Będzie się działo!
I znowu nocy będzie mało
Będzie głośno! Będzie radośnie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Łażę sobie po forum od kilkunastu dni i stwierdzam, że jest ono o wiele mniej aktywne niż za czasów sprzed 3-4 lat. Zastanawiam się nad rozpętaniem jakiejś aktywizującej awantury
Femka pisze:Najłatwiej chyba urządzić awanturę u MariaD, bo czytałam ostatnio, że znęca się nad kotkami pod pretekstem zachowania higieny. Nawet prezentowała litrowe opakowanie narzędzia zbrodni.
Femka pisze:MariaD zaprezentowała narzędzia tortur na fejsie.
A teraz imprezkę chyba odsuwamy, bo dzisiaj wstałam niewyraźna, a teraz mnie telepie jak na traktorze na wybojach. Jadę do domu leczyć grypę.
Femka pisze:No ale tak szczerze, nie tęsknicie za dawnymi emocjami?![]()
Malk, jakbyś się przyturlała na imprezkę, to chwila moment i zorganizowanaZabers i MariaD mają do mnie rzut beretem.
Malk pisze:Femka pisze:No ale tak szczerze, nie tęsknicie za dawnymi emocjami?![]()
Malk, jakbyś się przyturlała na imprezkę, to chwila moment i zorganizowanaZabers i MariaD mają do mnie rzut beretem.
W porównaniu ze mną, to nawet mały ten beret![]()
bym, ale czy dasz mję schronienie na kwarantannę, będziesz gotować obiadki i hołubić na różne sposoby?
MariaD pisze:Możesz mi urządzać awanturę byle gdzie. Jeszcze czas. Jeszcze jedna kota do wyprania.
Femka pisze:...Jadę do domu leczyć grypę.
zabers pisze:Femka pisze:...Jadę do domu leczyć grypę.
Grypę?Nie ma takiej choroby. Jest Jedynie Słuszna. Innych brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 16 gości