Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto cze 03, 2014 22:09 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Kotkinsu te 2 jak jeden a jak zastosujesz mój chytry plan to możesz mieć wszystkiego do woli! a potem poszukać sobie DS w domu bez klamek ;)
Obrazek

fairey

Od: Wto paź 11, 2011 7:04

Post » Wto cze 03, 2014 22:11 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Nooo...nie planuję klamek w moim nowo nabytym domu...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto cze 03, 2014 22:21 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

no to po problemie, w pierwszym poście jest namiar na opiekuna ;)
Obrazek

fairey

Post » Śro cze 04, 2014 6:55 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Ja zawsze chciałam rudego, wielkiego Miaukuna. Ale szare, pręgowane też śliczne.......

Nie mogę mieć - nie stać mnie na kolejnego kota. w każdym wymiarze tego słowa. Bez pogorszenia sytuacji tych co mam.
A te dwa, co to je Dalia pokazuje, to obudziły we mnie straszliwe pożądanie. Bo i szylkreta ( jest nadzieja, ze walnięta.......a ja takie lubię przeca )
i rudy........Zestawik wypisz wymaluj dla Neigh.

To co jest u mnie NIE MOŻE mieszkać z ptakiem. Zdecydowanie. Zakładam, ze ze świnką czy innym gryzoniem tez nie powinno......głuchnie, ślepnie i się ślini na widok wyżej wspomnianych. Maks od wczoraj gada, miauczy, szczeka, warczy, szafki otwiera, alarmy włącza, robi uchuuuuuuu ( znaczy straszy) i NIC gada nie zniechęca. Skacze po klatce jako to wiewiórecka..........jak mu do jutra nie minie, to zamknę w karcerze......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro cze 04, 2014 16:03 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Neigh pisze:To co jest u mnie NIE MOŻE mieszkać z ptakiem. Zdecydowanie. Zakładam, ze ze świnką czy innym gryzoniem tez nie powinno......głuchnie, ślepnie i się ślini na widok wyżej wspomnianych. Maks od wczoraj gada, miauczy, szczeka, warczy, szafki otwiera, alarmy włącza, robi uchuuuuuuu ( znaczy straszy) i NIC gada nie zniechęca. Skacze po klatce jako to wiewiórecka..........jak mu do jutra nie minie, to zamknę w karcerze......

filmik kręć a nie zamykasz kotka w karcerze :twisted:

znalazłam kolejne miaukunopodobne dziecko za chwilę zdolne do rozrodu (11 miesięcy) :evil:
piękne
będę dzwonić i negocjować, jak mi wyjdzie to mam tymczaskę bo dziecko mieszka obecnie żabi skok ode mnie
na południu dwa rude, prawdopodobnie nie kastrowane, koleżankę będę napuszczać
no i jeszcze te dwa mam na sumieniu
kurde nie wyrobię :evil:
chce któraś coś?
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro cze 04, 2014 19:28 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Dalia bacz co czynisz...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro cze 04, 2014 20:02 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

ależ oczywiście ja mogę brać hurtem........matko i córko....skończyly sie persy zaczęły się miałkuny. A nie mówilam.......?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob cze 07, 2014 13:18 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Neigh pisze:To co jest u mnie NIE MOŻE mieszkać z ptakiem. Zdecydowanie. Zakładam, ze ze świnką czy innym gryzoniem tez nie powinno......głuchnie, ślepnie i się ślini na widok wyżej wspomnianych. Maks od wczoraj gada, miauczy, szczeka, warczy, szafki otwiera, alarmy włącza, robi uchuuuuuuu ( znaczy straszy) i NIC gada nie zniechęca. Skacze po klatce jako to wiewiórecka..........jak mu do jutra nie minie, to zamknę w karcerze......

Och, ileż radochy to będzie miało z wybiegu u mnie! Przecież tam kratka, a za kratką drzewo. A na drzewie a to sroki, a to kawki, a to gawrony…

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Nie cze 08, 2014 11:41 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Ekhm, chciałam ogłosić, że Herezja ma imię, kto mnie zna ten wie co to oznacza. Do panienki proszę się teraz zwracać Miss Daisy :) nie wiem czy imię nie ulegnie dalszym modyfikacjom ale ciężko się ją woła - Herezja ;)

były sobie świnki trzy:
Obrazek

Obrazek

Leżing, smażing i balkoning czas start. Upgrade'owałam im trochę plac zabaw ;) Herezja vel Daisy jeszcze się trochę go obawia.

Obrazek

Obrazek
Obrazek

fairey

Post » Nie cze 08, 2014 11:48 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

jak tak dalej pójdzie, to będę musiała zmienić mieszkanie na większe, bo mi się kocie zabawki przestają w nim mieścić...
Obrazek

fairey

Post » Nie cze 08, 2014 11:52 Re: Czesław śpiewa w duecie z Królem Julianem :) Herezja w

Plac zabaw jest super :ok:
nieśmiało napomknę, że Miss Daisy się całkiem nieźle zadomowiła, przy miskach to już pełnoprawny członek rodziny :wink:

edit
i nie tylko, gratulacje :wink:
Obrazek

dalia

Post » Nie cze 08, 2014 12:25 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

To z dbałości o moje zdrowie psychiczne. Kto by te miliony telefonów od idiotów odbierał? Jest i zla wiadomość. .. koniec z DT.
Obrazek

fairey

Post » Nie cze 08, 2014 12:37 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

Gratuluję powiększenia rodziny ;)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Nie cze 08, 2014 12:40 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

o siebie trzeba dbać :P
Obrazek

dalia

Post » Nie cze 08, 2014 12:52 Re: Czesław śpiewa w tercecie z Miss Daisy i Królem Julianem

Wielkie gratulacje :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

[poprzednia][następna]