Uf

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:=Wiecie co robi Mama?
Przychodzi albo się wysikać, albo zjeść, czasem wyspać w nocy. Ostatnio tłucze się po całym mieszkaniu z zabawkami w zębach. Taka puchatka i robi taki łomot![]()
Oczywiście dotknąć się nie da, dziki dzik jest najprawdziwszy.
Gutek pisze:Kamień z serca, że Ojciec/Wuj Syna wrócił do domu
czitka pisze:=Wiecie co robi Mama?
Przychodzi albo się wysikać, albo zjeść, czasem wyspać w nocy. Ostatnio tłucze się po całym mieszkaniu z zabawkami w zębach. Taka puchatka i robi taki łomot![]()
Oczywiście dotknąć się nie da, dziki dzik jest najprawdziwszy.
Wojtek pisze:Obiś (brat Brata) wracał do domu zawsze o tej samej godzinie. Nie pamiętam, o 22 czy o 23?
czitka pisze:No to mam kolejnego kocura z zegarkiemWczoraj-22.10, dzisiaj dokładnie 22.10
![]()
Pierwszy Mić wychodził zawsze o 16.25, dzień w dzień gnał na zebranie kotów koło transformatora.
Jeżeli jutro Brat powtórzy przyjście na kolację o 22.10 to...to ja nie wiem co myśleć. To nie jest kot, to jakaś nieziemska istotaDzisiaj wpadł na schab mielony, zjadł dokładnie 25 dkg. i nie powiedział nawet dziękuję, a to schab sponsorowany, mówiłam mu! I nic, poszedł sobie.
Balbisia usiłuje pyskować do Pasia i tak się cała skupia, żeby zrobić do Pasia khhhhh...A on podchodzi bliżej, siada przed nią, popatrzy, pomyśli bo Paś zanim cokolwiek zrobi to myśli, a następnie ziewa jej w twarz. No zobacz, zobacz, że jestem najłagodniejszym kotem na świecie!Bo Paś jest balsamiczny. Absolutnie wyjątkowy. Samo ciepło i dobro.
Idziemy spać, był w sumie spokojny dzień.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości