Kociowa gromada i Ja

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 18, 2012 11:20 Re: Moje pieściochy: Mimisia,Gucio i Staś i nowy tymczas :)

Kubuś cudny jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:
a Ty Iza kochana jesteś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto wrz 18, 2012 19:36 Re: Moje pieściochy: Mimisia,Gucio i Staś i nowy tymczas :)

e tam :oops:

Kubaskowi pchełki doskwierają chociaż spryskany wczoraj na ogródku to jeszcze 3 złapałam teraz na wieczór.
Tak na wszelki kupiłam jeszcze sprej u weta i prysnęłam młodego i moje 1 prysk na kg kota 8O
Taką dawkę zaleciła pani wet
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Wto wrz 18, 2012 19:39 Re: Moje pieściochy: Mimisia,Gucio i Staś i nowy tymczas :)

a dlaczego nie mam obrazków :?: :?: :?:
w normie były takie jak ma Anulka, nie rozumiem :?: :?:
edit:
teraz są nie kumam 8O
Ostatnio edytowano Wto wrz 18, 2012 19:53 przez Iza_, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Post » Wto wrz 18, 2012 19:45 Re: Moje pieściochy: Mimisia,Gucio i Staś i nowy tymczas :)

Witam pięknie :D
Idę nadrobić zaległości ,zaraz wracam :wink:
edit:nie widze obrazków :crying:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto wrz 18, 2012 20:11 Re: Moje pieściochy: Mimisia,Gucio i Staś i nowy tymczas :)

Ja też nie widzę obrazków :roll:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Wto wrz 18, 2012 20:20 Re: Moje pieściochy: Mimisia,Gucio i Staś i nowy tymczas :)

teraz powinno być ok
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Wto wrz 18, 2012 21:07 Re: Moje pieściochy: Mimisia,Gucio i Staś i nowy tymczas :)

noo prawie, chyba Ci się usunął banerek z chustami
Mumin, Ruda i Fuga
Obrazek

Rozalij

Od: Wto sty 25, 2011 19:07

Post » Wto wrz 18, 2012 21:10 Re: Moje pieściochy: Mimisia,Gucio i Staś :)

Iza_ pisze:Wieża kocia,
Moja pierwsza, ale kolejna będzie bardziej dopracowana, i większa.
myślę że się podoba.
Pierwszy jak zwykle zbadał teren Staś, Mimisia nieśmiało
Obrazek
Mimiśka uznała że jest ok
Obrazek
wlazła na pięterko
Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek
no dobra trochę ciasno ale może być :mrgreen:
Obrazek

O teraz widzę :D U mnie kartony to szaleństwo,pare dni temu kupiłam drapak,zapakowany był w ogromne pudło.Drapak rozłożony i co... i karton okazał się byc lepszy :wink: Sytuacja już opanowana karton na stryszku ,drapak już zaakceptowany :wink:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro wrz 19, 2012 7:08 Re: Moje pieściochy: Mimisia,Gucio i Staś i nowy tymczas :)

Wczoraj przyszło zamówione jedzonko dla ogródkowców 15 kg i też było zapakowane w fajny karton.Kooty po kolei do niego właziły. Nad ranem wskakiwał do niego Gucio wiem że to on bo skok był hmmm, słoniowaty a nie koci :mrgreen:

Kubuś śpi, reszta kotów też i jak tu włączyć odkurzacz?
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Śro wrz 19, 2012 10:36 Re: Moje pieściochy: Mimisia,Gucio i Staś i nowy tymczas :)

Iza_ pisze:Wczoraj przyszło zamówione jedzonko dla ogródkowców 15 kg i też było zapakowane w fajny karton.Kooty po kolei do niego właziły. Nad ranem wskakiwał do niego Gucio wiem że to on bo skok był hmmm, słoniowaty a nie koci :mrgreen:

Kubuś śpi, reszta kotów też i jak tu włączyć odkurzacz?

Tak rano z odkurzaczem na koty 8O :wink:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Czw wrz 20, 2012 10:05 Re: Moje pieściochy: Mimisia,Gucio i Staś i nowy tymczas :)

No a ja im wczoraj pospać dałam i nie budziłam odkurzaczem :? .
Rano śpię snem sprawiedliwego a tu naraz coś mnie szorstkiego po nosie liże, otwieram oczy ale chyba za szybko bo jakoś obrazu nie było zamykam więc ślepia a tu znowu mnie mlask po nosie otwieram oko a to Kubuś.
Już miałam masaż twarzy zrobiony tylnymi łapami, co mnie jeszcze czeka, o leżeniu na mojej klatce tudzież innych częściach ciała nie wspomnę :D
Kotki dostały śniadanko i rozrabiają.

Od czasu do czasu młode dostanie z liścia od Gucia jak mu się napatoczy, ale jakoś nie przejmuje się tym
Ze Staśkiem się dogadał z Mimiśką no tak prawie.
Jutro robię zdjęcia i zaczynam ogłaszać chłopaka
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Czw wrz 20, 2012 11:45 Re: Moje pieściochy: Mimisia,Gucio i Staś i nowy tymczas :)

Cześć! Ja zawsze też mam problem z idkurzaczem, bo Rubcia i Megi nie za bardzo go znoszą pozytywnie. Reszta ma w nosie, chociaż wczoraj Megi spokojnie spała jak odkurzałam tylko potem podniosła głowę jakby chciała powiedzieć - już?! Kubuś będzie szukał nowego domnku, a Ty Iza nie chcesz go zostawić? W końcu to przeznaczenie :mrgreen: Udanego dnia życzymy! :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Czw wrz 20, 2012 12:59 Re: Moje pieściochy: Mimisia,Gucio i Staś i nowy tymczas :)

Jak by się znalazł jakiś fajny domek to oddam........chyba.
Tak jakoś 4 bardziej mi pasuje jak 3 ale małż już się dopytuje czy ogłaszam i czy są chętni 8O
Małż martwi się o Gucia bo coś mu mały nie podchodzi i Gucio chodzi mmmmaaaaaaa skarży się paskud jeden.
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Czw wrz 20, 2012 17:28 Re: Moje pieściochy: Mimisia,Gucio i Staś i nowy tymczas :)

Gratulacje! fajny "tymczas"... jak poliże małża, to stanie się rezydentem... :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt wrz 21, 2012 9:41 Re: Moje pieściochy: Mimisia,Gucio i Staś i nowy tymczas :)

Już się podlizuje, wczoraj małż leżał na boczku a młody wtulił się w niego i zasnął spokojnie :D
Obrazek, Obrazek

Iza_

[poprzednia][następna]