Modrzewiowy fotoreportaż.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lip 13, 2010 23:06 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Dzięki. :-)

Cindy pisze:z reguly to kobiety maja wiecej milosci do zwierzat (czego niezbicie dowodzi ten portal)

Prawda, w Niekochanych też (póki co) nie ma więcej osobników z chromosomem Y. ;-)
Swoją drogą, miła odmiana po męskiej klasie w technikum. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Pt lip 16, 2010 15:03 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

zaznaczam wątek ;)

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Sob lip 17, 2010 18:26 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Wrzucę już fotki, bo chyba zbiera się na burzę. Z drugiej strony - wczoraj też się zbierało. Grzmiało od południa do wieczora. I co? I nic. :roll:
Modrzew dalej nie chce spać na tapczanie. Dla odmiany zakłacza krzesło w kuchni. Biała sierść na czerwonym materiale wygląda bardzo patriotycznie, ale mimo wszystko ją sprzątam. ;-) Żebym się nie czuł pozbawiony obowiązków Morda wskakuje mi na biurko i każe się miziać. Na szczęście osiągnęliśmy porozumienie i kot zamiast na klawiaturze kładzie się obok. ;-)
Za to przedwczoraj w nocy Modrzew zaczął się wydzierać. Poszedłem sprawdzić dlaczego - po drodze wymyślając tysiąc różnych makabrycznych wersji, co też mogło się przytrafić biednemu kotu. A Morda po prostu... złapał ćmę. O taaaaaką wieeeeeelką. I, co oczywiste, musiał się komuś pochwalić. Wygłaskałem kota i poszedłem dalej spać. ;-)

Zdjęcia:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Sob lip 17, 2010 20:00 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

siriwan pisze:Na szczęście osiągnęliśmy porozumienie i kot zamiast na klawiaturze kładzie się obok. ;-)

jak to zrobiłeś? bure zawsze na klawiaturze... :roll:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob lip 17, 2010 20:05 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

charm pisze:
siriwan pisze:Na szczęście osiągnęliśmy porozumienie i kot zamiast na klawiaturze kładzie się obok. ;-)

jak to zrobiłeś? bure zawsze na klawiaturze... :roll:

Siła perswazji. 8)
A serio - przesunąłem chusteczki i zrobiło się miejsce... :oops: ;-) Wystarczyło kota przełożyć - o dziwo nie obraził się i nie uciekł, tylko został. Widać chce się wyprzytulać chociaż tyle, skoro już nie śpi obok. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Pon lip 19, 2010 20:56 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Siriwan ciekawość zaprowadziła mnie na watek Modrzewia. Masz pięknego, zadbanego kocurka. Jest sliczny, naprawde!

Aga_Marlena

Od: Sob maja 29, 2010 19:10

Post » Wto lip 20, 2010 12:07 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Aga_Marlena pisze:Siriwan ciekawość zaprowadziła mnie na watek Modrzewia. Masz pięknego, zadbanego kocurka. Jest sliczny, naprawde!

Dzięki. :-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Sob lip 24, 2010 15:20 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Jak ten czas szybko leci... To już prawie rok jak odwiedziłam ostatnio Modrzewia :oops:
Ale widzę, że ma się świetnie i jak zwykle prezentuje się oszałamiająco ;)
Pozdrawiam, Sandra
viewtopic.php?t=73727 o Kropce
Obrazek Znajdź w Mielcu kociaka dla siebie :)

black_guitar

Od: Czw paź 11, 2007 15:33

Post » Sob lip 24, 2010 18:36 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

black_guitar pisze:Jak ten czas szybko leci... To już prawie rok jak odwiedziłam ostatnio Modrzewia :oops:

Kopę lat, fajnie że znowu jesteś na forum. :D

Czasami lenistwo popłaca. Jakiś miesiąc albo i dwa temu zepsuło się poidełko. Umyłem, zostawiłem w kuchni na piętrze do odparowania, potem miałem schować do pudła i wywalić. Ale jakoś... ten... nie było okazji? :oops: Wczoraj się zebrałem, ale dla porządku sprawdziłem czy może pompka samoistnie się nie naprawiła. Ku mojemu zdziwieniu - naprawiła się. 8O Tak więc Modrzew ma znowu poidełko - akurat wtedy, jak skończyły się upały. :twisted:

Zdjęcia:
Obrazek

Obrazek

I filmiki:
Miziamy się (w końcu udało mi się tak nagrać, że słychać jak Morda mruczy :D) - http://www.youtube.com/watch?v=sAP7a4PW-Ag
Marudzimy (ale tylko trochę na początku ;-) pod koniec znowu chwila mruczenia ;-)) - http://www.youtube.com/watch?v=N9lwnamG1Po
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Sob lip 24, 2010 18:44 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Modrzew jak zwykle przepiękny. I jakby troszkę większy w sobie :lol: Czy tylko mi się zdaje?

U nas poidełko zrobiło niebywałą karierę. Pozostałe dwie miseczki mogłyby przestać istnieć.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob lip 24, 2010 18:48 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Femka pisze:Modrzew jak zwykle przepiękny. I jakby troszkę większy w sobie :lol: Czy tylko mi się zdaje?

Chyba faktycznie, bo mnie się zdaje tak samo. :lol: Choć to dziwne, bo w upały mniej jadł, a w nocy biegał mniej więcej tyle samo. Do tego się leni okrutnie, więc puchatością się tego też nie da wytłumaczyć. ;-) Widocznie mieszanka RC z Sanabelką aż za dobrze mu służy. ;-)

Femka pisze:U nas poidełko zrobiło niebywałą karierę. Pozostałe dwie miseczki mogłyby przestać istnieć.

Za to u nas karierę robi miska z wodą... dla ptaków. :roll: Jednak coś w tym jest, że kotom najbardziej smakuje z cudzej michy. ;-)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Sob lip 24, 2010 18:51 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Wczoraj się zebrałem, ale dla porządku sprawdziłem czy może pompka samoistnie się nie naprawiła. Ku mojemu zdziwieniu - naprawiła się.

Hihi :lol: cuda jakieś ;)
Pozdrawiam, Sandra
viewtopic.php?t=73727 o Kropce
Obrazek Znajdź w Mielcu kociaka dla siebie :)

black_guitar

Od: Czw paź 11, 2007 15:33

Post » Sob lip 24, 2010 19:42 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

Modrzew - przepiękny.
Fajnie mu, że se może tak wyjść i polatać po trawie. :lol:

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Nie lip 25, 2010 9:06 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

jak zwykle piękne zdjęcia :ok:
a drugi filmik... :1luvu:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie lip 25, 2010 14:51 Re: Modrzewiowy fotoreportaż - nowe zdjęcia w każdy weekend. ;-)

black_guitar pisze:
Wczoraj się zebrałem, ale dla porządku sprawdziłem czy może pompka samoistnie się nie naprawiła. Ku mojemu zdziwieniu - naprawiła się.

Hihi :lol: cuda jakieś ;)

A najlepsze jest to, że pompka działa dużo ciszej. Chyba że to ja już ogłuchłem. :roll:

Ronnie pisze:Modrzew - przepiękny.
Fajnie mu, że se może tak wyjść i polatać po trawie. :lol:

Dla mnie też fajnie, na placu dużo łatwiej robić mu fotki. ;-)

charm pisze:jak zwykle piękne zdjęcia :ok:
a drugi filmik... :1luvu:

Dzięki. :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

[poprzednia][następna]