Bardzo się cieszę, bardzo bardzo bardzo

Jak patrzę na zdjęcia Lunki i Bruniaka razem, to aż mnie ściska w dołku, bo widac jednak więź między nimi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satoru pisze:
Jesli chcesz zachęcić kota do polozenia się w konkretne miejsce, poloz tam swoje najlepsze, eleganckie spodnie, koniecznie czarne i z latwo zadzieralnego materialu
Anuk pisze:Satoru pisze:
Jesli chcesz zachęcić kota do polozenia się w konkretne miejsce, poloz tam swoje najlepsze, eleganckie spodnie, koniecznie czarne i z latwo zadzieralnego materialu
![]()
![]()
![]()
Ciii, bo się jeszcze zniechęcą...
Satoru pisze:Anuk pisze:Satoru pisze:
![]()
![]()
![]()
To nie zart, moje siersciuchy najbardziej kochają mojego ojca, kiedy przyjdzie w wizytowych portkach!
Anuk pisze:Satoru pisze:Anuk pisze:Satoru pisze:
![]()
![]()
![]()
To nie zart, moje siersciuchy najbardziej kochają mojego ojca, kiedy przyjdzie w wizytowych portkach!
Moje za to bardzo lubią, jak się spieszę do pracy, wyjmę spodnie, albo bluzkę, uprasuję, położę na chwileczkę na kanapie, pobiegnę do łazienki...
No super się wtedy śpi (bo zasypia się natychmiast po ułożeniu na wyżej wzmiankowanych spodniach lub bluzeczce)
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot] i 1209 gości