izka53 pisze: Ale palić nie wolnonigdzie
. Trzeba wyjść poza teren zakładu,cholera , jak ja 8 godz wytrzymam
.
I bardzo dobrze

Moderator: Estraven
izka53 pisze: Ale palić nie wolnonigdzie
. Trzeba wyjść poza teren zakładu,cholera , jak ja 8 godz wytrzymam
.

Palę bardzo dużo, zwłaszcza jak siedzę w domu, ostatnie prace też mnie rozpieściły , bo fajka co godzinę, a tu szok 
a ja nie będę rzucać, pale od 20 lat ponad, i lubię palić.kiche_wilczyca pisze:ja rzuciłam z dnia na dzień, po 15 latach palenia

byłaś w środku? Właśnie nie wędzarnia, tam w ogóle nie czuć że się pali, tak to skonstruowane jest.kiche_wilczyca pisze:Wędzarnia

najmysia pisze:a ja nie będę rzucać, pale od 20 lat ponad, i lubię palić.kiche_wilczyca pisze:ja rzuciłam z dnia na dzień, po 15 latach palenia
A w ogóle to wszędzie powinny być takie cusie jak na Światówce, bardzo mnie sie to podobało, kto chce palić i tak będzie to robił, cokolwiek by nie wymyślono
To po prostu było piękne, a ja ze wsi przyjechała i podziwiała
nie wiem, jak mnie sie do czegos zmusza, to ja wszystko robię żeby zrobić na odwrót, tylko ja tak mam?izka53 pisze:NIENAWIDZĘ , JAK DO CZEGOŚ MNIE SIĘ ZMUSZA
najmysia pisze:nie wiem, jak mnie sie do czegos zmusza, to ja wszystko robię żeby zrobić na odwrót, tylko ja tak mam?izka53 pisze:NIENAWIDZĘ , JAK DO CZEGOŚ MNIE SIĘ ZMUSZA

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 12 gości