Biznes i Serwis. Kochany Tuptus juz za TM :( cudu nie bylo:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 30, 2006 17:46

Kurwiki trochę źle się kojarzą, ale rzeczywiście w każdym oku widać tylko niecne zamiary 8)
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Nie kwi 30, 2006 17:53

Wiesz ja juz tak przywyklam 8O do ich lobuzowania ze nie wyobrazam sobie zycia bez tego :)
Naprawde to zdenerwowali mnie tylko kilka razy - i to nie tym co spsocili tylko tym ze byly to psoty niebezpieczne dla nich.
A oczy niech im blyszcza i niech psoca :) (musze im zakazac czytac tego posta ;) ) mlodym sie jest tylko raz :) :D
Wiem wiem ropuszczam Diablkow a pozniej marudze ze lobuzuja :) ale jak nie kochac Dwukota z kurwikami w oczach? ;) 8)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Nie kwi 30, 2006 18:48

goska_bs pisze:Wiem wiem ropuszczam Diablkow a pozniej marudze ze lobuzuja :) ale jak nie kochac Dwukota z kurwikami w oczach? ;) 8)

Nie można nie kochać. My Kisiela nazywamy kotem szatana ;)

dzioby125 to zależy, czy kurwiki kojarzą ci się z "damą" Samoobrony, czy ze skeczami kabaretowymi, które później znakomicie ją wyśmiewały ;)
Niech będzie, że mają "diabełki". Ale to są baaardzo duże diabełki ;) Nie muszę czytać całego wątku, by się domyślić, że to banda rozbójników.
Ola
Obrazek Obrazek

Olik, autorka bloga http://matkasanepid.blox.pl/html

ola25

Od: Pon lis 21, 2005 15:57

Post » Nie kwi 30, 2006 23:16

ola25 pisze:Nie muszę czytać całego wątku, by się domyślić, że to banda rozbójników.
Jaka banda? Toż to dwa kotecki tylko... :lol:

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Pon maja 01, 2006 7:54

Ola25, przeczytaj koniecznie cały wątek, boki ze śmiechu można pozrywać, gdy Biznes i Serwis opisują, jak oswajaja swoją Dużą, która przypadkiem wpadła po uszy w kocie sprawy i wyraźnie ożywiła nie tylko to forum swoją aktywnością. Nie ma się co dziwić, że i jej koty są takie temperamentne!
Obrazek

martysek

Od: Wto lut 07, 2006 13:50

Post » Pon maja 01, 2006 8:05

zosia&ziemowit pisze:Jaka banda? Toż to dwa kotecki tylko... :lol:

Na kotach to ja się trochę znam. Mój jeden Kisiel potrafi zrujnować mieszkanie, a co dopiero takie dwa pręgowane szatanki.

martysek straszne, że tak wykorzystują biedną kobietę...
:twisted:
Ola
Obrazek Obrazek

Olik, autorka bloga http://matkasanepid.blox.pl/html

ola25

Od: Pon lis 21, 2005 15:57

Post » Pon maja 01, 2006 10:37

Nie bede nic pisala o nocnych wyczynach Diablow :evil: w kazdy razie jestem na Lotrow obrazona, wsciekla i nie gadam z nimi :evil:
I nie piszcie im rad w stylu balagalnych spojrzen, ocierania sie i wywalania podwozia - probowali i nie dziala :twisted:

A i mam problem przestaly i przychodzic na maila powiadomienia o nowych postach w watkach ktore sledze :( jak to naprawic :?: :?:
Obrazek

goska_bs

Post » Pon maja 01, 2006 10:42

:ryk: :ryk: :ryk:
ciekawe, co kocinki zrobiły...
chciałabym jednak posłuchać :roll:
może udałoby mi sie zabezpieczyć przed podobnymi ekscesami na przyszłość???

Gosiu, mnie tez powiadomienia przestały przychodzić i w ogóle forum straaaaaaaasznie wolno działa..

Olu25, ten wątek warto przeczytać, zeby zobaczyć, jak koty potrafią pokonać opór człowieka... Gosia tak szybko miekła pod wpływem tych 8 łapek, 4 oczków, dwóch języczków i dwóch mruczących gardziołek..
pamiętam pierwszy post: czy można zostawić koty na weekend w biurze..
a potem juz: jak dopasować dom, żeby kotkom było lepiej... cuuuuuuuuudna historia!!!! normalnie ten wątek powinien zostać do ABC podczepiony!!!! Gośka ma spore grono fanów na forum :)
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Pon maja 01, 2006 11:27

agacior_ek pisze::ryk: :ryk: :ryk:
ciekawe, co kocinki zrobiły...
chciałabym jednak posłuchać :roll:
może udałoby mi sie zabezpieczyć przed podobnymi ekscesami na przyszłość???

Powiem tak zeby zabezpieczyc sie powinnac:
a) zlikwidowac w domu wszelkie kwiatki doniczkowe
b) nie zostawiac kotom wody w miseczkach
c) zlikwidowac firanki
d) do kuwet wsypac beton zamiast zwirku
e) wsadzac im knebelki w pyszczki ;)
f) do lapek przywiazywac minimum 10 kg odwazniki :twisted:
(to tylko minimum zabezpieczen ;) )

agacior_ek pisze:normalnie ten wątek powinien zostać do ABC podczepiony!!!!

Ten watek juz jest we fragmencie podczepiony do ABC - dlaczego brac dorosle koty :)

Powinnam teraz diablom dac do lapek szczotki i mopy zeby sprzataly ten bajzel ktorego narobily :twisted:

Dalej jestem na nich obrazona i jedyne co dzis slysza to to ze sa POTWORY a nie koty

Ale i tak je kocham :)
Obrazek

goska_bs

Post » Pon maja 01, 2006 12:07

już miękniesz, a minęły tylko 2,5 godziny... wiedziałam, że tak będzie :lol:
firanki można zmienić, jak koty dorosną,
kwiatki odrosną a żwirek się odkurzy...wodę zetrze... widzisz, nie jest tak źle! :)
dobre kotecki, dobre!!!

byłabyś bardziej nieszczęśliwa, gdyby chore koty spały cały dzień i nie ruszały nawet jedną łąpką.. zapewniam cię!
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Post » Pon maja 01, 2006 12:14

Agata tylko ze one ta rozlana wode wymieszaly z ziemia z doniczek a pozniej zalatwily lapami firanki, podlogi i wszystko co sie dalo :evil: mam wrazenie ze specjalnie co chwile moczyly lapy a pozniej nabieraly na nia ziemi, ktora zamiotlam dopiero jak mi ktorys wyladowal na twarzy i mialam ziemie w ustach :evil:
Wiec nadal jestem z kotami na wojennej sciezce ;)
ale fakt wole takie Diably niz chore koty
Obrazek

goska_bs

Post » Pon maja 01, 2006 12:23

To nie wiedzialas, ze najlepsza rozrywka to rozlewanie wody? :twisted:
My firanek narazie nie mamy i raczej nie planujemy. Kwiatkow juz tez nie ;)
Pewnie za dlugo spalas po prostu :lol: :lol: :lol:

piegusek

Od: Śro wrz 07, 2005 20:38

Post » Pon maja 01, 2006 12:36

goska_bs pisze:Agata tylko ze one ta rozlana wode wymieszaly z ziemia z doniczek a pozniej zalatwily lapami firanki, podlogi i wszystko co sie dalo :evil: mam wrazenie ze specjalnie co chwile moczyly lapy a pozniej nabieraly na nia ziemi, ktora zamiotlam dopiero jak mi ktorys wyladowal na twarzy i mialam ziemie w ustach :evil:
Wiec nadal jestem z kotami na wojennej sciezce ;)
ale fakt wole takie Diably niz chore koty

Gosiu, dziś święto pracy.. nie ma lekko..
:lol:
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Post » Pon maja 01, 2006 13:02

Gosiu, kiedyś, a było to wcale nie tak dawno :lol: , mój paszczak miał paprotkę do obryzania. Była to jego osobista, oczywiście żywa paprotka doniczkowa, z którą mógł robić co chciał. A skoro mógł, to jej nie obgryzał :lol: . Pewnego sobotniego ranka budzę się i .. coś tu nie tak! Na podłodze wszędzie pełno ziemi i czegoś zielonego, paprotkopodobnego 8O . Nie wiem, kiedy futrzak ściągnął solidną glinianą doniczkę z biurka na podłogę, nie slyszałam, jak ją turlał w te i nazad :evil: . Ja spałam :lol:. Nie powiem, zła byłam jak osa jak zobaczyłam pobojowiska.
O godz. 8.00 chwyciłam za odkurzacz, ehhh..
Od tamtej pory nie ma paprotki... a i miska z wodą nie stoi na podłodze tylko w zlewie.. to w obawie przed zalaniem sąsiada z dołu :lol:
Toffinek 2005-2020, Chanell 24.04.2015 u mnie od 27.06.2020
Obrazek

matka maruda

Od: Pt lis 11, 2005 10:53

Post » Pon maja 01, 2006 13:27

Prosze prosze ile moje Diabolki maja adwokatow :)

Piegusku jesli uwazasz ze spanie do 3 to dlugo to ciekawe o ktorej pobudka jest u Ciebie norma :)

Wlasnie sie chwile zdzemnelam.. a Diably zamienione w aniolku przylazly do lozka :)

Echhh chyba juz sie na nich nie gniewam.. no moze troszke ;)
Obrazek

goska_bs

[poprzednia][następna]