» Śro lis 26, 2014 8:19
Re: Proszę Państwa, oto Krzyś. Bąbel - w DS i Kropka str. 37
Namówiłam Kolunia, chociaż przez to, że czasem opowiadam mu, co się na forum dzieje (np. aktualna afera, dyskusja nt. bardzo niesprawiedliwego potraktowania jednej z forumowiczek i roli moderatorów w życiu forumowym), nie za bardzo ma ochotę się logować.
Wiola, za kciuki bardzo dziękuję!
Pisałam, że nie mam łatwego zadania, że współpraca z panią Krystyną prosta nie jest. Ona nie chce, żebym napisała ogłoszenia, chce, żebym "popytała". Wiecie, jak to jest z "pytaniem". Dom dla Bąbla sam się nawinął, koleżanka, z którą mam raczej urywany kontakt, napisała z pytaniem czy nie mam takiego kota. Bąbel spodobał się, przekazałam telefon, państwo przyjechali po niego z Lubartowa, pani Krystyna dokładnie mi relacjonowała. Czemu kosztowało mnie to nerwy? Ja bym jednak prosiła o podpisanie umowy, wiadomo. Bo wyszła taka sytuacja, że państwo poproszeni o telefon - nie zadzwonili. I ja przez tę koleżankę dopytywałam się, czy Bąbel zajechał cały i zdrowy i czy się zaaklimatyzował. Wiem, że pani Krystyna namawiała na dwupak, żeby wzięli też Kropkę. Ale wiecie, jak to jest.
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023
Zarejestruj się na
FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!
Wiewiórki i inne ptaki