Niepełnosprytny Maniuś i gruby Stefan nowe fotki str 54 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 08, 2010 0:12 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

Miss pisze:już wybraliśmy :mrgreen: :mrgreen:

Jakoś bałam się tych z allegro więc zamawiam taki:
http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... _cm/185567

Obrazek

Ma wszystkie elementy które chciałam więc idealny i widać na załączonym obrazku, że rude koty go lubią :ok:

Jeszcze tylko mała begalka dla mnie i jakiś dzikus dla tżeta i jesteśmy urządzeni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

my wczoraj dostalismy ten z zooplusa: http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... _cm/201675

tylko nie zamawiaj przy okazji mokrej karmy - zostalismy zamarznieta :((

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Śro gru 08, 2010 0:36 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

ale mają drapak na wypasie! no to teraz będą szaleć chłopaki :D
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Śro gru 08, 2010 7:11 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

AprilRain pisze:my wczoraj dostalismy ten z zooplusa: http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... _cm/201675

tylko nie zamawiaj przy okazji mokrej karmy - zostalismy zamarznieta :((

8O Dobrze, że napisałaś, bo chciałam zamawiać kadżylion puszek Animondy :mrgreen:
Niezłe cacko sprawiłaś kotom, takie dizajnerskie :D
qlenka pisze:ale mają drapak na wypasie! no to teraz będą szaleć chłopaki :D

No raczej! Potrzebują trochę ruchu, bo w przeciwnym razie będę założyć grubomi.pl :wink:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Śro gru 08, 2010 9:07 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

Fajny bardzo. Miłej zabawy! Kocie emocje rosną :P
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro gru 08, 2010 12:24 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

my mamy ten drapak, właśnie z zooplusa : http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... 0_cm/77493
Ale dokonaliśmy kilku zmian, a mianowicie- zrobiliśmy jakby lustrzane odbicie z niego, wystarczyło jedną dzire wywiercić w spodzie i szło poprzekładac ;) oraz najwyższa półka z tubą poszła na sam doł, a ta z dołu poszła w miejsce najwyższej. i jest drapak użytkowany, tylko zastanawiam się jak długo on wytrzyma, bo to co nasze skarbeczki z nim wyprawiają to o ból głowy mnie przyprawia :) ale jest dobry. nie narzekam :D choć marzy się już inny, ale to kiedys tam...
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Śro gru 08, 2010 12:50 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

Przepraszam, ze tak bez przedstawiania się wparowuje na ten wątek. Chciałabym podpowiedzieć jedną rzecz w kwestii drapaka. Jesli wasze koty ważą powyżej pięciu kilogramów polecam grubsze wałki (12 cm). Moje potwory cieszyły się drapakiem trixie http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki_dla_kota/drapak_sredni/140_cm/60887 w niecały rok :twisted: . Połamały platformy na słupkach. Przy czym wagę 5 kg osiągnęły dość niedawno.

Pozdrawiam.

joanina

Od: Nie paź 25, 2009 8:26

Post » Śro gru 08, 2010 20:37 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

joanina pisze:Przepraszam, ze tak bez przedstawiania się wparowuje na ten wątek. Chciałabym podpowiedzieć jedną rzecz w kwestii drapaka. Jesli wasze koty ważą powyżej pięciu kilogramów polecam grubsze wałki (12 cm). Moje potwory cieszyły się drapakiem trixie http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki_dla_kota/drapak_sredni/140_cm/60887 w niecały rok :twisted: . Połamały platformy na słupkach. Przy czym wagę 5 kg osiągnęły dość niedawno.

Pozdrawiam.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Stefan waży 9kg!!!
Chyba nam potrzeby drapak dla maine coon'ów!

Musimy czekać na to cacko aż do świąt :? System paczkowy jest u nas dość skomplikowany :roll:
silver - strasznie wielki ten wasz. Ja chciałam taki żeby nie był za wysoki, a miał wszystkie atrakcje i chyba dobrze wybrałam. Najbardziej chce zobaczyć reakcje Mania. Nie ma na świecie drugiego kota, który by w taki komiczny sposób okazywał zdziwienie :mrgreen:
Obrazek

Miss

Post » Czw gru 09, 2010 9:15 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

Miss- on sie wydaje taki wielki :) fakt, jest pod sam sufit. Ale dla naszych dwóch kotów wydaje mi się, że w sam raz, poza tym jak widze co oni wyprawiają nie odważyłabym się kupic drapaka nie dokręcanego do sufitu. Nawet z dokręceniem czasem się kołysze przy nich. a druga ciekawostka, ze teraz on w zooplusie "podrożał" tzn, jak ja go kupowałam w marcu to kosztował stówe mniej, wiec sie opłacało :D
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Sob gru 11, 2010 12:47 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

Cześć Miss :)
Nareszcie trafiłam do Twojego wątku, więc się witam. Ja własnie zamówiłam drapak Rufi dla moich chłopaków: http://www.drapaki.pl/p-6a-p-43.html
A kiedyś może sufitowy - wydaje mi się to super opcją.

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Sob gru 11, 2010 13:21 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

Śliczny!
Właśnie też muszę taką linę im doczepić - już widzę Mańka w roli tarzana ahahahaha!
Tak się cieszę. I pomyśleć, że rok temu o tej porze Manio siedział jeszcze w klatce w schronisku. W czwartek stukneło nam 11 miesięcy. Metamorfoza ogromna. Z małego, śmierdzącego, chorego i nieznośnego kotka stał się tłustym, pachnącym domowym kotkiem rozkosznym rozrabiaką :D No i Stefan ma towarzysza, a my pdwójną radość! :D
Jedyna rzecz na świecie lepsza od kota, to 2 koty!
Obrazek

Miss

Post » Sob gru 11, 2010 13:38 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

Miss pisze:Jedyna rzecz na świecie lepsza od kota, to 2 koty!

Podpisuję się pod tym rękami, nogami, łapami i ogonami :P

Mnie też często nachodzą właśnie takie myśli, jak patrzę na któregokolwiek z kocurów :) Muszę doczytać Twój wątek, bo jak się pojawił Stefan, to wiem :) Ale o Maniusiu jeszcze nic :)

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Sob gru 11, 2010 15:25 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

W skrócie powiem tak:
Gdyby nie pomoc jaką otrzymałam od użytkowników tego forum Maniusia by u mnie nie było. Trafiłam na niego będąc w najgorszej sytuacji finansowej z możliwych. Na szczęście te ciężkie czasy mamy już za sobą.

Jeszcze raz Wielkie dzięki za pomoc przy Maniu ;)
Obrazek

Miss

Post » Sob gru 11, 2010 18:17 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

Oj, tak :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie gru 12, 2010 7:25 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

taizu pisze:

A potem 3... 8) :wink:
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Nie gru 12, 2010 11:09 Re: Niepełnosprytny Maniuś&Stefan - kupujemy drapak - help!

Agnieszka16 pisze:
taizu pisze:

A potem 3... 8) :wink:

Pewnie tak :)
Raz siedzieliśmy z teżetem i patrzyliśmy co te nasze głupole wyprawiają. I nagle mu się wyrwało:
- chciałbym mieć z Tobą dużo kotów ...
:1luvu:

Ja w sumie nie wiem ile bym chciała mieć. Zastanawiam się jak to jest mieć naście kotów. Jak się je wtedy traktuje? Ma się swoich ulubieńców? Trochę trudno kochać jednakowo powiedzmy 18 kotów. Ja np mam trochę wyrzuty sumienia jak przytulam i całuje Maniusia, a Stefan się patrzy. Tym bardziej że jak postawię Mańka na ziemi to ten zazdrośnik leci go lać :roll:
Obrazek

Miss

[poprzednia][następna]