wszystkie kolory życia z kotami cz.II

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 18, 2012 18:18 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Właśnie tak z tym łóżkiem jest. Wczoraj się zastanawiałam z koleżanką z pracy nad tym :) Bo jak pies leży w łóżku tak, że nie mogę się poruszyć, to go po prostu przesuwam nogą. A jak koty leżą mi na nogach, to się wyczołguję, zeby im nie przeszkadzać 8O
Czy ja zwariowałam ? Ale koleżanka też tak ma, to chyba to norma :ryk:
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Nie mar 18, 2012 18:22 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

ano wiecie, że ja też tak mam! Fleka to przesuwam i już, a koty to się czaję jak głupia! 8O

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Nie mar 18, 2012 18:24 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

norma,norma :ok: ja też wysuwam powoli nogę, odwracam się na drugi bok i powoli wsuwam się ponownie, jeśli ruszę którąś kicię wtedy to tylko rzuca mi spojrzenie typu -co się gruba rozpychasz, połóż się na brzeżku- więc staram się nie ruszać generalnie :ryk:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Nie mar 18, 2012 19:07 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

dinzoo pisze:norma,norma :ok: ja też wysuwam powoli nogę, odwracam się na drugi bok i powoli wsuwam się ponownie, jeśli ruszę którąś kicię wtedy to tylko rzuca mi spojrzenie typu -co się gruba rozpychasz, połóż się na brzeżku- więc staram się nie ruszać generalnie :ryk:

:ryk: :ryk: ja mam to samo :lol: Jak wstaję to na paluszkach i skradam się by kot nie słyszał :mrgreen: Czasem to się udaje,ale rzadko :x i wtedy nie ma już spania.Ponieważ nie pracuję to odsypiam potem z kotem ten czas odebrany :twisted: Fotki cudne kitek,a Buba...może by pojadła karmy odchudzające bo są niektóre dobre.Gastro moderate też ma mniej kalorii,a nie zaszkodzi raczej nawet maluchowi :ok: dinzoo,ale u Ciebie na wagę nie ma tego Moderate :?: Mały wybór na wagę,u Was to był chociaż ten Sensitivity control RC,a u nas nie ma 8O Już tego nie kupuję na razie bo Bejbi ma lepszy apetyt po hormonie na gastro.Josera jest smaczna tylko nie wiem jak dla tych na odchudzanie,a jest niedroga.Na wagę parę deko i się dowiesz :)
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie mar 18, 2012 19:18 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Viola ale moje już półtora miesiąca wcinają moderate i sesitive, Bubuik trochę schudła, a zdjęcie jest dawnejsze :mrgreen:

dinzoo

Post » Nie mar 18, 2012 19:20 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

dinzoo pisze:Viola ale moje już półtora miesiąca wcinają moderate i sesitive, Bubuik trochę schudła, a zdjęcie jest dawnejsze :mrgreen:

Czyli karma działa :ok: :piwa: Tylko półtora miesiąca i już trochę schudła :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie mar 18, 2012 19:34 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Muszę zacząć odchudzać Szurkę. Jest 3 tydzień po sterylce, a już zaczęła jeśc jak smok :roll: To duża kotka bo przed sterylizacją ważyła 5,5 kg, a boje sie że pewnie przez te trzy tygodnie dobila do 6. Tyle że nam jest trudniej bo mamy kocice w ciąży, 5 miesięcznego malucha, dziewczyny przygotowywane do ciązy, i kastraty. Te kastrowane tylko patrzą czy w miseczce malucha albo ciężarnej nie zostało jakieś jedzonko :mrgreen: Wystarczy mrugnąć okiem a już wciągają to co nie powinny :evil: Cwane też są. Terroryzują babcie przy śniadaniu wymyszając datki w postaci szynki. Mimo, żebabcia wie iż nie powinna, to tlumaczyże kotki tak smutno patrzyly i musiala, po prostu musiala im cos dać bo ja je glodze :|
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Nie mar 18, 2012 20:12 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Szura-najmysi mama pisze:Muszę zacząć odchudzać Szurkę. Jest 3 tydzień po sterylce, a już zaczęła jeśc jak smok :roll: To duża kotka bo przed sterylizacją ważyła 5,5 kg, a boje sie że pewnie przez te trzy tygodnie dobila do 6. Tyle że nam jest trudniej bo mamy kocice w ciąży, 5 miesięcznego malucha, dziewczyny przygotowywane do ciązy, i kastraty. Te kastrowane tylko patrzą czy w miseczce malucha albo ciężarnej nie zostało jakieś jedzonko :mrgreen: Wystarczy mrugnąć okiem a już wciągają to co nie powinny :evil: Cwane też są. Terroryzują babcie przy śniadaniu wymyszając datki w postaci szynki. Mimo, żebabcia wie iż nie powinna, to tlumaczyże kotki tak smutno patrzyly i musiala, po prostu musiala im cos dać bo ja je glodze :|

o matko, no wcale sie babci nie dziwie (pozjadalo mi ogonki i kreseczki :evil: ) wiem ze potrafia patrzec z taka rozpacza w oczetach :ryk:
moja Bubu to tez kawal kocury, takie 5,5kg ale widze, ze jej ciezko, a karme dostaly ze wygledu na trzustke Mani i jak widac wyszla na dobre wszystkim, ale u Ciebie faktycznie ciezko z karmieniem i to takim zeby odpowiednia karma trafila do odpowiedniego brzuszka :ryk:

dinzoo

Post » Pon mar 19, 2012 8:56 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Obrazek
a te moje po kastracji jakos nie przybieraja przynajmniej nie w obwodzie, wagowo nie wiem bo nie mam wagi a głupio mi isc na dol do spozywczego z kotem zeby mi zważyłi :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon mar 19, 2012 10:53 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

no bo jeszcze ktoś zechciałby kupić takie towarki :ryk:

dinzoo

Post » Pon mar 19, 2012 12:11 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Obrazek
Miłego dnia dinzoo z koteczkami :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon mar 19, 2012 19:11 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Cześć :D
Chcialas to masz :D Darowuję ci onego Goszkę :ryk: :ryk:
Obrazek
Ostatnio edytowano Pon mar 19, 2012 19:31 przez Szura-najmysi mama, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon mar 19, 2012 19:29 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

ojej :1luvu: dziękuję no przesłodki do zacałowania

dinzoo

Post » Pon mar 19, 2012 19:38 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Czołem Koteńki i Dinzoo :D Okropnie mi się chce spać, Wam też? Chociaż pewnie pół dnia przespałyście :mrgreen: Też bym chciała :D

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Pon mar 19, 2012 20:13 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

joszko89 pisze:Chociaż pewnie pół dnia przespałyście

taaaaa..na pewno, szczególnie ta mała gadzina Bajka, a to efekt jej spania
Obrazek Obrazek
nie dość, że się żadna zasłonka nie ostała to jeszcze się wzięła za firanki :evil: a potem siedzi toto takie niewinne na łózku i pyta- ale o co chodzi?? :twisted:
Buba dzisiaj dostała nagrodę za zajęcie IV miejsca w lutowym konkursie, zabaweczki od cioci Jasdor ale ufundowane przez tajemniczego sponsora :1luvu: za co bardzo dziękujemy
zabawusie zostały wręczone Bubuni, ale niestety po chwili Coco i Mania rozdysponowały je między siebie :ryk:
a to Bubciunia na pocieszenie :mrgreen:
Obrazek Obrazek

dinzoo

[poprzednia][następna]