kciuki za Ciebie i Bazylka

Moderator: Estraven

Dostałam super leki, takie niby nic, osłonkowe na żołądek, a postawiły mnie na nogi w 1 dzień. I tak oto lecząc gardło skończyłam na leczeniu żołądka
♥ 
♥ 
ab. pisze:Madzik zdrówka dla Ciebie i kociastych.
Ja od końca sierpnia łykam Beta Glukan i chociaż większość w pracy kicha i kaszle to mnie nic nie łapie.

Wrzosów nie kupię, bo mnie Aga rok temu wystraszyła 
♥ 

MamaMeli pisze:Ja chcę taką miłość u siebiezjawiskowe są
![]()
![]()
Jak Tosia warczała na Bazyla przez 3 dni po gastroskopii to powiem Wam, że była to dla mnie sytuacja nie do ogarnięcia. To moje pierwsze w życiu koty, więc nauczyłam się, że koty = wielka miłość, zawsze razem, tulące się do siebie we śnie, chodzące jedno za drugim... a tu nagle zonk
♥ 
♥ 
NatjaSNB pisze:MamaMeli pisze:Ja chcę taką miłość u siebiezjawiskowe są
![]()
![]()
HehJak Tosia warczała na Bazyla przez 3 dni po gastroskopii to powiem Wam, że była to dla mnie sytuacja nie do ogarnięcia. To moje pierwsze w życiu koty, więc nauczyłam się, że koty = wielka miłość, zawsze razem, tulące się do siebie we śnie, chodzące jedno za drugim... a tu nagle zonk
Dziwne to było niezmiernie dla nas
![]()
Kurde ale wkurzona jestem. Mam od ponad 2 tyg nowy telefon, przeszłam z Orange do T-Mobile i wybrałam sobie LG G2Mini, w taryfie mam 1GB Internetu za darmo. No i dzisiaj chcę zapłacić fakturę - ja paczę, a tu połowa tego Internetu już zeżarta. Sęk w tym, że ja zawsze używam tylko wifi, jak bywałam poza domem to tylko raz jeden jedyny przez te 2 tyg włączyłam przesyłanie danych i to dosłownie na 3 minuty. Skąd 500MB?Zadzwoniłam do T-mobile i powiedzieli że prawdopodobnie mój telefon sam sobie włącza neta żeby pobrać jakieś oprogramowania, update itp... no chyba mnie szlag trafi. Czyli z 1GB neta cały zostanie pożarty przez telefon, a co dla mnie zostanie jak będę chciała skorzystać? Ktoś wie co z tym zrobić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuzia115 i 25 gości