Dla przypomnienia (Jana przepraszam, ze w Twoim watku, ale swoj dopiero zaloze a chcialam was poinformowac co i jak)
lidiya pisze:No Lola jest w super rekach

kamien z serca....
Dostalam cynk o kociaku persika, ktory jest u strasznych ludzi...
Ludzie ci to chory psychicznie chlopak i jego rowniez chora dziewczyna...
Niedawno wzieli ze schronsika koteczke0- mloda roczna, kochana burasie. Po krotkim czasie wyrzucili ja z domu na balkon, nie daja jej jesc (poza tym , ze sa chorzy sa tez b. biedni), nie wpuszczaja zwykle do domu, a ona chodzi po balkonie, albo probuje sie dostac do domu przez klatke schodowa. Nie mam jej gdzie zabrac, ale oni chca sie jej pozbyc...
Tez zupelnie niedawno wzieli ze schronsika psa- wliczowatego szczeniaka. Psiak po kilku dniach biegal po osiedlu zjadajac okolicznym bezdomnym kotom jedzenie z misek, byl bardzo wyploszony, nie wiedzial zupelnuie gdzie ma biegac , ludzie go przepedzali. Udalo mi sie psinie znlaesc dom. Ci ludzie oddali go bez mrugniecia okiem.
Jeszcze w czasie gdy mieli psa i ta bura kotke kupili sobie malego "persika". Tearz ma kiciak pewnie kilka miesiecy i juz sie domyslam jak wyglada i w jakim jest stanie o ile zyje...

Tylko, ze oni nie mwoia nic o jego oddaniu, ale mozemy sie domyslac jaki los tego biedaka tam czeka....

MAM WLASNIE MAŁĄ NA KOLANACH!!!
Znajoma miala ich zgadac o sprzedaz kota, a dzis na spcerze z psem zauwazyla pod klatka klartke-ogloszenie "sprzedm 4 miesieczna kotke perska za 50 zl".
zadzwonilam i za 15 min bylam u nich z 50 zlotymi.
persiulka jest juz u mnie. na fotkach wyglada na wielka, ale jest malunia
I jest tak smieszna, ze jestem juz w niej zakochana....!!!!!
Wiecie co ten kot robi.... tuli sie jak wariat, wyciaga do mnie lapki, co chwila wstaje dac mi buzi i mruczy w nieboglosy
Za chwile przyjedzie po nia moja bratowa, ktora ma 2 persy i TOTALnego persowego swira. mala jedzie do niej na tymczas (bo akurta mojego brata nie ma na tydzien

), ale kto wie.....
Ten kot ma jakis wytrych do zatrwadzialych serc straego wyadaptowywacza kotow (takich jak ja...) .... to pewnie bartowa powali...
Niestety najprawdopodobnie u mojego brata na widok 3 persa moga sie obudzic mordercze instynkty
Oto kot bez twarzy