Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
saintpaulia pisze:Rino zrozumie niedługo, że posiłki są codzienne. Jeśli podajesz o stałej porze, to mu sprawę ułatwisz. Ale swoja drogą to musi uroczo wyglądać, jak z miską wraca.
vip pisze:Monologi niekontrolowane
- Zofio, czy ty wiesz, że ci dupa strasznie urosła?...normalnie jeszcze trochę, a bedziesz miała zadzisko jak Punio...weź no się za siebie, ja rozumiem, leje, wychodzić się nie chce...ale może z Antosiem byś się pobawiła trochę?...zobaczysz, na wiosnę, jak się z domu wreszcie wytoczysz, to żaden facet się za tobą nie obejrzy...A ty co tak gały wytrzeszczasz, Pusiu, chorobę Basedova masz czy co?....aaaa, ptaszek...złapałoby się, co?...no zrzuć jakies trzy kilo, to może nawet myszkę złapiesz, bo ptaszka to już chyba tylko swojego...Ali, czego ty tak krążysz jak ten krążownik, robale masz?...weź no se usiądź, bo się spocisz...no czego na niego warczysz, czego?...co ci robi?...chrupek ci wsypię, to sie uspokoisz...Puniu, patrz, pileczka leci do ciebie!...no tu, piłeczka leci....ło matko kochana, nie biegnij do niej tak szybko, bo aż mi głupio
...to piłeczka jest, tym sie bawi, wiesz?...o, zobacz, Antoś się bawi...nie patrz na niego, jak na idiotę, on bedzie piękny, smukły i zgrabny, a ty bedziesz dalej Puniem
...-
cytryna pisze::ryk:![]()
![]()
monologi boskie
cytryna pisze:jak koty grubnom to znaczy zima idzie
vip pisze: Asia, a Ty nie przesadzaj, do mojego Puśka to Ci jeszcze baaardzo daleko.
johaśka pisze:vip pisze: Asia, a Ty nie przesadzaj, do mojego Puśka to Ci jeszcze baaardzo daleko.
nooo daleko....
nie umiem tak po płotach skakac![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, MB&Ofelia i 170 gości