Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 15, 2013 16:37 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:
Sylwuś!
Dzięki ci serdeczne za pomoc - bardzo bym chciała żebyś zobaczyła go w realu i sama oceniła jaki z niego miziak nieprzeciętny. :1luvu:

ja tez bym bardzo chciała go zobaczyć :oops: i przy okazji z Tobą Ewuś
Coś kombinuje w tym tygodniu,nie wiem czy mi sie uda,bo jednak kawał drogi tam jest,ale spróbuję :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Jak nie będzie nawału w pracy,to spróbuję się zerwać z godzinę któregoś dnia.We wtorek ma być wysyłka to odpadnie,może kole środy,albo we wtorek jak szef pojedzie?hmmmm,muszę obadać sprawę
Eh,zebym to rąbane prawo jazdy miała ...
Ostatnio edytowano Nie gru 15, 2013 16:38 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie gru 15, 2013 16:38 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Wróciłam na troszkę do domciu. Nie lubię takich miejsc jak Galerie Handlowe bo się w nich gubię i nie umiem odnaleźć. Ale udało mi się w końcu kupić kozaki - czarne, zapinane na ekspres z boku w które zmieszczę nawet nogawki spodni. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie gru 15, 2013 16:39 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

No i gucio :ok: :ok: :ok: :ok:
Daj spokój,my wczoraj pojechaliśmy do manu za prezentami,pół godziny kombinowaliśmy gdzie stanąć
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie gru 15, 2013 16:42 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:
Sylwuś!
Dzięki ci serdeczne za pomoc - bardzo bym chciała żebyś zobaczyła go w realu i sama oceniła jaki z niego miziak nieprzeciętny. :1luvu:

ja tez bym bardzo chciała go zobaczyć :oops: i przy okazji z Tobą Ewuś
Coś kombinuje w tym tygodniu,nie wiem czy mi sie uda,bo jednak kawał drogi tam jest,ale spróbuję :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Jak nie będzie nawału w pracy,to spróbuję się zerwać z godzinę któregoś dnia.We wtorek ma być wysyłka to odpadnie,może kole środy,albo we wtorek jak szef pojedzie?hmmmm,muszę obadać sprawę
Eh,zebym to rąbane prawo jazdy miała ...

Też bym chciała. Poznałabyś moje dziewczyny i oczywiście Tygryska.
Ja też nie mam prawka i pewnie mieć nie będę bo jestem za dużym tchórzem i boję się samochodów. :oops:
W poniedziałek jedziemy na odrobaczenie z Tygryskiem po południu a we wtorek do południa mam wizytę w pośredniaku. Reszta wolna.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 15, 2013 16:47 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:
Ja też nie mam prawka i pewnie mieć nie będę bo jestem za dużym tchórzem i boję się samochodów. :oops:
W poniedziałek jedziemy na odrobaczenie z Tygryskiem po południu a we wtorek do południa mam wizytę w pośredniaku. Reszta wolna.

Marzę o tym jak tylko pierwszy raz się spotkałysmy :ok: :ok: :ok:
Jak mi się nie uda w tygodniu ,to w sobote może podskoczę,albo mój mnie podwiezie,jakoś po śniadaniu,chociaż na godzinkę,zobaczę
Postaram się na razie w tygodniu,będę musiała godzinę sie urwać,zeby zdążyć przed 17.00 Pitonga z przedszkola odebrać,ale spoko,odrobi się ,spoko koko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie gru 15, 2013 16:48 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:

Marzę o tym jak tylko pierwszy raz się spotkałysmy :ok: :ok: :ok:
Jak mi się nie uda w tygodniu ,to w sobote może podskoczę,albo mój mnie podwiezie,jakoś po śniadaniu,zobaczę
Postaram się na razie w tygodniu,będę musiała godzinę sie urwać,zeby zdążyć przed 17.00 Pitonga z przedszkola odebrać,ale spoko,odrobi się ,spoko koko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bardzo mnie się ta pomysła podobuje :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 15, 2013 16:54 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
W tygodniu jeszcze też zależy od zamówień ile będzie.Chcą przed świętami jak najwięcej powypychać ,to różnie moze być
Jaka sytuacja na froncie będzie,to będę Ci dawała cynka
Wiem,ze na pewno jutro i we wtorek do ok południa może być kocioł,bo o 12.00 szef jedzie z wysyłką,no zobaczę
Ale na pewno nie przepuszczę okazji zobaczenia Was,na małej stanę a muszę :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie gru 15, 2013 16:56 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Myszolandia pisze:
Ewa L. pisze:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
W tygodniu jeszcze też zależy od zamówień ile będzie.Chcą przed świętami jak najwięcej powypychać ,to różnie moze być
Jaka sytuacja na froncie będzie,to będę Ci dawała cynka
Wiem,ze na pewno jutro i we wtorek do ok południa może być kocioł,bo o 12.00 szef jedzie z wysyłką,no zobaczę
Ale na pewno nie przepuszczę okazji zobaczenia Was,na małej stanę a muszę :mrgreen:

To czekamy na pomyślne wieści. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 15, 2013 17:46 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Powoli szykuję się do Tygrysiątka. Byłam u niego dziś tylko raz ale nie dałam rady więcej.
Będzie papu, mizianko i znów się pobawimy piłeczką. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 15, 2013 17:49 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Dobry wieczór Ewa :)
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=158213]Obrazek

Marcyśka

Od: Nie lut 17, 2013 19:17

Post » Nie gru 15, 2013 17:51 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Marcyśka pisze:Dobry wieczór Ewa :)

Cześć!
Cudo ta twoja Pusia - właśnie podziwiałam fotki. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 15, 2013 17:57 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:
Marcyśka pisze:Dobry wieczór Ewa :)

Cześć!
Cudo ta twoja Pusia - właśnie podziwiałam fotki. :1luvu:

Dziękuje :ryk: Narobiłam jej dzisiaj mnóstwo ,później wrzucę parę fotek.
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=158213]Obrazek

Marcyśka

Od: Nie lut 17, 2013 19:17

Post » Nie gru 15, 2013 18:13 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:Powoli szykuję się do Tygrysiątka. Byłam u niego dziś tylko raz ale nie dałam rady więcej.
Będzie papu, mizianko i znów się pobawimy piłeczką. :D

yyy,a zresztą wiesz co robic :mrgreen: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie gru 15, 2013 19:22 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Cześć Ewa :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]