Moje kociska VIII.. Czarna puchata dziewczynka.. s. 98..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 12, 2009 19:47 Re: Moje kociska8, Kocia Kamasutra dla kasiuni773.. s. 4..

aamms, masz przechlapane na całej linii... Obrazek
nic nikomu nie będę wyjaśniać ani objaśniać Obrazek
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon paź 12, 2009 20:08 Re: Moje kociska8, Kocia Kamasutra dla kasiuni773.. s. 4..

Kicorek pisze:Kamasutry wcześniej nie widziałam :ryk:
Maria jest wszechstronnie uzdolniona :twisted:

Ja widziałam ale za każdym razem dzieło Marii zadziwia mnie tak samo :D
Te miny kotów...bezcenne :ryk: :ryk: :ryk:
Maria jestes wielka 8)
Obrazek

"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś..." Antoine de Saint Exupery (Mały Książe)

Dolores

Od: Nie gru 02, 2007 19:46

Post » Pon paź 12, 2009 21:05 Re: Moje kociska8, Kocia Kamasutra dla kasiuni773.. s. 4..

MariaD pisze:aamms, masz przechlapane na całej linii... Obrazek

Maria wybacz Aamms to moja wina ,moja wina ,moja bardzo wielka wina :spin2: :smiech3: Tak marudziłam że Aamms się zlitowała i specjalnie dla mnie Twoje dzieło wstawiła :ryk:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Pon paź 12, 2009 22:05 Re: Moje kociska8, Kocia Kamasutra dla kasiuni773.. s. 4..

A nie mówiłam już wczoraj, że będę miała przerąbane.. :strach: :twisted:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Wto paź 13, 2009 9:15 Re: Moje kociska8, Kocia Kamasutra dla kasiuni773.. s. 4..

Farcik lepiej.. :D
Daisy bez zmian.. :(
Wyników jeszcze nie ma..

Feluś też bez zmian..

A jeśli chodzi o resztę, to -
- Bijoux wydrapał sobie łysy placek z kryzy.. :?
- Bazyl nie umie pić wody tak, żeby nie zamoczyć sobie całego pyszczka i przodu pod szyją..
- Misiek jest do prania.. :strach:
- Puchatek do ciachnięcia..
- Embiśka całiem niewiadomym mi sposobem produkuje sobie sfilcowane kołtunki na boczku.. 8O i nie znosi czesania.. :roll:

Na szczęście reszta nie wymaga specjalnych zabiegów..
No, poza częstym praniem Nikiusiowej doopki, ale to już całkiem norma u niego, dlatego nawet nie wspomniałam..

Acha, maluchy, pomimo zaflukania, nie tracą wcale energii i usiłując jakoś jej się pozbyć, ganiają się straszliwie po mieszkaniu.. A zwłaszcza nad ranem - po moim łóżku.. i czasami po mojej twarzy..
Wczoraj przyszłam do pracy nieźle podrapana pod okiem.. :roll:
O rękach i nogach nie warto wspominać..

aamms

Post » Wto paź 13, 2009 9:34 Re: Moje kociska8, Kocia Kamasutra dla kasiuni773.. s. 4..

kup Immunoglucan dla dziecków-i dawaj dopaszcznie kazdemu po 1cm.....(tanie 22zł a Scanomune 80) Mufka na tym jedzie cały czas na zmiane z syropkiem Herbapolu .Przestała smarkać co było u niej normą i oczki ma suchutkie..... :kotek:
Serniczek

Post » Wto paź 13, 2009 14:35 Re: Moje kociska8, Kocia Kamasutra dla kasiuni773.. s. 4..

aamms pisze:Farcik lepiej.. :D
- Bazyl nie umie pić wody tak, żeby nie zamoczyć sobie całego pyszczka i przodu pod szyją..
- Misiek jest do prania.. :strach:
- Puchatek do ciachnięcia..
- Embiśka całiem niewiadomym mi sposobem produkuje sobie sfilcowane kołtunki na boczku.. 8O i nie znosi czesania.. :roll:

Matkozcórkom. Toż to dopiero połowa października, a Ty już masz porządki iście wiosenne w perpektywie.
Aniada

Post » Wto paź 13, 2009 14:41 Re: Moje kociska8, Kocia Kamasutra dla kasiuni773.. s. 4..

Dotarłam do Kamsutry. Odebrało mi dech i 1000 myśli przeleciało przez głowę. Na plan pierwszy wysunęła się jedna: wiem dlaczego kotka ma TAKĄ minę, rozumiem nawet, że jej nieco oczka wychodzą na wierzch, ale czemu, jak mamę kocham, kąt wygięcia jej przednich łapek jest aż tak nieprawdopodobny???? :ryk: :ryk: :ryk:
Aniada

Post » Wto paź 13, 2009 18:19 Re: Moje kociska8, Kocia Kamasutra dla kasiuni773.. s. 4..

Aniada, nie wiem..
może tak trzeba?

A autorka, jak czytałaś, odmówiła wyjaśnien.. :twisted:

Wściekła jestem jak rzadko..
Dopiero weszłam do domu..
Wyszłam z pracy ok 16:30.. trasa, którą jeżdzę (zwykle zajmuje mi to jakieś dziesięć minut) została zamknięta, bo był jakiś wyciek oleju z cysterny..
Pojechałam taką, którą nawet przy korkach, da się przejechać w 20 - 25 minut..
A dzisiaj jechałam.. ile - niech policzę - dwie godziny pięćdziesiąt minut.. :evil:

aamms

Post » Wto paź 13, 2009 20:04 Re: Moje kociska8, Kocia Kamasutra dla kasiuni773.. s. 4..

aamms pisze:Aniada, nie wiem..
może tak trzeba?

A autorka, jak czytałaś, odmówiła wyjaśnien.. :twisted:

Wściekła jestem jak rzadko..
Dopiero weszłam do domu..
Wyszłam z pracy ok 16:30.. trasa, którą jeżdzę (zwykle zajmuje mi to jakieś dziesięć minut) została zamknięta, bo był jakiś wyciek oleju z cysterny..
Pojechałam taką, którą nawet przy korkach, da się przejechać w 20 - 25 minut..
A dzisiaj jechałam.. ile - niech policzę - dwie godziny pięćdziesiąt minut.. :evil:

Aamms współczuję ja kiedyś stałam w korku z TZ pod tunelem metra we Wiedniu przy upale 30 st przez 5h ,policja na rowerach dowoziła wodę w butelkach :twisted:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro paź 14, 2009 8:00 Re: Moje kociska8, Kocia Kamasutra dla kasiuni773.. s. 4..

Kasiunia, współczuje serdecznie.. nawet po tak długim czasie..
I przy okazji czuję się pocieszona.. :twisted:

Dzisiaj za oknem horror.. :evil:
Jak zwykle o tej porze roku, zazdroszczę kociastym, że zostają w ciepłym mieszkaniu, na poduszkach i pod kocykami..
A ja na to zimno.. chlapę, zamieć.. :crying:
zarabiać na kocie jedzonko.. :twisted:

Nawet w moim ukochanym Kazimierzu już zima.. :(
to fotka sprzed kilku minut..

Obrazek

Ale jak tu nie lubić tego miejsca..
Zobaczcie znak drogowy z tamtych okolic.. :1luvu:

Obrazek
http://www.kazimierzdolny.org/foto/profile.php?uid=1909

A z kocich nowinek - Farcik przestał kichać.. :dance:
Daisy jeszcze nie.. :?
Za to Feluś jakby się nieco zaokrąglił.. 8O i jeszcze głośniej domaga się jedzenia.. :twisted:

aamms

Post » Śro paź 14, 2009 8:22 Re: Moje kociska.. cz. VIII..

W brzydki, jesienno-zimowy dzień całkiem fajne wieści :) pozdrawiam
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro paź 14, 2009 8:37 Re: Moje kociska8, Kocia Kamasutra dla kasiuni773.. s. 4..

a czemuż to? skąpisz wiedzy? a kaganek oświaty nieść nie łaska? wiedza trafi pod strzechy....i to jaka wiedza.....a pytania sie mnożą :lol: :? zainteresowanie rośnie. :kotek:
Serniczek

Post » Śro paź 14, 2009 9:47 Re: Moje kociska.. cz. VIII..

Aniu dopiero doczytałam smutno mi sie zrobilo i poryczałam się.Nie zawsze na czas ale zawsze z Tobą.
ObrazekObrazekhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131880&p=7865586#p7865586

MAGDZIOL

Od: Wto paź 10, 2006 18:53

Post » Śro paź 14, 2009 10:15 Re: Moje kociska8, Kocia Kamasutra dla kasiuni773.. s. 4..

Serniczek pisze:
MariaD pisze:nic nikomu nie będę wyjaśniać ani objaśniać Obrazek

a czemuż to? skąpisz wiedzy? a kaganek oświaty nieść nie łaska? wiedza trafi pod strzechy....i to jaka wiedza.....a pytania sie mnożą :lol: :? zainteresowanie rośnie. :kotek:

- napisał Serniczek w piękny dzień Święta Edukacji Narodowej, mesjanistyczno-misyjnej, bo głęboko Polskiej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aniada

[poprzednia][następna]