.gif)
Wesołych Mikołajek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:vailet pisze:Monika53 ja też pytałam i wet twierdzi że sąW necie też pisze...
Są. Nie całe rośliny, ale zdaje się sok.
kalair pisze:Ja pamiętam, jak tylko będę mieć TOTW-a, to Ci podeślę.Ale spróbuj może jeszcze z czymś innym. Pro Nature też fajny. Acana jeszcze lepiej, to kupisz w małych paczkach.
MonikaMroz pisze:kalair pisze:Ja pamiętam, jak tylko będę mieć TOTW-a, to Ci podeślę.Ale spróbuj może jeszcze z czymś innym. Pro Nature też fajny. Acana jeszcze lepiej, to kupisz w małych paczkach.
Wiem Kochana. Ale TOTW jest najtańszy. Choć myślę, że jak zjadły by Acanę to TOTW też. Pro Nature jest za drogie dla mnie (chyba). Ciągle w tych karmach siedzę i już nie wiem co ile kosztowało
kalair pisze:Nelly pisze:kalair pisze: Aluś, mały nie mały, ja by usunęła.
No nie mogę się jakoś zebrać w sobie i to zrobićRozmyślałam już o tym, powinnam wiem. Akurat ten kwiatek, uwiebiam je, chciałam żeby urósł wielki i koty by nie dosięgły
Ale jak na złość kiepsko rośnie i jakby zaczął usychać miejscami. Pewnie sam padnie, widocznie wie, że jest niedobry
Dać w jakieś niedostępne miejsce. Ja też nie wyrzucam, mam w pokoju, gdzie koty nie wchodzą.
kalair pisze:Monia, a w jakieś niedostępne dla kotów miejsce nie da się postawić??
Aczkolwiek trudno o takowe, ale można pokombinować. Podwiesić np. na suficie.
I witajcie Kochane!
Ja chora znów. Mam temperaturę. Koty leżą obok mnie i mnie grzeją A mnie chłód potrzebny
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, nfd i 826 gości