Mali Partyzanci,Monia i Michaś już w domku.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 13, 2016 12:28 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia wraca.

Ech, biedna Monia :(
Chyba dwupak z Michałkiem to najlepszy pomysł.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Sob lut 13, 2016 13:40 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia wraca.

Czyli jednak - domek ze snów, ale nie Moninych.... :(

Aga-tak myślę, że Ty podobnie jak ja cenisz miłość i przyjaźń między kotami bardziej, niż super relacje człowiek- kot :D
Dla mnie to też najpiękniejszy widok :1luvu:
ALE....jest jak jest, masz urwisa Kiciunia i słodką Klarunię - zdrowe, radosne, i oprócz tego, że nie spełniają w 100% Twoich oczekiwań - to nie jest źle :smokin:
Klara wygląda jak aniołek :201461 :D Kocie dziecko :kotek:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Sob lut 13, 2016 14:23 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia wraca.

ewar pisze:Monia wraca.Podobno nic nie je, siusia poza kuwetą i w ogóle syczy.Nie wiem dlaczego.Nawet w lecznicowej klatce była miziakiem, mruczała i domagała się głasków.NIGDY nie załatwiła się poza kuwetą.Zabiorę ją i już będę szukała domku w dwupaku z Michasiem, nie zaryzykuję inaczej.

Agamalaga masz szansę :wink:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Sob lut 13, 2016 15:03 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia wraca.

Aga ma spory zwierzyniec.Monia musi u mnie odreagować stres, chwilę to potrwa.Najbezpieczniej będzie ją oddać w dwupaku, z Michasiem albo Malwą, to jeszcze do przemyślenia.Danusia, która przeprowadzała wizytę PA dzisiaj tam będzie i zobaczy co i jak, spróbuje też Monię nakarmić.Na pewno Monię zabieram, już wstępnie się umówiłam z p.Dariuszem. Jemu bardzo Monia się podobała, to tak na marginesie.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob lut 13, 2016 17:11 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia wraca.

ewar pisze:Aga ma spory zwierzyniec.Monia musi u mnie odreagować stres, chwilę to potrwa.Najbezpieczniej będzie ją oddać w dwupaku, z Michasiem albo Malwą, to jeszcze do przemyślenia.Danusia, która przeprowadzała wizytę PA dzisiaj tam będzie i zobaczy co i jak, spróbuje też Monię nakarmić.Na pewno Monię zabieram, już wstępnie się umówiłam z p.Dariuszem. Jemu bardzo Monia się podobała, to tak na marginesie.

MONIA WRACA?........JESTEM TERAZ OGŁUPIONA.....ZAGUBIONA MYŚLOWO.....OJEJ...OJEJ......OJEJ.....

.................................................................................................................................................................................
Obrazek :kotek:

....ostatnio mieliśmy próby integracyjne ze świnką bo biedulka zawsze ganiała po domu...teraz tylko na chwile i pod kontrolą....chociaz na noc była ,,na wolności,,i było ok........agresji brak...wręcz oba koty świnki sie bały....
Obrazek

agamalaga

Od: Pt sie 21, 2015 8:52

Post » Sob lut 13, 2016 17:23 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia wraca.

waanka pisze:Czyli jednak - domek ze snów, ale nie Moninych.... :(

Aga-tak myślę, że Ty podobnie jak ja cenisz miłość i przyjaźń między kotami bardziej, niż super relacje człowiek- kot :D
Dla mnie to też najpiękniejszy widok :1luvu:
ALE....jest jak jest, masz urwisa Kiciunia i słodką Klarunię - zdrowe, radosne, i oprócz tego, że nie spełniają w 100% Twoich oczekiwań - to nie jest źle :smokin:
Klara wygląda jak aniołek :201461 :D Kocie dziecko :kotek:

...Masz racje Waanka.....ja jestem tylko dodatkiem....ludzkim dodatkiem...wolałabym aby Klarcia mogła się przytulić do Kiciuni.....bo mam zdjęcia z domu Ewy ....Klara prawie zawsze była ,,przyklejona,,do kogoś....( pozwolę sobie Ewo wkleić...nie wyzywaj prosze
:201436 ) Kiciunia to tak niekoniecznie..... :cry: To prawda Klarka to drobiażdzek,,mamuni córunia,, :mrgreen:

Obrazek

agamalaga

Post » Sob lut 13, 2016 17:25 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia wraca.

Monia na pewno jakiś czas zostanie u mnie i na pewno pójdzie w dwupaku.Tak być musi.

ewar

Post » Sob lut 13, 2016 20:31 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia wraca.

agamalaga pisze:
ewar pisze:Aga ma spory zwierzyniec.Monia musi u mnie odreagować stres, chwilę to potrwa.Najbezpieczniej będzie ją oddać w dwupaku, z Michasiem albo Malwą, to jeszcze do przemyślenia.Danusia, która przeprowadzała wizytę PA dzisiaj tam będzie i zobaczy co i jak, spróbuje też Monię nakarmić.Na pewno Monię zabieram, już wstępnie się umówiłam z p.Dariuszem. Jemu bardzo Monia się podobała, to tak na marginesie.

MONIA WRACA?........JESTEM TERAZ OGŁUPIONA.....ZAGUBIONA MYŚLOWO.....OJEJ...OJEJ......OJEJ.....

.................................................................................................................................................................................

....ostatnio mieliśmy próby integracyjne ze świnką bo biedulka zawsze ganiała po domu...teraz tylko na chwile i pod kontrolą....chociaz na noc była ,,na wolności,,i było ok........agresji brak...wręcz oba koty świnki sie bały....

U mojej kumpeli świnka z kotem żyli sobie w wielkiej przyjaźni. Ale kot był młodszy i pojawił się, kiedy świnka już była.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon lut 15, 2016 6:44 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia wraca.

Monia od soboty jest u Arcany, dziękuję bardzo za przygarnięcie jej i opiekę :1luvu: Malutka jest przestraszona, ale je, załatwia się do kuwetki, nawet poddaje miziankom.Dzisiaj wieczorem będzie już u mnie.
Michaś rozrabia, zakumplował z Hannibalem i Mruczusiem, chociaż z tym ostatnim to raczej trudno o zabawę, ale czasem się Michasiowi udaje rozruszać grubasa.Malwa wydaje się już zdrowa.Zachowuje się tak jak przed chorobą, ale na zimne dmucham.Całe stado muszę odrobaczyć, z tym jednak zaczekam, koty są osłabione, nie zaryzykuję.

ewar

Post » Pon lut 15, 2016 9:27 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia wraca.

....TO JEDNAK ZAŁATWIA SIĘ DO KUWETKI?...MOŻE BYŁA TAM BARDZO PRZESTRASZONA BIDULKA MALEŃKA! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

agamalaga

Post » Pon lut 15, 2016 9:44 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia wraca.

Syczy, nie je, siusia..... :roll: :roll:
To potwór jakiś, nie Monia..... 8O

waanka

Post » Pon lut 15, 2016 9:49 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia wraca.

waanka pisze:Syczy, nie je, siusia..... :roll: :roll:
To potwór jakiś, nie Monia..... 8O

DOKŁADNIE!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

agamalaga

Post » Pon lut 15, 2016 11:12 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia wraca.

Jest wiele rzeczy, na których się nie znam, do tego się przyznaję i nie wypowiadam się.Na kotach znam się jednak, siedzą u mnie trochę na tymczasie, zmieniają się, o czym z resztą piszę.U Arcany Monia potrzebowała doby, aby się wyluzować, jeść i korzystać z kuwetki.Nie wiem, co się stało w tym domku, nie dowiem się i już mnie to nie interesuje.Cieszę się, że malutka do mnie wraca.

ewar

Post » Pon lut 15, 2016 11:28 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia wraca.

Malwa i Michaś
Obrazek Obrazek
A u mnie tak buro jakoś.Zdjęcie robione wieczorem, z lampą.
Obrazek

ewar

Post » Pon lut 15, 2016 11:42 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia wraca.

Widocznie takie czary-mary się zdarzają.... :wink:
Będziemy trzymać nowe :ok: za ten prawdziwy domek :)
( - i już nie będę kręcić z "kociczką" - Arcana wie o co chodzi :D )

waanka

[poprzednia][następna]