KatS pisze:Ja dzis w tej restauracji wyciągnęłam z kieszeni płaszcza piłeczkę, a z torebki nie wiedzieć czemu szmacianą mysz - Stella ją tam musiała podrzucić bo ja na pewno nie

Moderator: Estraven
KatS pisze:Ja dzis w tej restauracji wyciągnęłam z kieszeni płaszcza piłeczkę, a z torebki nie wiedzieć czemu szmacianą mysz - Stella ją tam musiała podrzucić bo ja na pewno nie

Gosiagosia pisze:KatS pisze:No bo trzeba przy sobie nosić zawsze pudełeczko ze smaczkami
Musiałabym iść do kuchni po smaczki ale on jest za puszysty na smakołyki![]()
![]()
KatS pisze:Gosiagosia pisze:KatS pisze:No bo trzeba przy sobie nosić zawsze pudełeczko ze smaczkami
![]()
On na pewno tak nie uważa![]()
![]()
Moli25 pisze:KatS pisze:Gosiagosia pisze:KatS pisze:No bo trzeba przy sobie nosić zawsze pudełeczko ze smaczkami
![]()
On na pewno tak nie uważa![]()
![]()
On jest bogaty w futro
otóż to

Moli25 pisze:Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:PixieDixie pisze:ale nie sadzicie ze to jest ** cos nie tak ze mlodzi ludzie na start musza brac kredyt na polowe zycia?!
Nie miałaś szczęścia dostać mieszkania po babci, dziadku i bogatej cioci? To płac kredyt do konca życia- tak MI KIEDYS KOLEŻANKA POWIEDZIAŁA
Ale podobno cały świat na kredytach idzie. A mieszkania to fakt albo babcia albo kredyt. W Niemczech są jeszcze mieszkania socjalne, w Anglii też a u Nas miały być TBS dostępne dla młodych i gdzie one są
U mnie sa TBS

KatS pisze:Molinki, witajcieJa bym chciała móc podać Stelli surowe albo i gotowane mięso no ale nie z nią te numery
Ta karma tak fajnie na nią zadziałała i strasznie mi szkoda że jej to nie smakuje.
Gosiu, dzięki za podpowiedź preparatu, własnie bym chciała cos takiego, co by Stella jadła bez przymusu (choć z nią to naprawdę nigdy nie wiadomo). Zaraz sobie poszukam na necie składu. Może mi się uda jakos tu sprowadzić przez rodziców. Pasta - pierwsza porcja smakowała , a potem cos się stało i teraz to znienawidzona rzecz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 11 gości