PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 11, 2011 18:05 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

justyna p pisze:
Bianka 4 pisze:
justyna p pisze:A ja jak byłam dzieckiem zamiast lalki wolałam pluszowego kotka, takiego troszkę ulepszonego, z rękami i nogami, którego można było ubierać w lalkowe ciuchy i wozić w wózku. Siostra miała tradycyjną lalkę. Efekt: Siostra ma 2 dzieci, ja mam 3 koty :mrgreen:

Małgosiu, gratuluję szybkiego oswojenia Alusia :1luvu: :1luvu: :ok: Naprawę jestem pod wrażeniem :ok: :ok:

Też wolałam pluszowe zwierzaki od lalek. Nie ubierałam ich, wystarczyło, że mogłam się przytulić. Efekt.... zero dzieci, osiem kotów i dwa psy :mrgreen:

Wygląda na to, że niektórzy tacy się juz rodzą :wink: Z przeznaczeniem do zwierzaków :lol:

ja mialam jedna lalę i mnostwo zwierzaków :pluszowych,miniaturek itd. efekt jedno dziecko :roll: :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt lis 11, 2011 18:06 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Bianka 4 pisze:
justyna p pisze:A ja jak byłam dzieckiem zamiast lalki wolałam pluszowego kotka, takiego troszkę ulepszonego, z rękami i nogami, którego można było ubierać w lalkowe ciuchy i wozić w wózku. Siostra miała tradycyjną lalkę. Efekt: Siostra ma 2 dzieci, ja mam 3 koty :mrgreen:

Małgosiu, gratuluję szybkiego oswojenia Alusia :1luvu: :1luvu: :ok: Naprawę jestem pod wrażeniem :ok: :ok:

Też wolałam pluszowe zwierzaki od lalek. Nie ubierałam ich, wystarczyło, że mogłam się przytulić. Efekt.... zero dzieci, osiem kotów i dwa psy :mrgreen:

jesteś ...lepsza ode mnie :mrgreen:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pt lis 11, 2011 18:07 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

A ja się bawiłam samochodzikami. Nie mam ani jednego, dzieci też nie, za to osiem kotów. Wniosek: na samochody to nie działa.

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Pt lis 11, 2011 18:08 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

liszyca pisze:A ja się bawiłam samochodzikami. Nie mam ani jednego, dzieci też nie, za to osiem kotów. Wniosek: na samochody to nie działa.

samochody tez kolekcjonowalam 8)

kotx2

Post » Pt lis 11, 2011 18:08 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

liszyca pisze:A ja się bawiłam samochodzikami. Nie mam ani jednego, dzieci też nie, za to osiem kotów. Wniosek: na samochody to nie działa.

Ale sie uśmiałam :ryk: :ryk: :ryk:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pt lis 11, 2011 18:51 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Jak wiadomo, kotów mam dużo za dużo i niechętnie się z nimi rozstaję.
Dzięki waszej teorii nagle wszystko zrozumiałam :ok: :mrgreen:

Obrazek

To są moje "trociniaki". Ten z prawej ma dokładnie tyle lat co ja, "lewego" dostałam na pierwsze urodziny. Cały czas są ze mną. Wygląda na to, że to symptomatyczne :ryk:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lis 11, 2011 18:57 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Witajcie wieczorkiem :)
Ja samochodziki uwielbiałam :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 11, 2011 19:00 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ja uwielbiałam budować z klocków i wbijać gwoździe.
Ale nie zostałam ani architektem, ani budowlańcem. :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lis 11, 2011 19:04 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Szkoda,że na samochody nie działa,bo ja miałam w dzieciństwie takie marki.....żelaźniaków.Miśki też miałam...tylko za dużo zastrzyków dostały i zgniły....Lalek jakoś nie pamiętam.W wózeczku woziłam chomika...prawdziwego. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt lis 11, 2011 19:05 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kocurzyca41 pisze:Szkoda,że na samochody nie działa,bo ja miałam w dzieciństwie takie marki.....żelaźniaków.Miśki też miałam...tylko za dużo zastrzyków dostały i zgniły....Lalek jakoś nie pamiętam.W wózeczku woziłam chomika...prawdziwego. :mrgreen:

:ryk:

kotx2

Post » Pt lis 11, 2011 19:06 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Qrczę, jak udaje mi sie sięgnąć pamięcią, to miałam chyba dwie takie normalne lalki, i full takich malutkich,kilkucentymetrowych - efekt - trójka dzieci i szóste wnuczę w drodze. :ryk:
w moich czasach nie było maskotek, ale miałam dwie ukochane małpy, chyba tez trociniaki, jak patrzę na misie kamari. Efekt - dwie kocie maupy, nie wiem , które gorsze :ryk: :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt lis 11, 2011 19:07 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

izka53 pisze:Qrczę, jak udaje mi sie sięgnąć pamięcią, to miałam chyba dwie takie normalne lalki, i full takich malutkich,kilkucentymetrowych - efekt - trójka dzieci i szóste wnuczę w drodze. :ryk:
w moich czasach nie było maskotek, ale miałam dwie ukochane małpy, chyba tez trociniaki, jak patrzę na misie kamari. Efekt - dwie kocie maupy, nie wiem , które gorsze :ryk: :ryk:

:ryk:

kotx2

Post » Pt lis 11, 2011 19:10 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

izka53 pisze:Qrczę, jak udaje mi sie sięgnąć pamięcią, to miałam chyba dwie takie normalne lalki, i full takich malutkich,kilkucentymetrowych - efekt - trójka dzieci i szóste wnuczę w drodze. :ryk:

Jakieś tam lalki miałam, ale jedna była ukochana - szmaciana Ciamciaramcia (nawet pamiętam imię :mrgreen: ). Do kompletu miałam sporo młodszego braciszka, czyli najfajniejszą lalkę na osiedlu. Póki nie trzeba było pilnować gówniarza, zamiast bawić się kolegami w czterech pancernych :twisted:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lis 11, 2011 19:21 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kamari pisze:....zamiast bawić się kolegami w czterech pancernych

Ja byłam Marusią :mrgreen: Szkoda, że nie wiem co z podwórkowym Jankiem się dzieje. Chyba któregoś dnia zapytam jego mamę, bo w dalszym ciągu tu mieszka. Tylko nie pamiętam jak on miał naprawdę na imię :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lis 11, 2011 19:25 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Czekam na TeŻeta i jedziemy z Kitką na sygnale...
Cholera jeszcze 50 minut, dziecko mam chore, jeszcze Kitka....

Najdłuższe 50 minut...
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]