Kefir+Morfeusz+Agatka i "coś tu śmierdzi"

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 20, 2012 10:20 Re: Kefir & Morfeusz - i baba Dasza, co o DOM uprasza

ja też ich olałam dawno, bo nie sposób się dogadać, ale cena była lepsza a u mnei kasowe problemy a teraz nie mam 200 zł , nie mam karmy i żwirku i nie wiadomo kiedy będą :evil:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt sty 20, 2012 10:21 Re: Kefir & Morfeusz - MISTER MORFEUSZ i nieletnia Dasza

Duszek686 pisze:Magda - tekst i zdjęcia Dagmara nam przysłała...
Nie wiem kto ma nasze allegro...
Ale widzę, że Daszka już na allegro jest :ok:
http://allegro.pl/dasza-uratowana-przed ... 81829.html

Wyświetla się komunikat: "Strona została usunięta przez pracownika allegro".

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt sty 20, 2012 10:23 Re: Kefir & Morfeusz - i baba Dasza, co o DOM uprasza

urwiniu pisze:Ot co. Juz jakiś czas temu obraziłam się na Krakvet. Nie aktualizuja oferty na stronie, każde zamówienie było telefonicznie konsultowane ze wzgledu na braki. Podziękowałam im grzecznie i teraz tylko czasem podłączam się pod znajomych zamówienia. :twisted:

Od kilku lat zamawiam w animalii i jestem bardzo zadowolona. To solidna firma.

vega013

Post » Pt sty 20, 2012 10:25 Re: Kefir & Morfeusz - i baba Dasza, co o DOM uprasza

dagmara-olga pisze:ja też ich olałam dawno, bo nie sposób się dogadać, ale cena była lepsza a u mnei kasowe problemy a teraz nie mam 200 zł , nie mam karmy i żwirku i nie wiadomo kiedy będą :evil:

oj no to szlag :twisted:
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pt sty 20, 2012 10:25 Re: Kefir & Morfeusz - i baba Dasza, co o DOM uprasza

vega013 pisze:Od kilku lat zamawiam w animalii i jestem bardzo zadowolona. To solidna firma.

Ja też. :D Tyle że to firma warszawska,więc mam ich "na miejscu", nie wiem, jak jest z realizacją wysyłek do innych miast.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt sty 20, 2012 10:41 Re: Kefir & Morfeusz - i baba Dasza, co o DOM uprasza

Bazyliszkowa pisze:
vega013 pisze:Od kilku lat zamawiam w animalii i jestem bardzo zadowolona. To solidna firma.

Ja też. :D Tyle że to firma warszawska,więc mam ich "na miejscu", nie wiem, jak jest z realizacją wysyłek do innych miast.

O ile się nie mylę, wysyłają kurierem. Przy zamówieniu powyżej 300 zł - kurier za darmo.

Zapytałam, czy realizują zamówienia z innych miast. Zobaczymy, co odpowiedzą.

vega013

Post » Pt sty 20, 2012 11:23 Re: Kefir & Morfeusz - i baba Dasza, co o DOM uprasza

Ale w animalii ceny są sporo wyższe niż np w krakvecie i zoo+
Ja od dawna z krakvetu zamawiam wyłącznie za pobraniem i nastawiam się z góry na to że trzeba czekać - a jak zbyt długo to trwa to po prostu rezygnuję z zamówienia.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt sty 20, 2012 13:03 Re: Kefir & Morfeusz - i baba Dasza, co o DOM uprasza

Ja też tak jak Broszka robię, bo fakt mają taniej i mają np. piasek silikonowy, który mało kto ma. Ale lepiej za pobraniem właśnie zamówić. I moim zdaniem jest wtedyt szybsza wysyłka, i to nie tylko z KV ale z zoo+ też :wink:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt sty 20, 2012 13:08 Re: Kefir & Morfeusz - i baba Dasza, co o DOM uprasza

Broszka pisze:Ale w animalii ceny są sporo wyższe niż np w krakvecie i zoo+
Ja od dawna z krakvetu zamawiam wyłącznie za pobraniem i nastawiam się z góry na to że trzeba czekać - a jak zbyt długo to trwa to po prostu rezygnuję z zamówienia.

Weszliśmy w animalii w najwyższy próg rabatowy. Może pomogłoby Ci, gdybyś mogła skorzystać z naszych rabatów?

Pełen tekst odpowiedzi animalii:

Witam,

Oczywiście. Realizujemy zamówienia na terenie całego kraju, a także poza jego granicami. Niestety tylko na terenie Warszawy możemy zaoferować tak korzystne warunki dostawy, jak na przykład dostarczenie za darmo do punktu odbioru, lub dostarczenie za 5zł kurierem Animalii w dogodnych dla Klienta godzinach.
Na terenie reszty kraju dostarczamy zamówienia za pośrednictwem kuriera GLS - jest to koszt 10zł w przypadku paczki płatnej przelewem i koszt 15zł w przypadku paczki pobraniowej. Paczka powyżej 300zł ma bezpłatną dostawę.
W przypadku, gdy Klientowi nie odpowiada dostawa kurierem GLS, możemy zaoferować również dostawę Pocztą Polską.

pozdrawiam
Autor: Justyna Janelt 2012-01-20 11:25:45

vega013

Post » Pt sty 20, 2012 13:42 Re: Kefir & Morfeusz - i baba Dasza, co o DOM uprasza

vega013 pisze:
Broszka pisze:Ale w animalii ceny są sporo wyższe niż np w krakvecie i zoo+

Weszliśmy w animalii w najwyższy próg rabatowy. Może pomogłoby Ci, gdybyś mogła skorzystać z naszych rabatów?

Jeśli to było do mnie to ja też mam w animalii już wysoki próg rabatowy - kupuję tam pasze i suplementy dla koni i niektóre karmy weterynaryjne i suplementy dla kotów i psów. Ale karmy bytowe i żwirki zdecydowanie gdzie indziej :wink:
Np w zoo+ po wykupieniu kuponu rabatowego mam teraz łącznie ok 12% zniżki, a w animalii na większość produktów jest w najwyższym progu rabatowym 3-5% zniżki i tylko na nieliczne 8-10%.
A ceny na dzień dobry (bez zniżek) mają o te właśnie kilka procent wyższe...

Ale jedno trzeba przyznać: w animalii jest rewelacyjna obsługa, kontakt i rzetelnie podana na stronie dostępność towaru :ok:
Nigdy nie miałam najmniejszych problemów np żeby z czegoś zrezygnować, zamienić na coś innego czy coś dołożyć już po złożeniu i zapłaceniu zamówienia.
Coś takiego w krakvecie czy zoo+ jest niewykonalne :lol:
No i paczki z animalii zawsze są rewelacyjnie zapakowane :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt sty 20, 2012 18:27 Re: Kefir & Morfeusz - i baba Dasza, co o DOM uprasza

vega013 pisze:
urwiniu pisze:Ot co. Juz jakiś czas temu obraziłam się na Krakvet. Nie aktualizuja oferty na stronie, każde zamówienie było telefonicznie konsultowane ze wzgledu na braki. Podziękowałam im grzecznie i teraz tylko czasem podłączam się pod znajomych zamówienia. :twisted:

Od kilku lat zamawiam w animalii i jestem bardzo zadowolona. To solidna firma.

Telekarma jest najlepsza, za 24 godziny a praktycznie nazajutrz od zamowienia jesli bylo do poludnia- paczka przchodzi. I najlepiej placic za pobraniem. Zooplus tez nie jest zly 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt sty 20, 2012 20:37 Re: Kefir & Morfeusz - i baba Dasza, co o DOM uprasza

jestem skazana na sklepy z ofertą karm leczniczych, to zawęża wybór.
zooplus nie spełnia tego kryterium.

tym razem zależało mi bardzo na cenach no i he he he....
z animalią miałam dwa przykre ścięcia reklamacyjne no i jakoś tak odpuszczam. Ostatnio podobał mi się świat Karm - ale ceny poszły w górę i odpuściłam
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt sty 20, 2012 20:42 Re: Kefir & Morfeusz - i baba Dasza, co o DOM uprasza

Daga, a jakbyc zamowila lecznicza u weta? Ja tak kiedys zrobilam. zamowienie kosztowalo tyle samo co w sklepie z przesylka 8) To bylo u mojego weta, wiesz ktorego 8)

moś

Post » Pt sty 20, 2012 20:46 Re: Kefir & Morfeusz - i baba Dasza, co o DOM uprasza

no też tak mogę ale jako, że nie lubię targać 6 kg wora to sobie zamawiałam przez net, popytam, bo ostatnio żaden wet dobrej ceny nie miał = takiej jak w necie.
A moi jedzą stale tę karmę , więc szukam oszczędności. Dzięki za podpowiedź.

AAA - baba Dasza zaczepia Morfa, normalnie nie zna strachu....
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt sty 20, 2012 20:48 Re: Kefir & Morfeusz - i baba Dasza, co o DOM uprasza

Bo kobiety waleczne som :lol:

moś

[poprzednia][następna]