Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 23, 2011 17:32 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

czy ta biedna papuga na zawał nie zejdzie :strach:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie paź 23, 2011 17:37 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

welina pisze:
Broszka pisze:A kiedy ostatnio robiła kupę?

Kupkę co widziałam robiła wczoraj,ale chodziła po całym mieszkaniu i mogła zrobić w innej kuwecie :roll:

Wiewióra wczoraj nad papugą :roll:

Obrazek

Obrazek

Dorcia chyba ja prędzej dostanę zawału :crying: :smokin: Dziś Lajla znów chora i nie wiem na co :(

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie paź 23, 2011 17:42 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

o matko :?
niestety tak to jest z tymi zasrańcami ,jak nie urok to przemarsz.. :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon paź 24, 2011 18:11 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Jak sie dzisiaj czujecie?

Cieple mysli i kciuki za zdrowko :ok:

PS. Lajla to rzeczywiscie wysokopienna jest :mrgreen:

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Pon paź 24, 2011 18:53 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

popi pisze:Jak sie dzisiaj czujecie?

Cieple mysli i kciuki za zdrowko :ok:

PS. Lajla to rzeczywiscie wysokopienna jest :mrgreen:

Lajla cały dzień śpi.Trochę zjadła.Jest apatyczna i smutna.Od dziś nie wypuszczam jej z pokoju.Muszę sprawdzić temat nr.1-czyli kupala.Zaraz będę jej mierzyć temperaturę,Nawet Kacper i papuga ją nie interesuje. :( .Ja też chora coraz bardziej.Nie kaszlę,ale strasznie bolą mnie płuca,lub oskrzela :?: i wszystkie żebra.Dzięki za ciepłe myśli :ok:
Jestem załamana Lajlą -nie wiem co robić. :( .Mam za mało informacji dla weta.Ortopeda mówił,że może tak się zachowywać jak będzie bolała ją nóżka.Jestem głupia :oops: -co robić-podstawowe badania :?:

welina

Post » Pon paź 24, 2011 23:32 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Ale cudeńka :love:

Życzę dużo zdrówka :ok:
A badania faktycznie warto zrobić.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 25, 2011 0:17 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Erin pisze:Ale cudeńka :love:

Życzę dużo zdrówka :ok:
A badania faktycznie warto zrobić.

Noo jak będę w stanie wyjść :roll: bo nie wiem która z nas bardziej chora :(

welina

Post » Wto paź 25, 2011 6:13 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Najpierw Ty wyzdrowiej, potem będziesz miała siłę by zająć się kicią.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Wto paź 25, 2011 16:08 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Jak dzisiaj Lajlunia się czuje?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto paź 25, 2011 16:17 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

cioci weliny nie da rady "wykopać" do ludzkiego weta...

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Wto paź 25, 2011 17:17 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

ewick pisze:cioci weliny nie da rady "wykopać" do ludzkiego weta...

Może więc trzeba tego "weta" wezwać do domu? Zapalenie płuc może być groźne...

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Wto paź 25, 2011 17:46 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Żyję ledwie :roll: .Miałam iść,ale nie dałam rady.Przespałyśmy z Lajlą cały dzień.Myślałam ,że samo mi przejdzie-teraz już widzę nic z tego.Wszystko mi rzęzi,ale mało kaszle.Lajla znowu prawie nie je i nie pije.Jestem umówiona do weta.na jutro na godz,13.00 Do trzeciej przychodni.Na Białobrzeskiej zażyczyli sobie za morfologię 68 zł 8O tam gdzie idę 15 zł.W tej przychodni kastrowany był Tofi.Ponoć nie jest zła.Wizyta tam ,czy u internisty,czy u ortopedy kosztuje tyle samo 40 zł.(a tu bierze 90 zł ) Najgorsze,że nie wiadomo co jej jest :( Z dnia na dzień straciła apetyt,jest apatyczna,nic ją,nie interesuje.Prawie cały czas śpi.Skłaniam sie do uszkodzenia zwichniętej łapki
po akrobacjach.W zasadzie może być wszystko i pewnie będzie trudno postawić diagnozę.Najgorsze,że jestem padnięta,ale muszę jakoś z nią dojechać autobusem. Ze sobą pójdę w czwartek.

welina

Post » Wto paź 25, 2011 17:50 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Ogromnie Ci współczuję kochana. Nie wyobrażam sobie chorowania i zmartwień związanych z Lajlunią :oops:
Być może faktycznie nadywrężyła łapkę i teraz zbiera siły. Taka z niej słodka rozrabiaka :roll: :1luvu:
:ok: :ok: za Wasze zdrowie :1luvu:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Wto paź 25, 2011 18:02 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

sygitka21 pisze:Ogromnie Ci współczuję kochana. Nie wyobrażam sobie chorowania i zmartwień związanych z Lajlunią :oops:
Być może faktycznie nadywrężyła łapkę i teraz zbiera siły. Taka z niej słodka rozrabiaka :roll: :1luvu:
:ok: :ok: za Wasze zdrowie :1luvu:

Teraz znowu myślę czy zmieniać przychodnię,czy nie. :roll: Tu w zasadzie mają w komputerze o niej wszystko.Może taka różnica w cenie,bo na Białobrzeskiej z biochemią :?: Głowa mi nie myśli co mam robić.Jestem w takim stanie,że trzeba mnie za rączkę i poprowadzić. :( :oops:Zapobiegawczo zapisałam sie do dwóch przychodni.Może jutro będę lepiej funkcjonować i zdecyduję :roll:

welina

Post » Wto paź 25, 2011 18:58 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Współczuję samopoczucia, kurujcie się :ok:
A za badania koszą, jak za zboże :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]