Moderator: Estraven
Hanuś pisze:Kurna chata! Zaczynam się poważnie niepokoić o Farcia, od tygodnia mniej więcej codziennie znajdujemy w różnych miejscach rzygowinki chrupek, które Farciu zwraca niekontrolowanie. Zastanawiam się czy to wina karmy i wszystko wskazuje na to, że tak, bo to Royal, który w dziwny sposób drażni jego żołądek czy przełyk. Dzisiaj jadę kupić Purinę, bo mnie szlag trafi z tymi zaschniętymi chrupkami i śliną.
Hanuś pisze:Kurna chata! Zaczynam się poważnie niepokoić o Farcia, od tygodnia mniej więcej codziennie znajdujemy w różnych miejscach rzygowinki chrupek, które Farciu zwraca niekontrolowanie. Zastanawiam się czy to wina karmy i wszystko wskazuje na to, że tak, bo to Royal, który w dziwny sposób drażni jego żołądek czy przełyk. Dzisiaj jadę kupić Purinę, bo mnie szlag trafi z tymi zaschniętymi chrupkami i śliną.
Hanuś pisze:A no i z ostatniej chwili, jadę dziś się zarejestrować jako karmicielkaMoże uda mi się wyszarpnąć talon na sterylizację tej kociej mamy z mojej piwnicy.
kropka75 pisze:Dobrze, że z łąpką już lepiej.Zwłaszcza, że to zawsze przegwizdane, bo jak kota powstrzymać przed chodzeniem.
Jak mi wet po sterylce Kropy powiedział, że teraz to ona skakać nie może, to go wyśmiałam i powiedziałam, żeby to jej wytłumaczył, bo ja to wiem, ale co z tego.
Hanuś pisze:Izaa, a powiedz mi na jakiej zasadzie TOz daje te kupony? Co muszę zrobić, żeby chcieli pomóc?
izaA pisze:Dasia pisze:Iza, nie stresuj ludzi i zmień temat o kulejącej łapcePrzecie już zdrowa
Zrobione
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 432 gości