Trójka drombo i ona, pies i nowy mały duży :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lut 02, 2010 9:28 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

wania71 pisze:Wreszcie trafiłam do tego weselnego wątku :wink:
Haniu, gratuluję!
A przy okazji, przez całe nasze małżeństwo, 10 lat, ja jestem zameldowana w Krośnie, K.we Wrocławiu, a mieszkamy jeszcze gdzie indziej i nie ma z tej przyczyny większych problemów, czego i Wam życzymy.
Nas też regularnie zasypuje i zawiewa, to dlatego, że nie odmawiamy różańca - tak nam to wczoraj wyjaśnił pan pługowy.
A Wy odmawiacie? :twisted:

cieszę się Waniu, że zajrzałaś :D i liczę na częstsze odwiedziny.. bo skoro w marcu Was nie odwiedzę.. :roll: to nie wiem kiedy..
mnie głównie denerwuje to, że nie mogę swobodnie korzystać z dobrodziejstw kursów opłacanych z EFS, ale tylko dla zameldowanych w Wlkp.. mój brat poszedł w Bydzi na darmowe studia zaoczne... też bym poszła.. ale do Bydzi dojeżdżać nie chcę. chcę tu!
no i to, że wszystko mamy wysyłane do miejsca zameldowania, a potem rodzice nam dzwonią, przesyłają albo kombinują, żeby coś tam załatwić. głównie u tż'a. jakoś tak wszystko TAM jest :evil:
a co do śniegu.. ja myślę, że nas zawiewa przez to, że nie ma drzew i rowów przy drodze, a jest płaskie pole :wink: ale fakt, różańca nie odmawiamy, może Pan ma rację.. :lol:

w weekend byliśmy w Bydgoszczy. kiepsko się jechało.. ale dojechaliśmy. W niedzielę pojechaliśmy na działkę i Pokera wymęczyliśmy w śniegu. Poszalałam z nowym aparatem ojca i m.in. oto co wyszło :)

Urwis Obrazek

Benuś Obrazek

Mycha Obrazek

Songo Obrazek

Kacper Obrazek

Poker Obrazek Obrazek
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Wto lut 02, 2010 9:49 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Mycha ma niesamowite oczęta,
i to spojrzenie takiego niewiniątka.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto lut 02, 2010 10:01 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

ona tylko tak dobrze udaje niewiniątko :wink:
na szczęście, tym razem nie zasikała pościeli mojemu ojcu :twisted:
Obrazek

catawba

Post » Wto lut 02, 2010 10:24 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Każdy z Twoich koteczków cos ma innego w spojrzeniu, minka Sango też powalająca, A Kacper patrzy z zaciekawieniem.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto lut 02, 2010 11:26 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Dzień Doberek! :D

Fajne foty. :D

Haniu ten śnieg to Cię niedługo przykryje. :twisted:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Wto lut 02, 2010 11:45 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Piękne foty :1luvu:
Mycha ma niesamowity kolor futra. Poker się taki wielki wydaje w tym śniegu :lol:
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Śro lut 03, 2010 21:21 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

bry porą wieczorową :) dziękujemy za miłe słowa :) zdjęć jeszcze trochę będzie, ale nie dziś..

dziś miałam pracę na 8.. jedyny raz w miesiącu.. cieszyłam się, że skończę o 16...
rano o 6 tż pojechał ciągniczkiem zobaczyć jak droga wygląda, a tam.. metrowe zaspy. godzinę sobie postałam przy oknie, czekając aż wróci... odśnieżał do 8.. do pracy dotarłam na 9:30, więc posiedziałam do 17:30 :evil:

a Poker przecież jest wielki 8)
Obrazek

catawba

Post » Śro lut 03, 2010 22:12 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Haniu, ja z powodu zasp siedzę od poniedziałku na urlopie :roll:
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Post » Czw lut 04, 2010 21:25 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

mi by urlopu teraz nie dali..a na żądanie mi trochę szkoda .. w wakacje to lepiej połączyć z jakimś wolnym weekendem i wyjechać gdzieś.. będę walczyć o 2 tyg urlopu w marcu.. tż wyjeżdża, a ja zostanę z psem i kotami. a dla psa 13 godzin bez pani w domu to trochę za dużo.. :roll:
a ja marzę o urlopie..
Obrazek

catawba

Post » Śro lut 24, 2010 10:05 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Halo Haniu! Gdzie jesteś?
Obrazek

maggia

Post » Czw lut 25, 2010 19:46 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

maggia pisze:Halo Haniu! Gdzie jesteś?

No właśnie. Martwimy się..

FluszakPluszak

Post » Pt lut 26, 2010 14:35 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Dzień dobry Haniu
ale Twoje stadko wyrosło :) - ślicznie focie

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Pon mar 08, 2010 14:54 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Czy ktoś wie, co dzieje się z Hanią?
Próbowałam się dodzwonić i nic :?
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Wto mar 09, 2010 9:02 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Melduję, że żyjemy 8)

mam drugi tydzień urlopu, tż pojechał do domu, ja siedzę w domu. Niestety, urlop, który miał przebiegać pod tytułem "wolna chata, zadbajmy o siebie :)" zmienił się w szpital, a ja w pielęgniarkę :?
dzień po wyjeździe tż'a Kacper mi przestał sikać :strach: w życiu nie czułam się tak strasznie.. pierwszy raz w życiu brałam środki uspokajające :roll:
zostałam bez auta (i kierowcy ;) ) więc z rykiem leciałam do szefa tż'a.
na szczęście to złoci ludzie, więc szefowa woziła nas do weta i codziennie pomagała przy kroplówkach, a szef robił zastrzyki. Kacper wylądował z cewnikiem.. :roll: który sobie trzeciej nocy rozpracował i już żaden cewnik mu nie straszny :twisted:

teraz jest ok, sika pod moim czujnym okiem, choć widać, że jeszcze go boli. ale sika. ufff..
tym sposobem, trafiłam do wetów w Akademickiej :) i już Kacpra stamtąd nie wyciągnę. tż już nie będzie bręczał, że daleko i korki.. :roll: jednak wszystko jest na miejscu, czego brakowało mojej wetce.
zdziwiło mnie tylko to, że 3 tyg wcześniej na usg miał piasek i od tego czasu był stale na mokrej urinary.. i co? po 3 tyg kryształy zatykające cewkę :evil: how come?????
miał tak zatkaną cewkę, że wetka nie mogła cewnika włożyć :( chyba 15 minut się męczyła. ale udało się.
teraz próbujemy z Hillsem s/d. RC nic a nic nie działał, ani suchy ani mokry. liczę, że w końcu coś drgnie :( osiwieję przez tego kota. tż oczywiście wiedział kiedy wyjechać :twisted: ale nie miał łatwego i przyjemnego urlopu, oj nie.. nasłuchał się przez telefon.. wraca już w czwartek, nie w nd jak planował :twisted:
suma sumarum narzekałam, że nie wypoczęłam, ale ogromnie się cieszę, że miałam ten urlop, bo inaczej nie miałabym albo kota, albo pracy.. :roll:

a jeszcze z dobrych wieści, Milunia znalazła domek pod Bydgoszczą :D ma towarzystwo kotki i psa, domek z ogródkiem, więc nawet dobrze, bo nie wiem jak żyła wcześniej i czy dobrze by się czuła zamknięta w mieszaniu. a tak, może sobie wybrać :) to jej drugi domek, bo przy pierwszym podejściu oddali ją po jednym dniu, bo ugryzła dziecko :roll: nowy domek nie ma dzieci 8) także ogromnie się cieszę.

no i zbliża się czas ustalenia terminu ślubu. Miałam podczas urlopu poszukać sukni, ale ponieważ nie ruszałam się z domu przez Kacpra, nie miałam okazji zrealizować planu.
rozmyślam też nad podróżą poślubną :) planowaliśmy jechać do Biebrzańskiego Parku Narodowego, bo ładnie.. i łosie.. ale tak sobie myślę, że te rogi i łosie pochłoną tż tak, że nie oderwę od niego lornetki, więc może lepiej nie ryzykować :wink:
a może Paryż lepiej.. 8)
Obrazek

catawba

Post » Wto mar 09, 2010 10:41 Re: Trójka drombo i ona - wcześniej Urwis,Kacper,Benuś i Songo..

Cześć Haniu! :D

Do jakiej wetki chodzisz na Wojska? :D

Moja suknia jeszcze wisi w szafie w razie co. :lol:
Obrazek

maggia

[poprzednia][następna]