Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.7

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 26, 2013 8:16 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.7

Ewa L. pisze:Wczoraj wieczorem zaczęła mnie znów bolec głowa. Wcześnie jak na mnie :mrgreen: o 23 poszłam już spać.
Po 3 w nocy obudził mnie głos syren policyjnych.Zakotłowało się w łóżku - panny się zerwały więc i ja ruszyłam na balkon sprawdzić co się dzieje.Polę szybko wymiotło do domciu a Zuzia pomrukując i poszczekując [pierwszy raz coś takiego w jej wydaniu słyszałam 8O ] wyszła ze mną na balkon.
Okazało się że złapali jakiegoś faceta, zapakowali skutego w samochód i odjechali.
Położyłam się ponownie ale sen już odszedł. :evil:
Włączyłam kompa, doczytałam wczorajsze posty i na jednym z wątków straciłam dostęp do neta. Nie wiedziałam że miau ma nad ranem przerwy techniczne 8O
Dałam dziewczynką śniadanie , posprzątałam kuwety, zrobiłam śniadanie sobie i dopiero miau ruszyło.
Teraz gdy należałoby się rozruszać mnie zaczyna łapać spanie. :evil:
Niestety nic z tego bo dzisiaj muszę iść do lekarza po kolejne skierowanie do neurologa. :mrgreen:

Taki przerywany sen jest najgorszy, kiedy się obudzisz radzisz sobie nieźle ale w końcu dopadnie Cię spanie. Znam to doskonale, cały dzień potem do niczego :twisted:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pt lip 26, 2013 8:24 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.7

vanesia1 pisze:
Ewa L. pisze:Wczoraj wieczorem zaczęła mnie znów bolec głowa. Wcześnie jak na mnie :mrgreen: o 23 poszłam już spać.
Po 3 w nocy obudził mnie głos syren policyjnych.Zakotłowało się w łóżku - panny się zerwały więc i ja ruszyłam na balkon sprawdzić co się dzieje.Polę szybko wymiotło do domciu a Zuzia pomrukując i poszczekując [pierwszy raz coś takiego w jej wydaniu słyszałam 8O ] wyszła ze mną na balkon.
Okazało się że złapali jakiegoś faceta, zapakowali skutego w samochód i odjechali.
Włączyłam kompa, doczytałam wczorajsze posty i na jednym z wątków straciłam dostęp do neta. Nie wiedziałam że miau ma nad ranem przerwy techniczne 8O
Dałam dziewczynką śniadanie , posprzątałam kuwety, zrobiłam śniadanie sobie i dopiero miau ruszyło.
Niestety nic z tego bo dzisiaj muszę iść do lekarza po kolejne skierowanie do neurologa. :mrgreen:

Taki przerywany sen jest najgorszy, kiedy się obudzisz radzisz sobie nieźle ale w końcu dopadnie Cię spanie. Znam to doskonale, cały dzień potem do niczego :twisted:

Dlatego tak odwlekam wyjście do lekarza ale w końcu będę musiała iść. :twisted:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt lip 26, 2013 8:31 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.7

Och jak ja nie lubię takich sytuacji.Coś cię obudzi w nocy a potem nie możesz zasnąć :evil:
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=158213]Obrazek

Marcyśka

Od: Nie lut 17, 2013 19:17

Post » Pt lip 26, 2013 8:33 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.7

To jest nie fajne - a teraz chętnie poszłabym spać. :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lip 26, 2013 8:37 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.7

Witaj Ewcia :)
Ja przespałam do 6 cała noc. Po 7 dziewczynki dostały mięsko :)
A w Rossmanie jest promocja na Perfect od 26.07. 2 paczki 750 gram za 20 zł :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt lip 26, 2013 8:38 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.7

Dziś będę przechodzić koło rossmana to zajrzę - może u nas też jest taka promocja.
Dzięki Monisia :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lip 26, 2013 8:41 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.7

Bry :1luvu: :1luvu:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Pt lip 26, 2013 8:42 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.7

jak są promocje to raczej we wszystkich sklepach
moje z Rossmana to jedzą Winstony saszetki, a raczej maluchy jedzą , bo Rudzia to czasami tylko trochę sosiku liźnie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lip 26, 2013 8:43 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.7

Takie promocje są zazwyczaj w każdym sklepie,jak wczoraj byłam w rossmanie to widziałam :)

Marcyśka

Post » Pt lip 26, 2013 8:45 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.7

Moje też jadły do puki nie spróbowały gurmeta i winston poszedł w odstawkę.Mam sporo saszetek w domu ale nie chcą jeść a puszeczki chętnie :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lip 26, 2013 8:46 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.7

NatjaSNB pisze:Bry :1luvu: :1luvu:

Dzieńdoberek :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lip 26, 2013 8:58 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.7

Ewa L. pisze:Moje też jadły do puki nie spróbowały gurmeta i winston poszedł w odstawkę.Mam sporo saszetek w domu ale nie chcą jeść a puszeczki chętnie :mrgreen:

A dajesz im jakieś przekąski :?:

Marcyśka

Post » Pt lip 26, 2013 9:02 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.7

Tak - Zuzia i Pola lubią pochrupać Felixa a dodatkowo Pola pałaszuje kabanosika. Zuzia niestety kabanosikowi mówi zdecydowane NIE. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lip 26, 2013 9:03 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.7

Kabanosiki też są z winstona. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lip 26, 2013 9:08 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.7

Ewa L. pisze:Tak - Zuzia i Pola lubią pochrupać Felixa a dodatkowo Pola pałaszuje kabanosika. Zuzia niestety kabanosikowi mówi zdecydowane NIE. :mrgreen:

Moje też lubią kabanoski :mrgreen: Za to nigdy nie jadły Felixa .A dawałaś im kiedyś Dreamies ?

Marcyśka

[poprzednia][następna]