Krecikowo.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob kwi 28, 2012 11:28 Re: Cytrysia, Kacper,Krecik .. Życie płynie .Mruczek po wizy

Obrazek
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob kwi 28, 2012 12:02 Re: Cytrysia, Kacper,Krecik .. Życie płynie .Mruczek po wizy

Witajcie Kochani :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 19, 2012 18:41 Re: Cytrysia, Kacper,Krecik .. Życie płynie .Mruczek po wizy

Moje drogie dziękuje za odwiedziny w wątku. :D

Miałam wielką nadzieje gdy jechałam do dr Neski z Mruczkiem do Konstancina , że będzie lepiej.
Niestety po zstosowanym leczenie nadal nie ma żadnej poprawy.
W tym tygodniu pani dr napisała e-maila, że nie ma pomysłu na przypadłość Mruczka, być może by coś dała operacja poszerzenia cewki moczowej , ale to bardzo ryzykowna operacja. Czyli nadal kropelkujemy gdzie popadnie.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Sob maja 19, 2012 19:01 Re: Cytrysia, Kacper,Krecik ..Życie płynie.Mruczek bez popra

chociaż kciuki za Mruczka potrzymam :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon maja 21, 2012 14:25 Re: Cytrysia, Kacper,Krecik ..Życie płynie.Mruczek bez popra

Mruczuś, biedne kocisko.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Pon maja 21, 2012 21:19 Re: Cytrysia, Kacper,Krecik ..Życie płynie.Mruczek bez popra

Życzymy Mruczusiowi zdrowia i prosimy o kciuki dla Pralinka.

Erin

Post » Pt cze 08, 2012 22:57 Re: Cytrysia, Kacper,Krecik ...Mruczek nadal sika, a my gram

Mruczuś dziękuje za życzenia :D , niestety nadal leje gdzie mu wygodnie. :(

Na pociesznie i pamiątke dla potomnych wkleje sobie fotki które zrobiłam z telewizorka.
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Gol Lewandowskiego :1luvu:
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Sob cze 09, 2012 7:40 Re: Cytrysia, Kacper,Krecik ...Mruczek nadal sika. A my gram

Witaj Aniu,miłej soboty,"mniejosikanej"
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob cze 09, 2012 10:26 Re: Cytrysia, Kacper,Krecik ...Mruczek nadal sika. A my gram

BOZENAZWISNIEWA pisze:Witaj Aniu,miłej soboty,"mniejosikanej"

Bożenko dziękuje, będzi miło bo jade na urodzinki mojego Eryczka :1luvu:

Mruczek dobija mnie na maksa dziś panele zasikane na dodatek inne koty chcą to zagrzebać i wywalają żwirek z kuwety i jest bajoro wszystko się rozmazuje . A ja nie mam jak tego sprzątać.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Sob cze 09, 2012 10:39 Re: Cytrysia, Kacper,Krecik ...Mruczek nadal sika. A my gram

Obrazek
:ok: za sikanie do kuwety
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Pon cze 11, 2012 8:09 Re: Cytrysia, Kacper,Krecik ...Mruczek nadal sika. A my gram

Udanych urodzin życzymy :piwa:

Erin

Post » Pon cze 11, 2012 9:45 Re: Cytrysia, Kacper,Krecik ...Mruczek nadal sika. A my gram

Dziękujemy :D już po w sobote pogoda dopisała było w ogrodzie :D
Następny Kacper do odstrzału najpierwszy do miski łyka jak torpeda i za 2 minuty wszystko zwrócone. Czyżby tyle lat syndrom głodu ma zakodowany. Ale on tylko zwraca mokre po suchym nie ma tego problemu.
Od jutra będe go zamykać w łazience z małą porcyjką dla niego.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pon cze 11, 2012 9:57 Re: Cytrysia, Kacper,Krecik ...Mruczek nadal sika. A my gram

To fajnie,ze sie udały urodzinki Aniu.
Co do "rzygania'to u mnie Nora zawsze sie naje na zapas,potem skoki i hafty...ja to nie wiem jak się tak można obżerać na zaś :roll: Mam takie zbóje co leżą i jedzą z michy..jak krowy :lol: na lezaco przeżuwają :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto cze 12, 2012 8:07 Re: Cytrysia, Kacper,Krecik ...Mruczek nadal sika. A my gram

meggi 2 pisze:Dziękujemy :D już po w sobote pogoda dopisała było w ogrodzie :D
Następny Kacper do odstrzału najpierwszy do miski łyka jak torpeda i za 2 minuty wszystko zwrócone. Czyżby tyle lat syndrom głodu ma zakodowany. Ale on tylko zwraca mokre po suchym nie ma tego problemu.

meggi 2, ja tak mam od 10 lat. Syndrom sierocy - wilczego głodu u Kociego Pirata. Nie oduczyliśmy go wymiotów ani zjadania jak odkurzacz: połykania bez gryzienia pokarmu :(
W dodatku on się jeszcze kłaczy, więc dostaje bezopet, jest czesany. W okresie częstszych wymiotów, za radą weta dostaje siemię lniane (osłonowo) lub ranigast jeśli np. są to 3 dni wymiotów pod rząd. :roll:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto cze 12, 2012 14:02 Re: Cytrysia, Kacper,Krecik ...Mruczek nadal sika. A my gram

meggi 2 pisze:Dziękujemy :D już po w sobote pogoda dopisała było w ogrodzie :D

Po każdym mokrym? Może jakies konkretne mu nie służy?
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

[poprzednia][następna]