Mój piąty kot - barbarzyńska Salome - Ziemowit moja miłość

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 20, 2007 11:43

Slonko_Łódź pisze: A wygląda jakby Ją ktoś obudził :roll:
obudzony kotek wygląda tak: :D
Obrazek
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Wto lis 20, 2007 12:08

Slonko_Łódź pisze: A czy można zamówić też Florcię?
oj, oj, oj... próbowałem negocjować, ale Florcia to wiesz - ta półka modelek, co Linda Evangelista 8)
oczywiście - zamówić można :P
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Post » Wto lis 20, 2007 12:15

ziemowit pisze:
Slonko_Łódź pisze: A wygląda jakby Ją ktoś obudził :roll:
obudzony kotek wygląda tak: :D
Obrazek

Jej, jaki cudny obudzony kotek! :D A to spojrzenie... :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lis 20, 2007 12:54

:lol:

...by rozwiać plotki, jakoby niektóre nasze koty były a to grube, jak słoniątka, a to brzydkie - jak niby Florka :evil:

edycja specjalna, gościnnie - Florka SuperStar! :lol:
Obrazek

faktura dla Słonka poszła pocztą :P

ziemowit

Post » Wto lis 20, 2007 13:07

ziemowit pisze::lol:

...by rozwiać plotki, jakoby niektóre nasze koty były a to grube, jak słoniątka, a to brzydkie - jak niby Florka :evil:

Obrazek

O qrczę! To oglądanie Florki jes PłATNE??!! 8O 8O
Ja jej oczywiście NIE WIDZę, jakby co... :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lis 20, 2007 13:14

kalair pisze: O qrczę! To oglądanie Florki jes PłATNE??!! 8O 8O
zasadniczo nie :D
...ale Słonko - zamiast zebrać się i nas odwiedzić (ostatnio widziała Floreczkę ze dwa tygodnie temu) - to sobie życzy zamiawiać przez internet gwiazdeczkę
to ma, co chciała :P

poza tym to była Słonkowa prowokacja, bo Florka... no, ma swoistą urodę, taką charakterystyczną :roll:

ziemowit

Post » Wto lis 20, 2007 14:30

kalair pisze:O qrczę! To oglądanie Florki jes PłATNE??!! 8O 8O

Ty też NIE WIDISZ zdjęcia? :twisted: ;)

Wydawalo mi sie przez chwilę, ze mignęła mi jakaś słodka czarna gwiazdeczka, ale to chyba przywidzenia były, skoro nic nie widze :mrgreen:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Wto lis 20, 2007 16:04

skaskaNH pisze:
kalair pisze:O qrczę! To oglądanie Florki jes PłATNE??!! 8O 8O

Ty też NIE WIDISZ zdjęcia? :twisted: ;)

Wydawalo mi sie przez chwilę, ze mignęła mi jakaś słodka czarna gwiazdeczka, ale to chyba przywidzenia były, skoro nic nie widze :mrgreen:

A skąd! Oczywiście, że NIE WIDZę!. W życiu!

Potem jeszcze o jakieś opłaty się upomną.. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lis 20, 2007 17:32

ziemowit pisze::lol:

Obrazek

Podaj mi proszę na PW kto w ten sposób próbował zdeprecjonować wyjątkową powierzchowność Florci- zdaje się, że trzeba z tym kimś porozmawiać i nie będzie to bynajmniej miła pogawędka :twisted: Florcia jest cudna i basta !!!!!!! I warto zapłacić Cioteczki- Takie pysio Florkowe poprawia humor na cały wieczór :)

Z opinią o Aurorze trudniej mi dyskutować...... To tak jakby podważać tezę, że woda wrze w 100 stopniach Celsjusza.....

Czekam na fakturę :)
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Wto lis 20, 2007 20:28

Slonko_Łódź pisze: Podaj mi proszę na PW kto w ten sposób próbował zdeprecjonować wyjątkową powierzchowność Florci- zdaje się, że trzeba z tym kimś porozmawiać i nie będzie to bynajmniej miła pogawędka :twisted: Florcia jest cudna i basta !!!!!!! I warto zapłacić Cioteczki- Takie pysio Florkowe poprawia humor na cały wieczór :)

Z opinią o Aurorze trudniej mi dyskutować...... To tak jakby podważać tezę, że woda wrze w 100 stopniach Celsjusza.....

Czekam na fakturę :)
Ze strony Florki zostaje wybaczone i faktura wycofana, jako wyraz dobrej woli Floreczka załącza zaproszenie na kawę :lol:
Obrazek

Natomiast z tego co mi wiadomo to Aucia szykuje jakąś przesyłkę - widziałem, że buszowała w internecie na forum pirotechnicznym :lol:

ziemowit

Post » Pt lis 23, 2007 7:06

Florka jest superaśna ) I bardzo fotogeniczna..... Nic dziwnego, że została "Gwiazdą KOTa" :) A ja mam straszną słabość do koślawych kolan i krzywych zębów.... Przodozgryz Florci tylko dodaje Jej uroku :) Z kawą trafiliście w punkt- właśnie mi się skończyła i nie mam co pić :cry: Chyba muszę do pracy iść- tam mam :)
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Czw lis 29, 2007 12:53

Salomciowe, poranne medytacje :D
Obrazek

ziemowit

Post » Czw lis 29, 2007 13:09

Piękna Salomea! :D Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie gru 09, 2007 3:15

jakby ktoś lubił - tapetka z Salomcią jako Kotkiem - Anarchotkiem :lol:

Obrazek
wystarczy kliknąć na obrazek, a otworzy się link ze spakowaną w zipie bitmapą 1280x1024 - zapisać, rozpakować i wsio

ziemowit

Post » Nie gru 09, 2007 8:14

Ja bym lubiła...ale teraz znowu będę miała dylemat...bo mam jeszcze "starą" tapetkę z moją ulubioną "Tańczącą Aurelią".
A tu taki Kotek Anarchotek ....kusi :?

A może jakaś tapetka z Aurelką, co........ :?: 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

[poprzednia][następna]