Proszę o kciuki, żebym wytrzymała dzisiejszy dzień - dużo pracy a ajakoś fizycznie kiepsko bardzo...
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach
celowo nie zamieszczam tego linka na moim wątku i proszę o to samo-może w ten sposób choć na jakiś czas "zgubia się" awanturnicy a stary wątek niech sobie dogasa.............
Będziemy w kontakcie - znaczy się, zadzwonię, ale myślę że koło 15ej.. dzis też wyruszam na spotkania i naprawdę będę przemieszczać się z północy na południe... ech..
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Marzeniu, dziękujemy za odwiedziny. Fajnie było Cię poznać, a teraz (niedługo) przyjedzie do nas Madzia. Tylko taka jedna ciocia która obiecywała Burani odwiedziny nie zagląda ale może sobie przypomni o koteńce a Buri jest taka kochaniutka, grzeczniuteńka a Titoś zakochany (własnie siedzi w barku )
oj Jolu,nawet nie wiesz jak chętnie bym przyjechała wymiziać Burisię i zobaczyć Tita i Ciebie... ale na prawdę nie wiem już w co rece włożyć. kociaste,codzienne kroplówki,podróze do wetów, oporządzenie ogromnej chałupy,bardzo powazna choroba w rodzinie,moja Mama nie wychodząca-na prawdę-jak już mam nawet czas to siły na nic nie mam.. ale myślę o Was bezustannie
Byłam widziałam Buri wygłaskałam Tito też, choć on bardziej BUri niż głaskami zainteresowany
JolaJ dzięki za spotkanie, obiad i fanty na bazarek dla Edisi
Witanko popołudniowe padam z nóg a i zołądek mnie boli.....więc szybciutko wypadam :/..