Tyzma pisze:kalair pisze:Tyzma pisze:a tak OT co z Kłaczkiem?
No właśnie..Przy tym obżarstwie zapomnieliśmy o Kłaczusiu!
ja nie zapomniałam
Hmmm...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tyzma pisze:kalair pisze:Tyzma pisze:a tak OT co z Kłaczkiem?
No właśnie..Przy tym obżarstwie zapomnieliśmy o Kłaczusiu!
ja nie zapomniałam
batumi pisze:witam w wateczku, który dawno podczytywałam bez odzywania sie ale ta wasza wyliczanka spowodowała, ze musiałam ujawnic sie... zasmażka sama pchala mi sie pod pazury
kinga w. pisze:batumi pisze:witam w wateczku, który dawno podczytywałam bez odzywania sie ale ta wasza wyliczanka spowodowała, ze musiałam ujawnic sie... zasmażka sama pchala mi sie pod pazury
Bo i pasuje tu jak nie wiem co!![]()
A skoro ktoś postanowił zmienić temat na taki przyziemny...![]()
Kłakulec żre, spi, troche obciąża łapkę, ale widac że go boli. Chyba nie ma gorączki - wczoraj futerko miał takie jakby przetłuszczone, dziś ma normalne. Głownie spi, na zabawę nie dawał sie namówić, ale to jakby zrozumiałe.
Tyzma pisze:kinga w. pisze:batumi pisze:witam w wateczku, który dawno podczytywałam bez odzywania sie ale ta wasza wyliczanka spowodowała, ze musiałam ujawnic sie... zasmażka sama pchala mi sie pod pazury
Bo i pasuje tu jak nie wiem co!![]()
A skoro ktoś postanowił zmienić temat na taki przyziemny...![]()
Kłakulec żre, spi, troche obciąża łapkę, ale widac że go boli. Chyba nie ma gorączki - wczoraj futerko miał takie jakby przetłuszczone, dziś ma normalne. Głownie spi, na zabawę nie dawał sie namówić, ale to jakby zrozumiałe.
Dziękuję za informację![]()
zdrowiej Kłaczusiu
kalair pisze:No proszę!Kotek lepiej się poczuł,i już jest padalcem!![]()
![]()
kinga w. pisze:kalair pisze:No proszę!Kotek lepiej się poczuł,i już jest padalcem!![]()
![]()
Zawsze był. Tylko jak jest chory to sie mniej rzuca w oczy.
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:No proszę!Kotek lepiej się poczuł,i już jest padalcem!![]()
![]()
Rozumiem..Jest mniej padalcowaty![]()
![]()
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:No proszę!Kotek lepiej się poczuł,i już jest padalcem!![]()
![]()
![]()
No nie. Mniej padalcowaty jest jak biega - jak pada i spi to właśnie jest padalcowaty.
w sumie niby tak... Ale jak spi to jest padalec, a on znowu spi.kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:No proszę!Kotek lepiej się poczuł,i już jest padalcem!![]()
![]()
![]()
No nie. Mniej padalcowaty jest jak biega - jak pada i spi to właśnie jest padalcowaty.
A..czyli generalnie jak poczuł się lepiej,to się odpadalcza?![]()
![]()
kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:No proszę!Kotek lepiej się poczuł,i już jest padalcem!![]()
![]()
![]()
kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:kinga w. pisze:kalair pisze:No proszę!Kotek lepiej się poczuł,i już jest padalcem!![]()
![]()
![]()
A..czyli generalnie jak poczuł się lepiej,to się odpadalcza?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości