Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 16, 2011 13:07 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

kasiunia773 pisze:
trawa11 pisze:
kasiunia773 pisze:Witam się w nowym wątku :mrgreen: :ok:

Hej Kasiu :1luvu:
pojawiasz się i znikasz :ryk:

Kochana :1luvu: bywam chwilami we Wiedniu u męża :mrgreen: i wtedy nie bywam na miau pl :ryk:

o , to Ty światowa kobitka się zrobiłas :ryk:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro mar 16, 2011 13:26 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

trawa11 pisze:
kasiunia773 pisze:

Kochana :1luvu: bywam chwilami we Wiedniu u męża :mrgreen: i wtedy nie bywam na miau pl :ryk:
trawa11 pisze:

Globtrotuar :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro mar 16, 2011 13:33 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

juz ty dobrze wiesz jak sie zachowujesz, nie udawaj, ze nie wiesz o co biega! Moze zdradzisz, co napisalas "wybrancom" na pw? Chociaz nie, nie musisz, domyslam sie, ze kolejne wyssane z palca historyjki i oszczerstwa! Zarzucasz innym, ze nie maja nic lepszego do roboty na forum, a ty co robisz poza obmawianiem, snuciem intryg? Jakos nie widze nic interesujacego, no chyba, ze slynna wazeline, ktora innym zarzucasz! :evil:
Fajnie ci sie pisze, zeby inni zajeli sie bardziej pozytecznymi sprawami, aale moze bys tak dala przyklad od siebie najpierw a potem wymagala tego od innych! :evil:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro mar 16, 2011 13:38 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Przepraszam, czy tu biją? O co chodzi? Do kogo ten tekst, Kociaro?
Ostatnio edytowano Śro mar 16, 2011 13:45 przez MaryLux, łącznie edytowano 1 raz

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro mar 16, 2011 13:43 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Kociara82 pisze:juz ty dobrze wiesz jak sie zachowujesz, nie udawaj, ze nie wiesz o co biega! Moze zdradzisz, co napisalas "wybrancom" na pw? Chociaz nie, nie musisz, domyslam sie, ze kolejne wyssane z palca historyjki i oszczerstwa! Zarzucasz innym, ze nie maja nic lepszego do roboty na forum, a ty co robisz poza obmawianiem, snuciem intryg? Jakos nie widze nic interesujacego, no chyba, ze slynna wazeline, ktora innym zarzucasz! :evil:
Fajnie ci sie pisze, zeby inni zajeli sie bardziej pozytecznymi sprawami, aale moze bys tak dala przyklad od siebie najpierw a potem wymagala tego od innych! :evil:

Na bogów.. aż mi się chce wkleić tu treść PW, którą wysłała mi Trawka,w której niby to mają być te wszystkie rzeczy, o których piszesz... Nie znam Cię, ale po tych kilku wypowiedziach mam wrażenie, że cierpisz na jakąś manię prześladowczą O_o
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Śro mar 16, 2011 13:45 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

nie bija, a ta osoba wie, ze to do niej. do ciebie, Mary nic nie mam :)

Kaledo, ja nie cierpie na zadna manie przesladowcza, ale Danka na pw obrabia bezczelnie dupe wielu forumowiczom. To ona cierpi na jakas manie przesladowcza, bo mimo, ze te osoby wogole na nia uwagi nie zwracaja, ona rozsiewa plotki na ich temat, to ona przesladuje te osoby!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro mar 16, 2011 13:46 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Jakoś jeszcze ani jednego takiego pw nie dostałam...

MaryLux

Post » Śro mar 16, 2011 13:48 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

No ja się z tym nie spotkałam ani razu, a "znam" Danusię od roku mniej więcej..

Ale nie chce mi się ciągnąć tego tematu, nie lubię niesnasek i przepychanek słownych.

KaleidoStar

Post » Śro mar 16, 2011 13:49 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

KaleidoStar pisze:No ja się z tym nie spotkałam ani razu, a "znam" Danusię od roku mniej więcej..

Ale nie chce mi się ciągnąć tego tematu, nie lubię niesnasek i przepychanek słownych.

No a ja znam Danusię od momentu, kiedy weszła na forum...

MaryLux

Post » Śro mar 16, 2011 14:01 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

KaleidoStar pisze:
trawa11 pisze:
kasiunia773 pisze:

trawa11 pisze:

Globtrotuar :D

a niech se kobitka korzysta , póki może :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Śro mar 16, 2011 14:01 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

MaryLux pisze:Miaudobry :)

hej Marysiu :1luvu:
ankieta poszla :ok:
Obrazek

Danusia

Post » Śro mar 16, 2011 14:02 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

KaleidoStar pisze:No ja się z tym nie spotkałam ani razu, a "znam" Danusię od roku mniej więcej..

no wiec właśnie :ok:
to nie miejsce na takie rzeczy :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Śro mar 16, 2011 14:03 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

MaryLux pisze:super

drobiazg :lol:
Obrazek

Danusia

[poprzednia][następna]