Erin pisze:Ulla, my zawsze Was odwiedzamy.
To Ciocia Amika o nas zapomniała
Izuś, na Ciebie też zawsze można liczyć!

A Ciotka Amika odwiedza, tylko znaczków nie zostawia

Moderator: Estraven
Erin pisze:Ulla, my zawsze Was odwiedzamy.
To Ciocia Amika o nas zapomniała
Ulla pisze:
Izuś, na Ciebie też zawsze można liczyć!.
Ulla pisze:A Ciotka Amika odwiedza, tylko znaczków nie zostawia![]()
Erin pisze:Ulla pisze:]A Ciotka Amika odwiedza, tylko znaczków nie zostawia![]()
No, nie wiem - u Was zostawiła ...
Amika6 pisze:Izuś Was ruch jak na Marszałkowskiej![]()
, a Uli było smutno, to się ujawniłam.
W dodatku Wasz wątek stale mi ucieka i jak sobie skojarzę, że nie miałam powiadomień (i trzeba samej poszukać) to zwykle mam już spore zaległośći do doczytania.
Ulla pisze:Aniu![]()
. Świetnie Ci wyszło to porównanie
. Rzeczywiście wątek Izy tak galopuje, że trzeba cały czas siedzieć przy komputerze, żeby móc go śledzić
.
Erin pisze:Ulla pisze:Aniu![]()
. Świetnie Ci wyszło to porównanie
. Rzeczywiście wątek Izy tak galopuje, że trzeba cały czas siedzieć przy komputerze, żeby móc go śledzić
.
![]()
![]()
![]()
Erin pisze:A co do szaleństw, to ja tak mam z Ptysiem i czasami z Pysią, która gania Plamusię![]()
U nas też deszczowo, nie chce się z domu wychodzić.
Mam nadzieję, że jutro będzie ładnie, bo wieczorem przewidziana impreza integracyjna na wyjeździe.
Ulla pisze:Co Cię tak dziwi Izuś?. Kończysz już 3-ą część Waszej historii, a każdego dnia Twój wątek to parę kolejnych stron do poczytania
![]()
. Chyba wszyscy na forum Cię czytają i zostawiają swoje znaczki
.
Ulla pisze:Te nasze koty są NIEOBLICZALNE.
Właśnie dokonałam niedzielnej toalety moich Panienek. Niuniunia jak zwykle grzeczniutka, sama mi podawała łapeńki do obcięcia pazurków.
Natomiast Gagunia.... Wiła się jak piskorz, gryzła, jojczała jakbym jej straszną krzywdę robiła. Po tych nocnych szaleństwach i dzisiejszych jękach Gaguni, wykwaterowanie mam chyba jak w banku
.
PS - gdzie jedziesz na imprezę integracyjną. Może w nasze okolice?
.
Erin pisze:Na imprezę jadę do super luksusowego hotelu w Jachrance, niedaleko Zegrza. Warszawa postanowiła tam zorganizować spotkanie szkoleniowo - integracyjne. W hotelu jest basen z jacuzzi, sauna, siłownia, własna plaża. Pierwszy raz mi się trafiło i nie wiem kiedy będzie następny, więc strój już spakowanyPowiedziałam koleżance, że najwyżej na imprezę się spóźnię, a basenu nie odpuszczę
Ulla pisze:A teoretycznie - moja ukochana siatkówka męska i F1.
PS - Pańcia udziela się na forum, a kotki za jej plecami demolują mieszkanie. Powtórka z dzisiejszej nocy
.
Arsnova pisze:Witaj Ulla! Od razu po powrocie z wakacji weszłam na forum, a tu takie mrożące krew w żyłach historie na Twoim pogodnym z reguły wątku(Chodzi o czasowe zaginięcid Gaguni rzecz jasna)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 257 gości