miniboni17 pisze:Kamilko,już zajrzałam na bazarek![]()
Mojej Mini ,to nie poznałam w pierwszej chwili.Szkoda tylko,że Siwy odmówił współpracy.
Foty przepiękne
dawaj linka

tez zaluje, ze Siwy sie nie dal sfocic - piekny kocurro

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miniboni17 pisze:Kamilko,już zajrzałam na bazarek![]()
Mojej Mini ,to nie poznałam w pierwszej chwili.Szkoda tylko,że Siwy odmówił współpracy.
Foty przepiękne
miniboni17 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=108794&start=45
Hejka Tilku,
Podałam link do bazarku,jakbyś chciała zobaczyć fotki Mini,Bońka,Kasi i Pingwinka ,a i nawet pies Kevin się załapał![]()
Ostatnio kupiłam moim kociastym Acanę zamiast Royala i bardzo im zasmakowało,czy wiesz może gdzie najtaniej zamówić Acanę,bo wiem ,że twoje laleczki też ją wcinają?
OKI pisze:Cześć Tillku
miniboni17 pisze:Dzięki za namiary na sklep,już zamówiłam Acanę Praire Feast,zobaczę czy zasmakuje moim kociastym.
Dotychczas zamawiałam im w Krakvecie Acanę Grasslands i Pacificę worki 2.5 kg,obydwa rodzaje bardzo smakowały kotom.
Do tej pory sądziłam ,że Royal jest najlepszy,dzięki Tobie przeczytałam o Acanie i postanowiłam spróbować,muszę przyznać,że karma błyskawicznie znika z miseczek i skład też ma lepszy
Mała Dzikuska pisze:Dzień dobry, choć raz pierwsza!
tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:Dzień dobry, choć raz pierwsza!
czesc Dzikuniu![]()
------------------------------
myslalam, ze jak ktos nie jest alergikiem, to dziecko alergikiem tez nie bedzie.... ale widac, ze tak niestety to nie dziala....
kalair pisze:TLECZKU I KOTECZKI!
Kotki się o Ciebie pobiły! CO to się dzieje!Buziaczki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 184 gości