» Pon lip 16, 2012 23:22
Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty pakuje walizki i jedzie do aleus
Kociara wielką bezczelnością z Twojej strony jest zarzucanie Phantasmagori, że niewiele robi dla moich zwierząt. Phantasmagori jest osobą, która nie chwali się swoją pomocą na forum. Ale jeśli już chcesz koniecznie się licytować to proszę bardzo:
Ze strony Phantasmagori regularna pomoc: rzeczowa, finansowa, obrabianie i wstawianie zdjęć, zamawianie karmy w sklepach internetowych.
Inne w ostatnim czasie:
Teksty i zdjęcia do ogłoszeń internetowych Fuksa, Rudolfa, Lusi, Larysy, Leonka.
Ogłoszenia na Tablica.pl Lary, Morfeusza, Leonka
Ogłoszenia papierowe Fuksa i Lary
Plakat pomocowy Tyskich mruczków
Pomoc transportowa: Tofika do DS, Lary na sterylkę i ze sterylki. Pomoc w transportowa w zakupach z Reala.
Phanta mieszka 20km od Tychów, pracuje, w tym roku była częściej niż Ty.
Gdy przyjeżdżają z Tżtem, obowiązkowo siedzą na kwarantannie, dwa razy wspólnie wyprowadzamy psy i robimy obchód bezdomnych. Zawsze pytają w czym jeszcze mogą pomóc, nawet śmieci wyrzucą sami od siebie.
Nie mówię , że Ty nie robisz nic. Podnosisz wątki, w tym czasie załatwiłaś dofinansowanie sterylki Lary z Fundacji Przyjaciele 4 łap w kwocie 150zł, dołożyłaś 14zł do kaftanika (resztę zapłaciła Phanta) wystawiłaś bazarek z kolczykami podarowanymi przez Ewcię, i kurki ode mnie, oraz kubków od Ciebie.
A gdy Morfeusz był na kwarantannie to Phanta bardzo przeżywała ze ma do pracy od 10 do 18 i że nie może z nim posiedzieć jak ja byłam na kursie, że nie ma dojazdu do mnie komunikacją miejska i może być tylko wtedy kiedy TZ może jechać , a ile razy Cie prosiłam abyś przyszła chociaż tylko na kwarantanne bo one tego najbardziej potrzebują i mnie wtedy w domu nie musi być, klucze można dorobić i sie umówić gdzie odebrać ... Powiedziałaś że wymuszam na Tobie pomoc i parę innych niemiłych rzeczy o mnie tu na forum. Przez trzy miesiące byłaś u niego tylko raz.
Ostatnio edytowano Czw lip 19, 2012 0:03 przez
Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 1 raz