Poczekam jutro na decyzję lekarki

Obecnie mała siedzi w transporterze na termoforze.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klauduska pisze:obydwa te leki podaje się strzykawką dopyszcznie, także problemów z podawaniem nie powinnaś mieć żadnych
ja też nie umiałam robić sama zastrzyków aż do momentu kiedy 5 szczurów na raz miało ciężkie zapalenie płuc i nauczyć się musiałam..
bozena640 pisze:Napisz proszę jak wrócisz od weta co z malutką
klauduska pisze:to jest możliwe. dlatego to dychanie właśnie. wiedziałam, że coś nie tak z sercem musi być..
trzymam kciuki!
ja właśnie na dt przygarnęłam 2 dziewczynki double rex, zapraszam do mojego wątku
indianeczka pisze:Witaj
Na wstępie piszę że malutka jeszcze żyje
Poprawy nie ma żadnej ale druga pan weterynarz postanowiła wypróbować jeszcze jeden lek(kobakton) ale stanowczo mi powiedziała że jak do jutra nie będzie żadnego efektu trzeba będzie jednak małej skrócić cierpienie i wykonać sekcję
Próbowałam się dowiedzieć co paksik tak naprawdę dolega i usłyszałam że mała cierpi na zastój płucnyLekarka od razu mi powiedziała że tym zastojem nazywa sytuację gdy organizm jest zaatakowany jakimiś bakteriami które powodują złą pracę płuc i serca
Przynajmniej ja tak to zrozumiałam
bozena640 pisze:indianeczka pisze:Witaj
Na wstępie piszę że malutka jeszcze żyje
Poprawy nie ma żadnej ale druga pan weterynarz postanowiła wypróbować jeszcze jeden lek(kobakton) ale stanowczo mi powiedziała że jak do jutra nie będzie żadnego efektu trzeba będzie jednak małej skrócić cierpienie i wykonać sekcję
Próbowałam się dowiedzieć co paksik tak naprawdę dolega i usłyszałam że mała cierpi na zastój płucnyLekarka od razu mi powiedziała że tym zastojem nazywa sytuację gdy organizm jest zaatakowany jakimiś bakteriami które powodują złą pracę płuc i serca
Przynajmniej ja tak to zrozumiałam
![]()
![]()
żeby lek zadziałał
bozena640 pisze:Tym się akurat najmniej przejmuj, ludzie są różnni
Pisz co u malutkiej
indianeczka pisze:bozena640 pisze:Tym się akurat najmniej przejmuj, ludzie są różnni
Pisz co u malutkiej
Ale jednak to boli![]()
Wydaje mi się że z paksenarion jest lepiej.Przed chwilą dałam jej kawałek ogórka i go zjadła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości