Dobrze, ze wczoraj obciełam jej pazurki.
Daje jej szanse do niedzieli, jak sie nie uspokoi to albo bedzie siedzieć samiuteńka, albo wróci do klatki.
Moderator: Estraven
miszelina pisze:Dzisiaj Kikur dostał wciry od panny. Po prostu skoczyła na niego z łapami.![]()
Daje jej szanse do niedzieli, jak sie nie uspokoi to albo bedzie siedzieć samiuteńka, albo wróci do klatki.
Cammi pisze:miszelina pisze:Dzisiaj Kikur dostał wciry od panny. Po prostu skoczyła na niego z łapami.![]()
a dlaczego to Ty masz samych fecetów?
ona biedna w takim męskim stadzi
miszelina pisze:......Bo nie cierpie kocic, sa wredne. I na razie ta teza sie sprawdza
mahob pisze:miszelina pisze:......Bo nie cierpie kocic, sa wredne. I na razie ta teza sie sprawdza
Szczerze mówiąc - coś w tym jest...
mahob pisze:Taaak...już wiem przez kogo te korki w Krakowie![]()
Państwo Prezydenci się szlajają.
Na pewno masz z tym coś wspólnego miszelino
mahob pisze:Taaak...już wiem przez kogo te korki w Krakowie![]()
miszelina pisze:mahob pisze:Taaak...już wiem przez kogo te korki w Krakowie![]()
Taaa, wczoraj siedziałam w biurze do 23.00, dzisiaj od 6.30.
A Dasza bije Felusia
Annazoo pisze:mahob pisze:Taaak...już wiem przez kogo te korki w Krakowie![]()
Karmelicką zakorkowały starsze osoby ryczące na wuwuzelach, byłam w szokuByły protesty właścicieli kamienic wobec polityki miasta.
......
mahob pisze:mahob pisze:Taaak...już wiem przez kogo te korki w Krakowie![]()
Moje kotki są miłe dla człowieka ale dla siebie nawzajem i dla innych kotów wcale nie.
A kocury są kochane - choć każdy inaczej - Czester dla innych zwierzaków a Henio w stosunku do ludzi.
Ale kocurki między sobą się lepiej dogadują według mnie. No i te zapasy, które uprawiają![]()
![]()
Trzymaj się miszelino - w końcu sobie pojadą![]()
miszelina pisze:Jest lepiej!
Dasza chodzi po mieszkaniu, Muszkieterowie nie zwracają na nią uwagi. Tylko miski panny muszę pilnować, bo nie zjada całej porcji na raz i Drabik lub Kikur skończyliby chętnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 633 gości