Czy ja zwariowałam ? Ale koleżanka też tak ma, to chyba to norma

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dinzoo pisze:norma,normaja też wysuwam powoli nogę, odwracam się na drugi bok i powoli wsuwam się ponownie, jeśli ruszę którąś kicię wtedy to tylko rzuca mi spojrzenie typu -co się gruba rozpychasz, połóż się na brzeżku- więc staram się nie ruszać generalnie
dinzoo pisze:Viola ale moje już półtora miesiąca wcinają moderate i sesitive, Bubuik trochę schudła, a zdjęcie jest dawnejsze
Szura-najmysi mama pisze:Muszę zacząć odchudzać Szurkę. Jest 3 tydzień po sterylce, a już zaczęła jeśc jak smokTo duża kotka bo przed sterylizacją ważyła 5,5 kg, a boje sie że pewnie przez te trzy tygodnie dobila do 6. Tyle że nam jest trudniej bo mamy kocice w ciąży, 5 miesięcznego malucha, dziewczyny przygotowywane do ciązy, i kastraty. Te kastrowane tylko patrzą czy w miseczce malucha albo ciężarnej nie zostało jakieś jedzonko
Wystarczy mrugnąć okiem a już wciągają to co nie powinny
Cwane też są. Terroryzują babcie przy śniadaniu wymyszając datki w postaci szynki. Mimo, żebabcia wie iż nie powinna, to tlumaczyże kotki tak smutno patrzyly i musiala, po prostu musiala im cos dać bo ja je glodze
joszko89 pisze:Chociaż pewnie pół dnia przespałyście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, MB&Ofelia i 141 gości