gigakot, mikrokot i mechakot. Koty piwniczne :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 20, 2009 12:13

Przepraszam jeśli będe nieco wulgarna ale z moich życiowych obserwacji wynika, że samce większości gatunków są prostsze w obsłudze z racji posiadania tylko jednej wajchy. Włacz-wyłącz i koniec. Posiadają jeszcze tylko wlot i wylot. I to cała tajemnica.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt lut 20, 2009 14:29

No, no, ale dyskusja :lol:

Musze przyznać, że fotki z działalności Mechatego robią wrażenie 8O Ale co do kociej gracji... U mnie cała trójka jest jej pozbawiona :oops: W tym dwie koteczki, więc to chyba nie kwestia płci. Najwyraźniej maine coony i różne inne włochate mają hmmm inne zalety :wink:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pt lut 20, 2009 18:24

babajaga pisze:Przepraszam jeśli będe nieco wulgarna ale z moich życiowych obserwacji wynika, że samce większości gatunków są prostsze w obsłudze z racji posiadania tylko jednej wajchy. Włacz-wyłącz i koniec. Posiadają jeszcze tylko wlot i wylot. I to cała tajemnica.

Obrazek dobre dobre dobre...
Ale co prawda to prawda z tą wajchą - wystarczy dobrze pociągnąć!... Za odpowiednie sznurki...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt lut 20, 2009 20:57

A ja coś wymyśliłam. Pamiętacie z dziecięctwa (ty Zosiu możesz nie pamiętać, bo jakby jeszcze nie istniałaś podówczas) taki film Mega Godzilla? To sie czytało tak z holenderska Meha Godzilla, z takim gardłowym, hebrajskim "h" no więc jak jest Gigakot i Mikrokot to teraz jest jeszcze Megakot :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt lut 20, 2009 21:52

babajaga pisze:A ja coś wymyśliłam. Pamiętacie z dziecięctwa (ty Zosiu możesz nie pamiętać, bo jakby jeszcze nie istniałaś podówczas) taki film Mega Godzilla? To sie czytało tak z holenderska Meha Godzilla, z takim gardłowym, hebrajskim "h" no więc jak jest Gigakot i Mikrokot to teraz jest jeszcze Megakot :wink:

dobry pomysł ;) troszkie zmodyfikuję
Obrazek

15pietro

Od: Śro kwi 23, 2008 20:51

Post » Sob lut 21, 2009 12:39

Agulas74 pisze:No, no, ale dyskusja :lol:

Musze przyznać, że fotki z działalności Mechatego robią wrażenie 8O Ale co do kociej gracji... U mnie cała trójka jest jej pozbawiona :oops: W tym dwie koteczki, więc to chyba nie kwestia płci. Najwyraźniej maine coony i różne inne włochate mają hmmm inne zalety :wink:

ej, no nie wierzę, że Puchatka jest tego wdzięku pozbawiona :roll: Wygląda na kocią damę. W Żabę jestem wstanie uwierzyć, ciężko, żeby stwór wielkości czołgu ruszał się jak baletnica :mrgreen: Żaba jest świetna :1luvu:
Włochate na pewno maja jedną wspólną wadę: gubią włosy w potwornych ilościach :twisted:
Obrazek

15pietro

Post » Sob lut 21, 2009 14:42

Przepraszam... czy mogła bym zobaczyć Żabę? Proooszę...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon lut 23, 2009 13:12

Przepraszam bardzo! Dlaczego nie chcecie mi pokazać Żaby? 8O Tajemnica jakaś, czy cóś? 8O Ja grzecznie proszę pokażcie tą Żabę, bo mnie ciekawość zżera! No, co wam zależy?...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon lut 23, 2009 13:26

Żabę Agulas sama musi ujawnić, bo zdjęcia są na forum wymagającym rejestracji. Nie będę przecież fotek kradła ;) A futra Agulas a piękne :D
Żabę łatwo sobie wyobrazić: weź sporego baseta, przyczep mu głowę ropuszki z wytrzeszczem, okryj wszystko gęstym brązowym futrem i dodaj urok osobisty.... Po tym opisie Agulas prędko do nas nie zajrzy :twisted:
Obrazek

15pietro

Post » Pon lut 23, 2009 13:44

to nie mgołaś jakoś delikatniej jej opisać?teraz to już pewnie nam jej nie pokaże :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pon lut 23, 2009 17:14

15pietro pisze:Żabę Agulas sama musi ujawnić, bo zdjęcia są na forum wymagającym rejestracji. Nie będę przecież fotek kradła ;) A futra Agulas a piękne :D
Żabę łatwo sobie wyobrazić: weź sporego baseta, przyczep mu głowę ropuszki z wytrzeszczem, okryj wszystko gęstym brązowym futrem i dodaj urok osobisty.... Po tym opisie Agulas prędko do nas nie zajrzy :twisted:

Jesoo... wyobraźnia mi zadziałała!...A jakiegoż gatunku jest owa hybryda? 8O Pies, kot, czy faktycznie ofutrzona żaba?(nie słyszałam o gatunku żaby z brązowym futrem :roll: no, ale ja niedouczona może jestem)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon lut 23, 2009 17:44

pomponmama pisze:
15pietro pisze:Żabę Agulas sama musi ujawnić, bo zdjęcia są na forum wymagającym rejestracji. Nie będę przecież fotek kradła ;) A futra Agulas a piękne :D

Jesoo... wyobraźnia mi zadziałała!...A jakiegoż gatunku jest owa hybryda? 8O Pies, kot, czy faktycznie ofutrzona żaba?(nie słyszałam o gatunku żaby z brązowym futrem :roll: no, ale ja niedouczona może jestem)

tego samego co Elvis :D
Obrazek

15pietro

Post » Pon lut 23, 2009 18:25

to żaba musi być piękna, choć może niezbyt mądra :wink:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pon lut 23, 2009 19:56

Ciągle nie wiem jakim cudem Mechaty przez tyle miesięcy nie znalazł domu?
Obrazek
ze słonInką
Obrazek
Bitwa o fotel
Obrazek
Obrazek
Obrazek

15pietro

Post » Pon lut 23, 2009 19:58

Cóż ja jestem mądra, choć niezbyt piękna... :roll: Choć nie rozumiem skąd ten wniosek o mądrości Żaby ci się wziął? 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]