Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 13, 2011 20:10 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Ano właśnie!-nowe ciuchy kolezanki z pewnością widziała, biedy skulonej pod krzakiem już nie :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto gru 13, 2011 21:30 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Witaj Kasieńko wieczorkiem :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pyniusia kochana :love: :love: :love: :ok: :ok: :ok: Ale jej ładnie w tym ubranku 8) Choć Pynieczka pewnie średnio zadowolona. Buziaczki Kochana dla Was :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro gru 14, 2011 8:34 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

I dzień dobry Skarbie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Miłej, spokojnej środy życzę :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro gru 14, 2011 8:35 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro gru 14, 2011 9:14 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Obrazek
Miłego dnia Kasiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro gru 14, 2011 10:04 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Kasiu, mocno trzymam kciuki za Pynię. Zabieg powinnien przynieść jej ulgę, a poprawa jakości życia to już bardzo dużo. :ok:

Wiem, że jesteś sama. I tak naprawdę nie jesteśmy w stanie pomóc Ci osobiście na miejscu, więc pozostaje tylko wsparcie materialne i empatia. :1luvu:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro gru 14, 2011 12:03 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

kalair pisze:Pyniusiu, jaki Ty masz gustowny kolnierzyk! :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu: tez mi sie podoba :1luvu: :1luvu:
bedzie dobrze, trzymajcie sie cieplo :ok: :ok:
Pyniusiu, nie daj sie! :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro gru 14, 2011 13:28 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Witajcie kochaniutkie, z mocno zacisnietymi kciukami! :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro gru 14, 2011 16:39 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Kasiu, przyznam, że ciężko mi na Twój wątek wchodzić, same smutne wieści u Ciebie ostatnio...
Nic to. Jestem jednak i przytulam chociaż wirtualnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I od nas moc łapek i kciuków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro gru 14, 2011 19:58 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Moje kochane! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Beatko-jeszcze raz dziękuję-dla mnie to ogromna,naprawdę ogromna pomoc!!!!!
Wszelkie wsparcie takim osobom jak ja jest potrzebne,by nie zwątpić w człowieczeństwo-Wy dajecie mi nie tylko wsparcie materialne,propozycje pomocy finansowej,ale i to duchowe wsparcie,dzięki któremu nie jestem osamotniona choć duchowo,bo fizycznie każdy z nas i tak musi sobie radzić sam w takich sytuacjach-każdego z nas z czasem bedzie to czekało,u mnie akurat wszystko się nawarstwiło,choroby,śmierć Antosi,wznowa u Pyni,kłopoty finansowe-no jeszcze tylko kataklizmu jakiegoś pogodowego tylko nie było :?

Moniś-życie takie jakies mało łaskawe dla mnie,a żyć trzeba :( :( :( ..........
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro gru 14, 2011 20:19 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Cześć Kasiu z ogonkami.Ja tam wierzę,że los nie świnia i nad ranem się odwróci...tak mawiali mądrzy ludzie.Dlatego za jutrzejszy zabieg Pyni :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: cały czas ogromnie mocne.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro gru 14, 2011 20:24 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Dzięki Renatko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro gru 14, 2011 20:49 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

Pynia pewnie nie dostała kolacji albo zaraz skończy się miseczka.
Bardzo trzymam kciuki.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro gru 14, 2011 22:16 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

za Pyniusię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: bo to jutro :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro gru 14, 2011 22:23 Re: Kotomania XII-Antosia [*] Pynia-operacja we czwartek:(

już zaczynam trzymać kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

[poprzednia][następna]