Moderator: Estraven

charm pisze: masakra jakaś![]()
na szczęście dzisiaj temperatura dodatnia, do tego strój miałam sportowy, wygodne buty, itd, tylko plecak ciężki, ale i tak lekko irytujące, że zamiast dojechać do domu dojechałam 5km bliżej...
Myszolandia pisze:charm pisze: masakra jakaś![]()
na szczęście dzisiaj temperatura dodatnia, do tego strój miałam sportowy, wygodne buty, itd, tylko plecak ciężki, ale i tak lekko irytujące, że zamiast dojechać do domu dojechałam 5km bliżej...
No,byłam taka wpieniona jak nie wiem
Wszystko mnie bolało od tego mrozu,myślałam,ze się rozłoże wtedy,ale całe szczęście nie
Jak przyjechał w końcu jakiś autobus usiadłam prawie na grzejniku
A jak Ty z ciężkim plecakiem szłaś to już w ogóle
)
)statywu nie było na liście :ppsiama pisze:łoooooo, a ja myslałam, że duzo w torebce noszę![]()
Statyw i aparat codzienie masz ze sobą czy to wyjątkowo ?
bo jakos mi do profesji nie pasuje
charm pisze:statywu nie było na liście :ppsiama pisze:łoooooo, a ja myslałam, że duzo w torebce noszę![]()
i mojego statywu nie upchnęłabym do plecaka nawet siłą![]()
statyw ma oddzielny pokrowiec, ale go nie noszę na co dzień, tylko jak jadę gdzieś, gdzie będę robić zdjęcia
ale aparat na co dzień noszę
za dużo razy żałowałam, że nie mam przy sobie aparatu, więc teraz ewentualnie narzekam na wagę plecaka

dokładnie! aparat noszę na co dzień odkąd jakiś czas temu czekałam na tżta... trzy stawy, jesienne drzewa i piękny zachód słońca.... cudowne światło, kolory... a ja bez aparatu....mir.ka pisze:charm pisze:statywu nie było na liście :ppsiama pisze:łoooooo, a ja myslałam, że duzo w torebce noszę![]()
i mojego statywu nie upchnęłabym do plecaka nawet siłą![]()
statyw ma oddzielny pokrowiec, ale go nie noszę na co dzień, tylko jak jadę gdzieś, gdzie będę robić zdjęcia
ale aparat na co dzień noszę
za dużo razy żałowałam, że nie mam przy sobie aparatu, więc teraz ewentualnie narzekam na wagę plecaka
lepiej dźwigać i narzekać, niż narzekać, ze się nie dźwigało![]()
bo jak coś wyjątkowego umknie to już sie nie powtórzy
witamy porannieMyszolandia pisze:Hej Brygada![]()
![]()

AYO pisze:Takie prawdziwe, z prawdziwego proszku, nie z granulek i z prawdziwym mlekiem?
MNIAM
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości