Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agaga21 pisze:Oj jak tu dawno mnie nie było. Ale żyjemy, mamy się dobrze. Znów mam kociaka znalezionego. Tym razem zagłodzony burasek. Może niedługo wstawie jakieś zdjęcia jeśli czas pozwoli.
maneki pisze:agaga21 pisze:Oj jak tu dawno mnie nie było. Ale żyjemy, mamy się dobrze. Znów mam kociaka znalezionego. Tym razem zagłodzony burasek. Może niedługo wstawie jakieś zdjęcia jeśli czas pozwoli.
Hej, to super, że u was dobrze, nie licząc biednego kociego dziecka. Jejku, jak mnie ludzie wkurzają tą swoją postawą wobec zwierząt. Tyle kociego nieszczęścia, ale dobrze, że trafił do Ciebie. Kociak z rezydentami i psami siedzi, czy raczej wyizolowany? Pewnie to drugie.
A Twoje to pewnie teraz dostojne koty, a nawet Koty przez duże K, a nie jakieś smarki
bury kociak bardzo pilnie szuka domu, na 100% nie może u nas zostać. grubcia ogłaszam ale nie sądzę by doszło do adopcji, więc pewnie z nami zostanie. szkoda, że nie w domu ale niestety...siła wyższa. za to dbam o niego jak mogę, dostaje ciepłe jedzonko i termoforek włożony pod kocyk w budce ma zawsze na noc gorącymaneki pisze:le fajny grubasek! I to doświadczenie w oczach widać, mam nadzieje, że jeszcze z wami pożyje. No to widzę, że Ci się stado rozszerza. Kot zostaje z wami, czy jednak szukasz mu domu?
maneki pisze:le fajny grubasek! I to doświadczenie w oczach widać, mam nadzieje, że jeszcze z wami pożyje. No to widzę, że Ci się stado rozszerza. Kot zostaje z wami, czy jednak szukasz mu domu?
agusialublin pisze:Ojoj a takie to małe było, szkraby co pałętały się pod nogami![]()
a teraz duże skarby i też pałętają się pod nogami![]()
śliczności kotusiei takie dorosłe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter i 86 gości