Najbardziej lubi włączać google chrome pomoc

A tak w temacie:
https://demotywatory.pl/5000898/15-osob ... antanny-ze
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuza pisze:Mnie kiedys kotełka właczyła tryb dla niepełnosprawnych. Zastanawialam się, czy to z jej strony jakieś insynuacje
Meteorolog1 pisze:Ja również.
Dyktatura pisze:Olu, niech te dynie urosną ogromne. My z Gosią wsadziłyśmy chyba ze 7 dyń, ale dopiero nasionka do ziemi. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Pewnie zgniją od ziemi.
czitka pisze:Dyktatura pisze:Olu, niech te dynie urosną ogromne. My z Gosią wsadziłyśmy chyba ze 7 dyń, ale dopiero nasionka do ziemi. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Pewnie zgniją od ziemi.
Bardzo jestem ciekawa co Wam się urodzi. Moje wychodziły trzy tygodnie, ale w końcu są, takie dwa motylkowe listki na razie. Mam trzy. Zasadziłam więcej, ale miejsce spodobało się Mamie i zrobiła tam kupę. Głęboko. Ustalmy, że jak te będą miały 3.6 kilograma to będzie sukces, na więcej nie liczę
. Tak, one niestety gniją w pewnym momencie, tak było w zeszłym roku. Pomimo podkładania czegoś pod owoce . Jedna tylko wyrosła piękna, takie z 10 kilo, ale uciekła do Szczepana
.Myk, myk, myk po płocie i zawisła z drugiej strony! Szczepan mówi, że dobra była, lepsza dynia niż winniczek
![]()
Ania, wyzywam Was na dyniowy pojedynek! Finał na początku października! Jak Ci wylezą, pokaż zdjęcie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości