Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 12, 2014 11:44 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Gosiagosia cieszę się, że nas znalazłaś :) Bałam się, że nie dotrzesz ;) Cieszę się, że trzy futerka już stołują się razem, a że się pogonią - moje też, ochrzani jedna drugą, ale w sumie jest zgoda :)) Najważniejsze, że nie ma chorób, reszta to pikuś, prawda? :)
Alienor ciekawa jestem takiej sytuacji hihi myślę że są tylko dwie opcje, albo każda w osobnym kącie wystraszona towarzystwem, albo jeden wielki kołtun kocich futer tłukący się w szale ;)) Widywałam takie :D Kitek i Maciek potrafili się nie raz tak pobić, że nic nie było widać tylko kołtuny i futro w powietrzu. Po mojej interwencji każdy siedział w swoim kącie i ślimtał po cichu hehe ;) Marysia i Kitusia ani razu tak nie miały, choć łapami przy pudle się potłukły nie raz, ale to przy tamtym to zabawa :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt wrz 12, 2014 15:35 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

klaudiafj pisze:Naprawdę to by była mega impreza :))) Dziewczyny i chłopcy, cieszę się że Was mam :) A zupa to nie zwykła pomidorówka ale taka lekka, na samym koncentracie z przyprawami, na ostro, z papryką ostrą i zabielana śmietaną. Do tego makaron :) więc taka lekka ale pyszna:)

Wiecie, jest poźno, obok drzemie Marysia, w pozycji na plecach - pisze tu dziś o tej porze specjalnie, żeby Wam powiedzieć - jak bardzo można pokochać takiego kota, tego się nie da opisać, ona ma przeszłość i ileś lat, swoje przeżyła, ale ja już jestem kupiona, jakby była moją córką, normalnie miłość mnie wypala do niej :) nie ważna przeszłość, to moja Marysia, tak jak mój był Maciuś i moja jest Kitusia :))) Moje dzieci, ukochane, i niech gadają co chcą. Nikt tego nie zrozumiał kto tego nie przeżył :)))

mam tak samo :201461 :201461 brakuje słów żeby to wyrazić ale ten kto tak samo kocha zwierzęta zrozumie :201461 i bez słów :201461
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt wrz 12, 2014 17:49 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

klaudiafj pisze:Wiecie, jest poźno, obok drzemie Marysia, w pozycji na plecach - pisze tu dziś o tej porze specjalnie, żeby Wam powiedzieć - jak bardzo można pokochać takiego kota, tego się nie da opisać, ona ma przeszłość i ileś lat, swoje przeżyła, ale ja już jestem kupiona, jakby była moją córką, normalnie miłość mnie wypala do niej :) nie ważna przeszłość, to moja Marysia, tak jak mój był Maciuś i moja jest Kitusia :))) Moje dzieci, ukochane, i niech gadają co chcą. Nikt tego nie zrozumiał kto tego nie przeżył :)))

Rozumiemy to doskonale :D
Moje kocurki jak moje dzieciaki...;)
Taka całkowicie bezinteresowna miłość :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Sob wrz 13, 2014 11:29 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto wrz 16, 2014 19:54 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Witamy się i pozdrawiamy <3
kicikicimiauhau

Post » Wto wrz 16, 2014 21:32 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Cześć Dziewczyny :D :D :D
co u Was słychować :D :D :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro wrz 17, 2014 8:30 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Co u Was? :201461
Obrazek

aannee99

Post » Śro wrz 17, 2014 13:23 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Witajcie :))
Nie było nas na forum, ale w tym czasie nic się nie zmieniło u kotecków ;) Aha co się zmieniło :) Kotki dostały jedną dużą kuwetę zamiast dwóch małych i są bardzo zadowolone :D Wiadomo, dobra kuweta musi być! :D

Za to dziś jestem jak burza z piorunami. Nie wiem czy słyszałyście o akcji Otwartych Klatek odnośnie wprowadzenia do menu na stacjach Orlen hotdogow wege. I napisali, że jest afera. Udostępniłam wpis u siebie i spadły na mnie hejty. Ludzie nie czytają ze zrozumieniem - już prawie płakali, że zabiorą im mięsne kiełbaski i będą tylko wege :roll: i zaczęła się prawdziwa wojna na portalach społecznościowych. A chodzi tylko o to żeby wegetarianie mieli co zjeść, o dodatkowy produkt. I powstała strona że mięsożercy chcą wprowadznia mięsa w restauracjach wege. Ile jest tych restauracji? Wychodząc na miasto nie mam prawie co zjeść. Na imprezach z miasta wyłącznie mięso podają.. Chodzi o dyskryminowanie wegetarian i głupie gadanie, że trawa jest do jedzenia. Teraz mięsożercy mówią że oni są dyskryminowani. Ale na fb na stronie "żądamy..." jakoś tam mięsa w wege knajpach, to już odjeżdża meksyk. Wyzywa się nas od chorych, gejów, sekt i bóg wie co jeszcze. Oczy miałam wybałuszone - jak dużo w tych ludziach nienawiści i głupoty... Co o tym sądzicie?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro wrz 17, 2014 17:26 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Hej :1luvu:

Dobra kuweta to postawa ;)
My mamy teraz aż trzy... ale to tylko dlatego, że maluch podsikuje...

Czytałam o tych hot dogach... ludzie faktycznie nie czytają wszystkiego, dopisują sobie własne teorie i reagują agresją.
Niestety dyskusja często jest bezcelowa... atakuje się nie tylko wegetarian, ale także każdego kto działa na rzecz ochrony środowiska, ba nawet osoby dokarmiające bezdomne zwierzęta...
Faktycznie wegetarianin ma problem by zjeść na mieście. Mam koleżankę wegankę i często chodziłyśmy po zajęciach do baru wegetariańskiego, ale w większym mieście jeszcze taki można znaleźć.
U mnie w miejscowości nie ma żadnego...
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Śro wrz 17, 2014 19:19 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

Kuweta :ok:
A co do jedzenia . Jestem miesozerna ale dobrze jest miec wybor . Wiec co komu szkodzi ? Pieniacze sa wzedzie a o czytanie ze zrozumieniem trudno :roll:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw wrz 18, 2014 15:44 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Sob wrz 20, 2014 18:50 Re: Wczoraj zmarł mój kochany kot Maciek/Kitusia i Marysia <

:1luvu: :1luvu: :201461 :201461
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

[poprzednia][następna]