Cindy pisze:z reguly to kobiety maja wiecej milosci do zwierzat (czego niezbicie dowodzi ten portal)
Prawda, w Niekochanych też (póki co) nie ma więcej osobników z chromosomem Y.

Swoją drogą, miła odmiana po męskiej klasie w technikum.

Moderator: Estraven
Cindy pisze:z reguly to kobiety maja wiecej milosci do zwierzat (czego niezbicie dowodzi ten portal)
siriwan pisze:Na szczęście osiągnęliśmy porozumienie i kot zamiast na klawiaturze kładzie się obok.
charm pisze:siriwan pisze:Na szczęście osiągnęliśmy porozumienie i kot zamiast na klawiaturze kładzie się obok.
jak to zrobiłeś? bure zawsze na klawiaturze...
Aga_Marlena pisze:Siriwan ciekawość zaprowadziła mnie na watek Modrzewia. Masz pięknego, zadbanego kocurka. Jest sliczny, naprawde!
black_guitar pisze:Jak ten czas szybko leci... To już prawie rok jak odwiedziłam ostatnio Modrzewia
Femka pisze:Modrzew jak zwykle przepiękny. I jakby troszkę większy w sobieCzy tylko mi się zdaje?
Femka pisze:U nas poidełko zrobiło niebywałą karierę. Pozostałe dwie miseczki mogłyby przestać istnieć.
Wczoraj się zebrałem, ale dla porządku sprawdziłem czy może pompka samoistnie się nie naprawiła. Ku mojemu zdziwieniu - naprawiła się.
black_guitar pisze:Wczoraj się zebrałem, ale dla porządku sprawdziłem czy może pompka samoistnie się nie naprawiła. Ku mojemu zdziwieniu - naprawiła się.
Hihicuda jakieś
Ronnie pisze:Modrzew - przepiękny.
Fajnie mu, że se może tak wyjść i polatać po trawie.
charm pisze:jak zwykle piękne zdjęcia![]()
a drugi filmik...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 297 gości