A jak się czują wyciachane pannice?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Łe..napalilam się..Tilli nas zbije jutro za to OT!
![]()
OKI pisze:Witanko![]()
tillibulek pisze:my dzisiaj musimy sie pokazac z brzuszkiem Zorki u dr Borkowskiej, bo mimo przemywania rana po sterylce nieladnie sie paprzea Ruby ma pod tą blizną jakies zgrubienia, takie to jest twarde.. to normalne, rozejdzie sie, czy tam powinno byc miękko i gładko, tak jak na calym brzuniu?
tillibulek pisze:OKI pisze:Witanko![]()
OKI, witajZoreczka jeszcze nie doszla do siebie
pewnie trzeba bedzie podac antybiotyk
tillibulek pisze:kalair pisze:Łe..napalilam się..Tilli nas zbije jutro za to OT!
![]()
no że tak powiem przyzwyczajona jestem do Waszej rozległej polemiki![]()
![]()
czesc kretki, w ten piekny sobotni poranek (wreszcie mozna bylo sie wyspac)![]()
kalair, a jako detektyw w którym chcialas wystepowac obozie? (pewnie tym, ktory da wiecej![]()
)
my dzisiaj musimy sie pokazac z brzuszkiem Zorki u dr Borkowskiej, bo mimo przemywania rana po sterylce nieladnie sie paprzea Ruby ma pod tą blizną jakies zgrubienia, takie to jest twarde.. to normalne, rozejdzie sie, czy tam powinno byc miękko i gładko, tak jak na calym brzuniu?
OKI pisze:tillibulek pisze:my dzisiaj musimy sie pokazac z brzuszkiem Zorki u dr Borkowskiej, bo mimo przemywania rana po sterylce nieladnie sie paprzea Ruby ma pod tą blizną jakies zgrubienia, takie to jest twarde.. to normalne, rozejdzie sie, czy tam powinno byc miękko i gładko, tak jak na calym brzuniu?
To że twarde, to normalne - tak jest kilka szwów jeden na drugim, z czasem zmięknie. Niedobrze, że się paprze - a czym przemywasz?tillibulek pisze:OKI pisze:Witanko![]()
OKI, witajZoreczka jeszcze nie doszla do siebie
pewnie trzeba bedzie podac antybiotyk
Niedobrze
kalair pisze:Niektóre koteczki ciężej znoszą. Ile minęło czasu? Chyba coś przeoczyłam..
OKI pisze:kalair pisze:Niektóre koteczki ciężej znoszą. Ile minęło czasu? Chyba coś przeoczyłam..
Chyba na wątku nie było o tym, więc spokojnie![]()
Ale lecznica się nie popisała - myślę Tillibulku, że powinnaś o tym napisać
bozena640 pisze:Cudny harem masz![]()
![]()
![]()
Przywitamy się i zaznaczymy
Sisi ze swoim haremem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, pibon i 146 gości