Oj czas zabrać się za to co najgorsze, czyli za finanse.
Po pierwsze - mój dług u renatki
Badania Blanki w Warszawie, test FELV i FIV oraz karma na dobry początek. To wszystko daje
kwotę 250 zł i te pieniądze należą się renatce, gdyż zainwestowała, a kota nie ma.
Renatka zgodziła się czekać na zwrot długu i jestem jej za to głęboko wdzięczna. Na dodatek dziewczyna zgubiła telefon i mamy ograniczoną możliwość kontaktu. Do tej pory używałyśmy skype, ale ja już go nie mam na komputerze po naprawie i na razie instalować nie będę (kłopoty z kompem zaczęły się podczas używania tego programu).
Wiadomość dla renatki - Moniki. Proszę o kontakt na gg (zgodnie z umową)

PW tutaj też może być.
Po drugie - leczenie.
Blanka przyjmuje unidox. Do ucha wpuszczamy panolog. Jutro kontrola u weta. Jedno zdjęcie rtg kosztuje 40 zł. Zdjęcia będą konieczne. Na pewno żuchwa i być może płucka. Konieczny zabieg w jamie ustnej
(usunięcie kamienia i większości ząbków).
Blanusia po tym zabiegu będzie potrzebowała saszetek. A karmię ją RC hypoallegenic (suche). Saszetki też powinny być takie. (Dokłądnie nie wiem, czy są takie, ale coś hypoalergicznego musi być) I myślę, że na pierwsze dni po zabiegu RC conva. Czy ktoś mógłby nam pomóc w tej kwestii? Ja u siebie nawet nie mam szans kupić takich "wynalazków"
Środki z bazarków zbieram na usługi weta. Ale nie zezwolę na zabieg, póki nie będę mieć zapewnionej żywności na czas rekonwalescensji po zabiegu. Wiem, że prosze o wiele, ale muszę
Czy ktoś nam pomoże? I pragnę podkreślić - nie chodzi o kasę!! Chodzi konkretnie o saszetki na czas "po zabiegu".
Bardzo proszę o pomoc. JEśli ktoś może.