Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tess 1610 pisze:Nie kracz,nie kraczBejbi musi wyzdrowieć i koniec
jak długo będzie brała leki na zapalenie żołądka?i od czego ona to ma? usg pokazało,że to zapalenie jelit?
katarzyna1207 pisze:Biedna Bejbi.... widzę, że u Was to samo ... cały czas coś paskudnego się dzieje...Niestety, boję się, że będzie miała jak Ziabolek ... czyli ciągle będzie nawracało ...Ja właśnie przed chwilą zapakowałam Ziabolkowi diarsanylu, bo znalazłam paskudną śluzową kupę w kuwecie i myślałam, że to jego ...a okazuje się, że Bubuś wymiotuje i ma biegunkę ...
![]()
A on absolutnie nieobsługiwalny jest ...
jasdor pisze:Wyoglądałam sobie wszystkie wstawione filmy. Koty są prześliczne, a persica![]()
![]()
normalnie nie mogę. Wiem, że nie tak powinna potraktować biedną Aisię, ale i tak była bardzo łagodna. Bejbisia podskakująca i szczęśliwa na tych filmach - cudna.
Trzymam kciuki za bidulkę. Zdrowiej niunia, bo całe życie przed tobą![]()
![]()
Tess 1610 pisze:A jak ona na wadze przybiera?bo mój mały jak miał biegunkę robił koopkę 4-5 razy dziennie,to na wadze przybierał cały czas,teraz go właśnie zważyłam,ma 3,3kg. A na biegunkę pomógł mu właśnie Diarsanyl,po pierwszym razie już była wyraźna poprawa,może spróbuj podać go Bejbusi.
jasdor pisze:Moja Kośka po 8 miesiącach leczenia śmierdziała apteką . Myślałam, że nigdy ten zapach z niej nie wyjdzieNawet nie trzeba było sie zbliżać do niej, żeby poczuć.
Mam nadzieję, że Bejbi też wyzdrowieje i będzie dobrze![]()
![]()
vailet pisze: to raczej nie zapach apteki tylko coś jak padlina
Edytka1984 pisze:a jak tam Wam nocka minęła?
mam ze sobą fanty dla Was więc postaram się dziś wysłać
katarzyna1207 pisze:vailet pisze: to raczej nie zapach apteki tylko coś jak padlina
Taki zapach "padliny" ma też Ziabolek - z histopatologii wyszło, że ma mnóstwo martwiczych komórek - i przede wszystkim to tak śmierdzi ...
Edytka1984 pisze:poszła paczka z fantami :kosmetyki nowe, filmy na dvd 2
mam nadzieję,że grosik będzie na Bejbi z tego
matko tak bardzo trzymam za Was kciuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Gosiagosia, muza_51 i 885 gości