Moderator: Estraven
sunshine pisze:Elu, mam to samo. Dodatkowo sypiam popołudniami. I nie jak kiedys- pół godziny, kwadrans, ale godzinę, dwie
AYO pisze:elu i ja jesteśmy całkiem normalne, tylko umowa o pracę jest wadliwie skonstruowana![]()
magdaradek pisze:mój szef po tym bodymaxie chodził jak nakręcony a przez pierwsze 2 miesiące w ogóle mógł nie spać![]()
mieliśmy dość jego nadaktywności![]()
![]()
AYO pisze:magdaradek pisze:mój szef po tym bodymaxie chodził jak nakręcony a przez pierwsze 2 miesiące w ogóle mógł nie spać![]()
mieliśmy dość jego nadaktywności![]()
![]()
Cienias![]()
Zapytaj go przy okazji czy lugał po 16-18 godz. w szlamie ratując dobytek przedsiębiorstwa, zarządzając jednocześnie 16 osobową grupą więźniów z pół - wolnościówki, miał skurcze nóg jak stary deliryk i zrzucił przy okazji 12 kg![]()
![]()
magdaradek pisze:sunshine pisze:Moje jelita też wyprawiają harce od kilku dni. Mam nawet skierowanie na kolonoskopię, ale odwagi mi brak
zapraszam do nas. Naprawdę nowoczesny sprzęt, super pielęgniarki oraz bardzo dobrzy lekarze![]()
dużo gorsza jest gastroskopia od kolonoskopii
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Majestic-12 [Bot], Meteorolog1 i 28 gości