Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Sesja zdjęciowa Kropka - nadzwyczaj udana![]()
Bo i piękny model!
czitka pisze:Lifter, przesadzasz, na zdjęciach piękny i szczupły kotek, taki w sam raz! Top model!
Lifter pisze:czitka pisze:Lifter, przesadzasz, na zdjęciach piękny i szczupły kotek, taki w sam raz! Top model!
Bo tak kadrowalem, by nie widac bylo jak jest okrutnie spasiony... On wazy jakies 12 kg![]()
I mam wyrzuty sumienia, ze go do takiego stanu doprowadzilismy.
Swoja droga dzisiaj tez rano zaczal rzygac, cztery razy (bo on nie moze jak normalny kot rzygnac w jednym miejscu, tylko chodzi po mieszkaniu i to tu, to tam, tak z parominutowymi przerwami, tak po prostu ma). To juz drugi raz od 31.12 - ale ze w miedzyczasie przeciez jadl i nie rzygal, to nie zakladam, ze cos mu jest (bo i nie wyglada) a po prostu moze juz wiek, zbyt lapczywe jedzenie (bo dosc swieza karme zwrocil) etc.
Coz, jak to mówią buddyści "zła karma".
Katarzynka01 pisze:Ja wiem, że zdjęcia przekłamują, ale aż tak?
Od kilku lat obserwuję Kropka i nic. Musisz mi dać lekcję kadrowania, koniecznie![]()
Co do rzygania to chyba osobnicze jest. Jak zaczynał rzygać Druś, to się zawsze kończyło u weta bo nie mógł przestać. Nigdy nie rzygał jak normalny kot. Cerenia (teraz prevomax) i problem idzie precz, bo mam nadzieję, że to nic poważnego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości