DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia i ktoś jeszcze :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 14, 2010 14:27 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

PearlRain pisze:
Dulencja pisze:Leon, jeszcze w Wawie, walnął w nocy telewizorem o podłogę :twisted:

Po czym popędził na fotel i oooo, mamunia :mrgreen:

Ooooo, mamunia Leon wykonuje ZAWSZE po przegięciu. "oooo, mamunia" jest ZAWSZE manipulacją moją osobą.
Ooooo, mamunia w wykonaniu Leona jest szybkim pędem na fotel bądź łóżko, charakterystyczne jest zasypianie w trakcie pędu, i natychmiastowe zapadanie w kamienny sen po wyczuciu powierzchni poziomej (koniecznie miękkiej) pod kotem. Jednego oka ów kamienny sen nie nuży i pozostaje ono kontrolno-łypiąco otwarte. Po wzięciu na ręce, kot charakteryzuje się całkowitym bezwładem ciała i przelewaniem się przez ręce. W tej fazie nieznużone oko jednak zostaje znużone snem. Kot pozostaje w fazie bezwładu przez około dwie minuty. Po upływie tego czasu następuje faza: budzę się. Kot słodko, rozkosznie, niewinnie wyciąga się i przeciąga (faza ta ma miejsce w naszych ramionach) i robiąc niewinne oczka delikatnie zaczyna ocierać się łepkiem, jego oczki mowią wtedy oooo, mamunia :twisted:

Leon chociaż śpi, Komandos śpi koło 5 minut na godzinę, a kotu trzeba snu nawet i 24 na dobę, Emirowi nawet więcej...

Leon czasem jak się zatraci w zabawie, to latając leje pod siebie, co by sobie rozrywki fajowej nie przerywać :mrgreen:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Wto wrz 14, 2010 14:31 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Nie mogę wgrać filmu z iphona jakiś dziwny format jak Komandos podgląda pod prysznicem :lol:
KOmandos na szczęście przerywa zabawę jak musi do kuwety, jednak mój Emir to kochany kot spanie i jedzenie jest sensem jego długiego spokojnego zycia :kotek:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto wrz 14, 2010 14:35 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

PearlRain pisze:Nie mogę wgrać filmu z iphona jakiś dziwny format jak Komandos podgląda pod prysznicem :lol:
KOmandos na szczęście przerywa zabawę jak musi do kuwety, jednak mój Emir to kochany kot spanie i jedzenie jest sensem jego długiego spokojnego zycia :kotek:

Jak zabrałam Leona ze schronu i wszedł w fazę miłości do mnie to szedł ze mną pod prysznic i siedział na sedesie. Potem wylukał umywalkę i tam leżał i czekał aż skończę mokrą toaletę.

Zaraz odszukam Leonowy wąt 8)

Dulencja

Post » Wto wrz 14, 2010 14:38 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Dla wszystkich zainteresowanych początkami Leona w domu, zapraszam do lektury viewtopic.php?f=1&t=91836&start=345

Dulencja

Post » Wto wrz 14, 2010 14:39 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Magda Komandos włazi do umywalki co jest koło wanny, odgarnia łapskiem zasłonkę i się gapi na biorącego prysznic :lol: ta czarna łapa zza zasłonki niewtajemniczonego może przyprawić o zawał, aaa i nie ma mowy o zamknięciu się w łazience, domy w UK mają dziwne zamki w drzwiach, Komandos sforsuje każde zabezpieczenie, dla zabawy oczywiście :lol:

PearlRain

Post » Wto wrz 14, 2010 14:40 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

PearlRain pisze:Magda Komandos włazi do umywalki co jest koło wanny, odgarnia łapskiem zasłonkę i się gapi na biorącego prysznic :lol: ta czarna łapa zza zasłonki niewtajemniczonego może przyprawić o zawał, aaa i nie ma mowy o zamknięciu się w łazience, domy w UK mają dziwne zamki w drzwiach, Komandos sforsuje każde zabezpieczenie, dla zabawy oczywiście :lol:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Dulencja

Post » Wto wrz 14, 2010 14:44 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Matko toż to jak scena z horroru 8O taka czarna łapa nagle wysuwająca się zza zasłonki :strach:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto wrz 14, 2010 15:01 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

mam filmik ale format dziwny, najpierw czarna łapa potem czarny pysiol z pomarańczowymi oczyskami :lol:

PearlRain

Post » Wto wrz 14, 2010 15:03 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

PearlRain pisze:mam filmik ale format dziwny, najpierw czarna łapa potem czarny pysiol z pomarańczowymi oczyskami :lol:

Kcem to zobaczyć :twisted: :mrgreen:

Już lubię Komandosa :mrgreen:

Dulencja

Post » Wto wrz 14, 2010 15:11 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Dulencja pisze:
PearlRain pisze:mam filmik ale format dziwny, najpierw czarna łapa potem czarny pysiol z pomarańczowymi oczyskami :lol:

Kcem to zobaczyć :twisted: :mrgreen:

Już lubię Komandosa :mrgreen:

jak kiedy w okolice Łodzi mnie zaniesie wezmę ze sobą kilka filmików z Komandosem, chyba mam jak wchodzi po schodach, pół włazi po poręczy, jak poręcz się kończy mus schodami wejść :mrgreen:
edit: znalazłam zdjęcie ze spojrzeniem z umywalki po odsunięciu zasłonki:
Obrazek

PearlRain

Post » Wto wrz 14, 2010 15:43 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Idą zdjęcia wspomnieniowe :wink:

Marysia, jeszcze pod prysznicem.
Obrazek

Gucio
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dulencja

Post » Wto wrz 14, 2010 15:52 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Pan Paciek Paciasty

Obrazek

Najpiękniejszy łowcarkowy czarny nochal..
Obrazek

Pacio i ja
tak sobie spaliśmy...
Obrazek
Obrazek

Dulencja

Post » Wto wrz 14, 2010 16:11 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Dulencja pisze:
Pacio i ja
tak sobie spaliśmy...
Obrazek

Fajne zdjęcie :1luvu:
Swoją droga zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam - w kręconych włosach miedzianych bardziej ;) Nie wiem czemu tak... ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto wrz 14, 2010 17:49 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Dulencja pisze:Pan Paciek Paciasty

Obrazek

Najpiękniejszy łowcarkowy czarny nochal..
Obrazek

Pacio i ja
tak sobie spaliśmy...
Obrazek
Obrazek

Przecudne pozycje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto wrz 14, 2010 18:08 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Moje koteczki grzeczne są.
Jak ostatnio któraś ściągnęła wazonik z kwiatkiem na podłogę, to na wszystko: wazonik, kwiatek i wodę naciagnęly chodnik :mrgreen: Jak któraś się zwymiotuje - to samo, oczywiscie straty są przez to większe :mrgreen: .
A jak któraś coś poważnie narozrabia, to moja Czarusia leży w kąciku i zdecydowanie wyglada na chorą. Dwa razy już się zbierałam do weta. Teraz, jak tak leży to najpierw się rozgladam, czy gdzieś coś nie rozlane albo i gorzej :mrgreen:

Fotki piękne...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]