Alienor ciekawa jestem takiej sytuacji hihi myślę że są tylko dwie opcje, albo każda w osobnym kącie wystraszona towarzystwem, albo jeden wielki kołtun kocich futer tłukący się w szale

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Naprawdę to by była mega impreza)) Dziewczyny i chłopcy, cieszę się że Was mam
A zupa to nie zwykła pomidorówka ale taka lekka, na samym koncentracie z przyprawami, na ostro, z papryką ostrą i zabielana śmietaną. Do tego makaron
więc taka lekka ale pyszna:)
Wiecie, jest poźno, obok drzemie Marysia, w pozycji na plecach - pisze tu dziś o tej porze specjalnie, żeby Wam powiedzieć - jak bardzo można pokochać takiego kota, tego się nie da opisać, ona ma przeszłość i ileś lat, swoje przeżyła, ale ja już jestem kupiona, jakby była moją córką, normalnie miłość mnie wypala do niejnie ważna przeszłość, to moja Marysia, tak jak mój był Maciuś i moja jest Kitusia
)) Moje dzieci, ukochane, i niech gadają co chcą. Nikt tego nie zrozumiał kto tego nie przeżył
))
klaudiafj pisze:Wiecie, jest poźno, obok drzemie Marysia, w pozycji na plecach - pisze tu dziś o tej porze specjalnie, żeby Wam powiedzieć - jak bardzo można pokochać takiego kota, tego się nie da opisać, ona ma przeszłość i ileś lat, swoje przeżyła, ale ja już jestem kupiona, jakby była moją córką, normalnie miłość mnie wypala do niejnie ważna przeszłość, to moja Marysia, tak jak mój był Maciuś i moja jest Kitusia
)) Moje dzieci, ukochane, i niech gadają co chcą. Nikt tego nie zrozumiał kto tego nie przeżył
))
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 16 gości