Dobrze,że mała szaleje i rozrabia. Promyczek wesoły z niej.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
welina pisze:Witam Was dziewczyny,cieszę się ,że o nas pamiętacieLajla nie do wytrzymania.Szatanica straszna.Myślę jak tu przemeblować pokój,bo doprowadzi papugę do zawału.Mnie również - co chwilę muszę ją ściągać z wysokości
Ciągle wskakuje na klatkę,lub powyżej i ją straszy.Dziś w nocy aż musiałam zamknąć do kontenerka.To "Czarna Pantera"-skacze Kacprowi na plecy i gryzie w kark.Koty z drzewa to całkiem inny gatunek dachowców.
Tylko Kacper i ona takie popaprane-reszta w miarę normalna na szczęście .Chyba muszę zapisać się z nią do "Paktu Czarownic ",bo przypomina mnie z dzieciństwa-wszędzie wlazłam.
![]()
BUSIO pisze:Welinko-zapraszam do PaktuSpełniasz przede wszystkim podstawowy wymóg-jesteś personelem czarnego kota.
![]()
![]()
![]()
Mnie się wydaje,że Lajlunia potrzebuje jakiegoś kociego towarzystwa,ale z własnego rocznikaCo Ty na to?
BUSIO pisze:Ewuś,ale taki malutki kotecek nie zajmie dużo miejsca,zobaczysz-wszystko się ułoży![]()
![]()
A tak w ogóle,to np.jakaś Rosjanka miała grubo ponad setkę kotów,tylko nie wiem,czy to było w domu,czy w mieszkaniu
Wszystko da się przeskoczyć,nawet i metraż mieszkania
![]()
![]()
BUSIO pisze:Ekhem,że tak powiem-pracuję na tymTeż mam dosyć pogryzionych i podrapanych rąk i nóg
BUSIO pisze:Pozwolisz,że Twój ostatni wpis pokażę TZ? Może go przekonasz?
welina pisze:BUSIO pisze:Pozwolisz,że Twój ostatni wpis pokażę TZ? Może go przekonasz?
Oczywiście-dom z jednym kotem to nie domMożecie też popracować nad córcią
![]()
![]()
![]()
ewick pisze:ciocia to wszystkim córci zyczy, ba, nawet obiecała nam pomagać przy córeczce(cwaniara, wie, że już dzieci nie chcemy
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 118 gości