morelowa pisze:8O No, co Ty ? Jak wygląda kac książkowy??
Jeszcze mi sie nie zdarzyło przedawkować...Niektóre są takie, że szkoda jak się kończą bo było miło z nimi
no właśnie o to chodzi: http://kwejk.pl/obrazek/1354512/kac-ksiazkowy.html

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:8O No, co Ty ? Jak wygląda kac książkowy??
Jeszcze mi sie nie zdarzyło przedawkować...Niektóre są takie, że szkoda jak się kończą bo było miło z nimi
Kinnia pisze:Jak bym wiedziała, że strace moje badyle .... to bym im zdjęć narobiła ..... a tak to .... idę poszukać może coś znajdę jak nie roznieśli po rodzinie.
Czy Wy też tak macie, że jak oglądają zdjęcia to potem wypadałoby kieszenie posprawdzac przed wyjściem?
morelowa pisze:Nie, nie miałam jeszcze takiego problemu. Lubię jak ksiązka jest taka, że trudno się oderwać [co nie znaczy, że się nie udaje], bo taka powinna być. Ale lubię mieć następną i czas na nią ...
Nigdy też nie jestem tak w świecie książki, filmu czy co tam, żeby np. mi się śniło.Kinnia pisze:Jak bym wiedziała, że strace moje badyle .... to bym im zdjęć narobiła ..... a tak to .... idę poszukać może coś znajdę jak nie roznieśli po rodzinie.
Czy Wy też tak macie, że jak oglądają zdjęcia to potem wypadałoby kieszenie posprawdzac przed wyjściem?
Oj, to musisz wyjątkowe zdjecia robić... Ja tak nie miałam
morelowa pisze:Nie, nie miałam jeszcze takiego problemu. Lubię jak ksiązka jest taka, że trudno się oderwać [co nie znaczy, że się nie udaje], bo taka powinna być. Ale lubię mieć następną i czas na nią ...
morelowa pisze:Czy to nie jest przypadkiem niedyskretne pytanie?![]()
Umyła 2. Potem miała 3 długie telefony.... Teraz pada deszcz, a może nawet jakaś burza będzie..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 372 gości