Biedronka, co została Łodzianką. Rodzinne fotki s 42

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 14, 2007 10:24

Biedroniu napisz cuś na Walentynki, bo straszna cisza u Ciebie :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Czw lut 15, 2007 10:53

Ciocie Moje Najukochańsze,
cisza u mnie, bo Dużej "forum nie smigało"- tak mówiła. Nie macie, Kochanieńkie, pojecia, co tu sie u mnie dzieje. Duży był chory, bardzo się o Niego bałam i musiałam Go doglądac, bo duza coś nie bardzo...mówiła Mu tylko: "Nie histeryzuj, stary, na gardło jeszcze nikt nie umarł" 8O Ale go wyleczyłam, pielęgniara ze mnie wzór jedynka :P
Przyszła do mnie na audiencję inna Duza, co wygladała jak ta moja, ale starsza była- domysliłam się, ze to Mama Dużej. no to popisywałam sie trochę:wywalałam brzucho do mizianek, pokazywałam jaka długa jestem i ugniatałam ciasteczka :D Zachwytom nie było końca :oops: :oops:
Muszę wam powiedzieć, że z Bronusiem dogaduję sie coraz lepiej. Śpimy juz nawet razem z Dużymi: ja pod kołdrą (oczywiście!bo jak nie to....), a on w nogach. Robimy "noski", ganiamy sie i kombinujemy jak od Dużych smakołyka jakiegos wyłudzić :P Z Wiesią bywa różnie: chciałaby, a boi się....ale już nie siedzi cały czas wysoko, schodzi, prycha, ucieka, ale "noska" też zrobi.Będzie dobrze, jeszcze tylko troche cierpliwości.
Jestem bardzo grzeczna, nie psocę, ładnie jem. Mój Duży mówi, ze boczki mi się zaokrągliły :oops: Muszę tylko brać jeszcze pastylki, zeby mnie w buzi nie bolało- Duży mi daje i wtedy ładnie łykam :P
Jest mi tu wspaniale, całuje Was bardzo serdecznie i mocno ściskam, dziękując za pozdrowienia wszelkie!
Wasza Biedronka

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Czw lut 15, 2007 13:15

Oj, to prawda :?
Nam też forum "nie śmigało" :?
Cieszymy sie, że Biedroneczka doprowadziła Dużego do zdrówka i nawiązuje poprawne stosunki z nowym braciszkiem i siostrzyczką :wink: Bo kto to widział, żeby Nowa pozwalała sobie na "ustawianie" domowników :roll: :?:
Pozdrawiamy powalentynkowo całą Biedroneczkowa Rodzinę.
A jakby jakieś nowe zdjątka były, to prosimy o przesłanie, bo już fani spragnieni :wink:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Czw lut 15, 2007 13:25

Biedroniu jaka z Ciebie zdolna pielęgniarka :D , co by Duży bez Ciebie zrobił :wink: .
Strasznie się cieszę że już się dogadujesz z resztą towarzystwa :dance:, widzisz Kochanie jaki masz dobry domek i kochanych Dużych :D .
Miziam baaardzo mocno i całuję prosto w boskiego pysia :1luvu:.
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Czw lut 15, 2007 16:46

Biedroniu...ciocia pixie jest przeszczęśliwa, że taki Domek Ci się trafił...Kochaj swoich Dużych i Bronka i Viesię , bądź zdrowa i szczęśliwa Kocinko... :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon lut 19, 2007 0:05

Czy nasza ślicznotka była dziś Gwiazdą Dnia Kota? :wink:
Marija- dziękujemy za pozdrówka :1luvu:
Dotarły okrężną drogą, przez Kraków :lol:
Obrazek

agnes_czy

Post » Pon lut 19, 2007 23:20

:cry: :cry: chuchaliśmy i dmuchaliśmy, a i tak prawa serii ciąg dalszy. Przyszła kolej na dziewczyny...Biedronka w sobotę wieczorem czuła się źle, nie chciała jeść, ciekło z pysia :cry: :cry: w niedzielę raniutko, przed obchodami Dnia Kota wylądowaliśmy u weta. Podczas usuwania ząbków przeoczono coś i kawałek zęba, który pozostał w buzi zafundował jej kolejne zapalenie. Bierzemy doustnie antybiotyk codziennie, jutro, w czwartek i sobotę jedziemy na zastrzyk :cry: Musiało ją bardzo boleć, bo dziś przez cały dzień nie chciała nic jeść, mimo, iż było widać po niej, że głodna...ale ani rozdrobnionego, ani rozcieńczonego, ani nawet gerberka nie tknęła :cry: Dopiero przed chwilą zjadła trochę saszetki Schmusy`ego, więc moze ból zelżał. Kciuki potrzebne, Drogie Ciocie....

marija

Post » Pon lut 19, 2007 23:29

Biedroneczko, skarbeczku kochany, trzymaj się dzielnie i jedz.
Kciuki z całych sił trzymamy i bardzo się matrwimy.
Na szczeście jestes w najlepszych rękach, masz troskliwą opiekę.
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pon lut 19, 2007 23:51

Ojojoj....Biedna Biedroneczka... :cry: Dobrze, że trafiła do tak cudownego Domku i pod najlepszą opiekę...
Biedroniu :1luvu: Ciocia pixie z całej siły zaciska kciuki :!:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto lut 20, 2007 0:06

...
Watki mi sie pomieszalay :oops:
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Wto lut 20, 2007 21:53

Nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za twoje zdrówko Biedroniu :love:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Wto lut 20, 2007 21:57

i jak zdrówko Biedroni, bo my tu w Krakowie nogami z nerwów przebieramy :(

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lut 20, 2007 22:24

Dostałam smsa od Mariji. Nie jest najlepiej. Kicia bierze antybiotyk, dziś miała pobrana krew di badań. Jutro ponowna wizyta i wyniki. Kciuki bardzo potrzebne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

agnes_czy

Post » Wto lut 20, 2007 22:31

Dziękujemy.....niepewnośc jest gorsza od najgorszej prawdy :cry: :cry: stres i duuuuuzo strachu. Nigdy sobie nie wybaczę, jeśli to my czegoś niedopatrzyliśmy :cry: :cry: :cry: Wasze kciuki działają cuda...Bardzo prosimy.................

marija

Post » Wto lut 20, 2007 23:04

Marijo, Kochanie- wszystkiego dopatrzyliście. Opiekujecie sie nią najlepiej jak można, daliście jej dom, rodzinę, miłość i najlepszą opiekę wet.
Niestety jej zdrówko jest słabiutkie. Dodatkowo stres związany z przprowadzką mógł ja osłabić.
Tylko spokojnie. Wszystko będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

agnes_czy

[poprzednia][następna]